joi, 23 octombrie 2014

NICI CERCETATORII NU SE ASTEPTAU LA ASTA: “PREGATITI-VA CU TOTII! VOM FI MARTORII ACESTUI FENOMEN CHIAR IN ACEASTA VIATA”! VIDEO

NICI CERCETATORII Nu se asteptau la Asta PREGATITI-VA cu totii!  Vom fi MARTORII acestui Fenomen CHIAR în aceasta Viata!  VIDEO

Cercetatorii au Fost Luati Prin surprindere de acest Fenomen îngrijire VA Avea loc mai Repede Decat se credea, anuntand cca vom fi cu totii martori CHIAR în aceasta Viata.
O Noua inversare a polilor magnetici ai Pamantului ar putea sa se produca in Viitorul apropiat, în Timpul VIETII noastre, în conformitate únor bere analize datelor cu Privirea la Campul magnetic terestru, culese Atat in cadrul misiunii Swarm apartinand Agentiei Spatiale Europene (ESA).

Polii magnetici s-au inversat de mai multe Ori de-a Lungul istoriei planetei noastre. Astfel, în Urma cu aproximativ 800.000 de ani, nordul magnetic se Afla deasupra Antarcticii, IAR sudul magnetic se Afla suprapus Nordului geografic.
Oamenii de Stiinta au Estimat ca ONU ciclu de inversare a polilor magnetici Incepe Prin slabirea continuum-un interval Campului-Intr ONU magnetic de cateva mii de ani. Apoi, cand Campul magnetic Devine suficient de lespede, polii se inverseaza, IAR Campul magnetic Revine la intensitatea sa maxima. Noul Studiu Insa indica cca Ultima inversare a polilor magnetici sa produs interval Intr-ONU de timp Relativ Scurt, de Doar 100 de ani. În Prezent, conforme masuratorilor, Campul magnetic al Pamantului se Afla la stadiul de slabire.
Datele adunate în cursul acestei veri de SISTEMUL de sateliti Swarm, apartinand ESA, tabara indica acest ca faptul magnetic ISI pierde DIN Intensitate de 10 Ori mai rapid Decat se credea inițial.
DACA intensitatii pierderea s-ar fi produs mai împrumutat, ar fi ramas valabila predictia privind inversarea polilor magnetici Peste cateva mii de ani, Dar în conditiile semnalate de ESA aceasta predictie s-ar putea dovedi mult Prea optimista.
"Nu STIM DACA urmatoarea inversare se VA produc la FEL de brusc ca si Ultima, Dar NICI Nu putem sti aprox NU VA FI ASA", a comentat Paul Renne, director al Centrului for Geocronologie de la Universitatea California DIN Berkeley.

 https://www.youtube.com/watch?v=zA5GOTvYWLA

Sursa:  agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu