joi, 23 octombrie 2014

100% NATURAL. Băutura-minune care previne răspândirea CANCERULUI

Institutul German al Cancerului, prin intermediul Diviziei de Toxicologie, au preparat un simplu suc, proaspat, ce contine ingredientele doar a 4 alimente miraculoase.

O bautura complet naturala, preparata din fructe proaspete, previne raspandirea cancerului, precum si aparitia multor boli ale lumii moderne.
Institutul German al Cancerului, prin intermediul Diviziei de Toxicologie, au preparat un simplu suc, proaspat, ce contine ingredientele doar a 4 alimente miraculoase. Acest preparat consumat zilnic, poate fi cu adevarat un remediu pentru multe boli, fapt demonstrat de acestia. Drept urmare, l-au poreclit "potiunea magica". In China, aceasta potiune a fost utilizata inca din antichitate, pentru a trata diverse forme de cancer.
Asa-numita bautura miracol este o combinatie simpla, alcatuita din mere, sfecla rosie, morcov, si lamaie. Mai jos vei descoperi secretul prepararii.
Vestile bune nu se opresc aici, in plus, exista o gama larga de alte probleme de sanatate pot fi tratate sau controlate cu succes de aceasta super bautura sanatoasa, inclusiv:
- Intareste sistemul imunitar
- Previne bolile de ficat
- Previne bolile de rinichi
- Ajuta la tratarea ulcerului gastric
- Previne boli ale pancreasului
- Imbunatateste sanatatea ochilor si vederii
- Intareste plamanii si regleaza tensiunea arteriala
- Imbunatateste starea generala de sanatate a pielii si trateaza acneea
- Imbunatateste functionarea colonului
- Reduce durerea in urma antrenamentului fizic intensiv
- Imbunatateste respiratia urat mirositoare de la proasta digestie a alimentelor
- Reduce durerile menstruale
Asa cum v-am mentionat mai sus, va prezint mai jos secretul retetei, astfel:
Ingrediente:
- 1 sfecla rosie
- 1 morcov
- 1 mar
- 1 lamaie
Pur si simplu speli ingredientele, dar, atentie - nu este nevoie sa le cureti de coaja - aici este secretul . Se taie in bucati mai mici apoi se introduc in storcator. Pentru a obtine beneficii optime ar trebui sa fie consumat imediat.

Sursa: http://ziuadecj.realitatea.net/

Un comentariu: