joi, 23 octombrie 2014

Vindeca Astmul in mod Natural la tine Acasa

Un articol de Cristian Iacov 

Astmul este o boala pulmonara care provoaca dificultati de respiratie. Astmul poate fi acut sau cronic. Atacurile de astm apar atunci cand exista o obstructie in fluxul de aer in plamani. 

Unele cauze comune ale astmului sunt alergiile, poluarea aerului, infectiile respiratorii, sulfitii din alimente si anumite medicamente. Simptomele comune includ tuse, respiratie suieratoare, dificultati de respiratie si senzatie de constrictie toracica. 

Exista mai multe tratamente medicale pentru astm, insa aceste remedii naturale simple pot ajuta, de asemenea, la eliminarea crizelor, si asta intr-un mod cat mai natural. 

Iata primele cai de atac pe care le ai la indemana chiar la tine in casa : 


1. Ghimbirul 

Ghimbirul este un tratament naturist bine cunoscut pentru diverse afectiuni, inclusiv astmul. Cercetatorii au descoperit ca acesta poate ajuta la reducerea inflamatiei cailor aeriene si inhiba contractia cailor respiratorii. In plus, studiile arata ca aceasta planta are compusi ce pot creste efectele de relaxare musculara ceea ce te va ajuta la eliminarea crizelor. Se amesteca cantitati egale de suc de ghimbir, suc de rodii si miere. Consuma o lingura din acest amestec de doua sau de trei ori pe zi. 

Pentru detoxifierea plamanilor tai, fa un preparat alcatuit dintr-o lingura de seminte de schinduf zdrobite, o lingurita de suc de ghimbir si una de miere pe care le pui in 150 de ml de apa. Bea aceasta solutie in fiecare dimineata si seara. Puteti manca de asemenea, ghimbir crud amestecat cu sare. 

2. Ulei de mustar 

Cand ai un atac de astm, un masaj cu ulei de mustar te va ajuta sa-ti eliberezi caile respiratorii si sa-ti readuci respiratia la normal. 

Se incalzeste putin uleiul de mustar, dupa care va puteti masa usor pe piept si pe partea superioara apieptului spre gat. Fa acest lucru de mai multe ori pe zi, pana cand simptomele dispar. 

3. Smochine 

Proprietatile deosebite ale smochinelor promoveaza sanatatea respiratorie si te ajuta la eliminarea mucusului care iti ingreuneaza respiratia. 

Se spala trei smochine uscate si se scufunda intr-o cana de apa, lasandu-le peste noapte. Dimineata se mananca smochinele iar apa se bea pe stomacul gol. 

Continuati acest tratament la domiciliu pentru cateva luni. Aceasta metoda ajuta substantele nutritive sa intre rapid in fluxul sanguin si sa ofere ajutor persoanelor care sufera astm. 

4. Usturoi 

Urmatoarele remedii cu usturoi vor sterge congestia in plamani, oferindu-va o eliberare a simptomelor cauzate de astm. 

Fierbe 10 pana la 15 catei de usturoi intr-o jumatate de cana de lapte timp de maxim 10 minute. Bea continutul o data pe zi. 

Puteti face, de asemenea, ceai de usturoi prin adaugarea a trei pana la patru catei de usturoi la un ibric cu 500-600 ml de apa. 

Raceste brusc continutul iar cand ajunge la o temperatura optima de baut, consuma-l pe stomacul gol. 

5. Cafea 

Cofeina din cafea consumata regulat poate ajuta la atacurile de astm, pentru ca actioneaza ca un bronhodilatator. Cafeaua fierbinte va relaxeaza si va elibereaza caile aeriene pentru a va ajuta sa respirati mai usor. Cu cat este mai concentrata, cu atat rezultatul va fi mai bun. 

Incercati totusi sa nu beti mai mult de trei cesti de cafea neagra pe zi. Daca nu va place cafeaua, puteti opta pentru o ceasca de ceai negru fierbinte. Nu utilizati cofeina ca un tratament regulat! 

6. Ulei de Eucalipt 

Ulei de eucalipt Pur este un tratament eficient pentru simptomele de astm, din cauza proprietatilor sale decongestionante. 

Cercetarile indica faptul ca acesta are o substanta chimica numita eucaliptol care pot ajuta sa elimini mucusul acumulat pe plamani. 

Pune cateva picaturi de ulei de eucalipt pe un prosop de hartie si mentine-l pe cap atunci cand dormi, astfel incat sa respiri aroma peste noapte. 

Puteti pune, de asemenea, doua-trei picaturi de ulei de eucalipt intr-o oala de apa clocotita si sa faceti infuzie cu abur. Incercati sa respirati adanc pentru rezultate mai rapide. 

7. Mierea 

Mierea este unul dintre cele mai vechi cure naturale pentru astm. Uleiurile de alcool si eterice din miere ajuta la reducerea simptomelor de astm. 

Doar inhalatul mirosul de miere produce rezultate pozitive pentru unii oameni. Puteti amesteca, de asemenea, o lingurita de miere intr-un pahar de apa fierbinte si sa-l beti incet, aproximativ de trei ori pe zi. 

Inainte de a merge la culcare, inghiti o lingurita de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra. Acest lucru va ajuta la eliminarea mucusului din gat si va permite sa dormiti mai bine, ferindu-va de crizele de peste noapte. 

8. Ceapa 

Ceapa are proprietati anti-inflamatorii, care pot ajuta la reducerea constrictiei cailor respiratorii, atunci cand suferiti de astm. De asemenea, continutul de sulf din ceapa ajuta inflamatiile din plamani sa scada. 

Pur si simplu mancati ceapa cruda pentru a elibera caile tale respiratorii pentru o mai buna respiratie. Daca nu puteti suporta gustul de ceapa cruda, incercati sa mancati ceapa fiarta. 

9. Lamaie 

Persoanele cu astm au adesea un nivel scazut de vitamina C. Lamaile sunt bogate in acest vitamine si antioxidanti ce pot ajuta la reducerea simptomelor de astm. 

Stoarce sucul de la o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa si adauga putina miere pentru a o indulci natural. Bea acest preparat in mod regulat pentru a reduce atacurile de astm. 

De asemenea portocalele, papaia, afinele si capsunile sunt, de asemenea, bogate in substante nutritive care va ajuta la minimizarea simptomelor de astm. 

Nota: Evitati utilizarea sucului de lamaie imbuteliat. De asemenea, nu luati fructe citrice in timpul atacurilor de astm, intrucat acestea pot agrava simptomele. 

Data viitoare cand suferi un atac de astm, incercati aceste tratamente naturale. Daca le urmati in mod corespunzator, vei respira mai usor iar simptomele vor inceta sa mai apara. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 


- See more at: http://www.secretele.com/2014/10/vindeca-astmul-in-mod-natural-la-tine.html#sthash.rW4TWjvj.dpuf

Sursa: http://www.secretele.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu