joi, 23 octombrie 2014

Miracolele Consumului de Apa Calda cu Sare pe Stomacul Gol


Ati auzit vreodata de Apa Sole? Daca nu, asta este ok, o multime de oameni, probabil, nu au auzit. Dar acum este timpul sa aflati despre acest lucru, este vorba despre o bautura uimitoare , 100% naturala. 

Aceasta nu este un leac miraculos sau un moft, ci mai degraba un amestec de viata, dintre sarea nerafinata si apa calda, care sprijina capacitatea naturala a organismului de a se vindeca pe sine

De ani de zile ni sa spus ca sarea poate fi daunatoare pentru sanatatea noastra si ideea de fapt, de apa potabila calda cu sare, poate suna mai mult decat o atingere contra-intuitiva. Cu toate acestea, o solutie de sare concentrata facuta cu 100% sare naturala este foarte sanatoasa si buna pentru corpul tau. 

Da, este cu adevarat un amestec bun pentru tine ! 

Adevarul este ca sarea nerafinata ( de exemplu Sarea de Himalayaeste, de fapt buna pentru tine. Aceasta ajuta la echilibrarea zaharului din sange, ajuta la mentinerea oaselor puternice, regleaza metabolismul, stimuleaza sistemul imunitar si multe altele. 


Sarea naturala ofera o serie de substante nutritive si minerale, intr-un mod in care organismul recunoaste si stie cum sa o foloseasca. Peste 80 de minerale se gasesc in apa sarata filtrata natural, folosita pentru a crea sare de mare nerafinata, dau culoarea gri vital, si o usoara umezeala, acest lucru pastreaza sarea si mineralele intr-o forma pe care organismul o poate folosi. 

Ce se intampla cand sarea naturala se combina cu apa filtrata calda? 

Ionii pozitivi din sare, inconjoara ionii negativi din moleculele de apa si invers. Acest lucru creeaza o noua structura care are o sarcina electrica, ce este usor absorbita de catre organism. Apa nu mai este apa si sarea nu mai este sare. 

Odata ingerata, sarcina electrica lucreaza cu organismul pentru a trimite semnale electrice celulelor, ajutand rinichii la mentinerea fluidelor din organism. 

Consumul unui amestec de sare si apa naturala nu este nimic nou; acesta a fost folosit ca un remediu in intreaga lume de secole. Atat dovezi anecdotice cat si stiintifice sprijina utilizarea acesteia pentru urmatoarele: 

Hidratarea: Da, ni se spune sa bem mai multa apa, si in timp ce, cei mai multi oameni au nevoie pentru sa bea mai multa apa, este posibil sa se bea prea mult. In conformitate cu Matt Stone, autor al lucrarii "Mananca de caldura": O abordare metabolica- la mancare si bautura, dac vei consuma apa plata prea multa, acest lucru iti poate provoca de fapt rau organismului facandu-ti corpul un pic diluat" 

Atunci cand se intampla acest lucru se poate pune o presiune foarte mare asupra corpului si metabolismului lent. Sanatatea celulara este dependenta de o anumita concentratie de minerale si electroliti. 

Cand nu bem cantitati suficiente de apa plata, lichidul extracelular devine diluat, ceea ce creeaza un raspuns de stres si eliberarea de adrenalina. Se spune ca: "nici o alta creatura nu este atat de indepartata de la programarea sa instinctuala pana la punctul accidental peste baut." Consumul de apa cu sare naturala permite organismului sa absoarba si sa foloseasca apa eficient. 

Ai udat vreodata o planta, atunci cand aceasta este extrem de uscata? Apa se va duce extrem de rapid in partea de jos a plantei. Consumul , in exces, de apa potabila este un procedeu asemanator la om - o consumi si ea nu face altceva decat sa se duca repede spre eliminare urgenta prin urina. Un pic de sare naturala si apa, incetineste acest proces si permite, ca toata bunatatea de apa sa fie absorbita si utilizata corect de catre organism. 

Digestia: Apa sarata incepe sa activeze glandele salivare in gura, eliberand amilaza. Acest prim pas in procesul digestiv este foarte important. In stomac, sarea naturala stimuleaza acidul clorhidric si o enzima care ajuta la digestia proteinelor cat si la digestia alimentelor. De asemenea, stimuleaza secretiile din tractul intestinal si ficat, care ajuta la digestie. Consumul regulat de Apa Sole poate ajuta si la cresterea absorbtiei nutrientilor, de asemenea. 

Somnul: De mineralele din sarea nerafinata are nevoie organismul pentru calmarea sistemului nervos. Sarea este cunoscuta pentru a reduce cortizolul si adrenalina, doi hormoni de stres periculoasi. Acest lucru poate promova un somn mai bun organismului. 

Detoxifierea: Din cauza continutului bogat in minerale, Apa Sole, ajuta organismul in procesul de detoxifiere naturala. Apa Sole este, de asemenea, in mod natural antibacteriana si, prin urmare, poate ajuta organismul sa scape de bacterii periculoase. 

Sanatatea oaselor: O teorie populara cu privire la osteoporoza si alte boli osoase, este ca organismul foloseste calciu si alte minerale din oase, in scopul de a supravietui si de a neutraliza aciditatea din sange. Deoarece Apa Sole este plina de minerale in mod natural si sanatos, ea are un efect de alcalinizare, aceasta ajutand la imbunatatirea sanatatii oaselor. 

Pielea: Sarea naturala contine minerale care pot ajuta pielea sa arate si sa se simta cel mai bine. Ea lupta impotriva acneei si reduce infectiile pielii, sulful pastreaza pielea curata si neteda, si poate ajuta la pastrarea un scalp uscat. Eczemele si eruptiile cutanate, care sunt de multe ori un rezultat al unui deficit de sulf si zinc,sunt eliminate prin consumul acestei ape. 

De asemenea, ea promoveaza si vindecarea rapida a ranilor, stimuleaza sistemul imunitar si regleaza activitatea glandelor sebacee, iar iodul ajuta la cresterea consumului de oxigen si a ratei de metabolizare a pielii. 

Minerale: Conform Dr. Linus Pauling, de doua ori castigator al Premiului Nobel, "Puteti avea orice boala, orice boala iar toate bolile se datoreaza unui deficit de minerale." Mineralele sunt fundamentul pentru nutritie si sanatate. Fara ele, nici un alt sistem in organism nu functioneaza asa cum ar trebui. 

Vitaminele si alte substante nutritive nu sunt absorbite atunci cand aminoacizii si enzimele nu functioneaza din cauza lipsei de minerale vitale. Din cauza dietei extrem de precare, deficientele de minerale sunt mai frecvente decat oricand. Apa Sole, facuta cu sare bogata in minerale, este o sursa bogata de minerale vitale, cum ar fi bariu, crom, magneziu, seleniu, zinc, titan si mineralele B2. 

Alte beneficii remarcabile ale consumului de Apa Sole: 

Energie imbunatatita 
Reduce zaharul din sange 
Crampe musculare reduse 
Tensiune arteriala redusa 
Vene sanatoase 
Pierdere in Greutate 

Modul de preparare: 

Intr-un borcan de 800 ml , pune 250 g de sare naturala. 
Umple borcanul cu apa filtrata, lasand 2 cm in partea de sus. 
Acoperiti borcanul cu un material plastic (nu din metal). 
Se agita si se lasa sa stea timp de 24 ore. 
Dupa 24 de ore se verifica pentru a vedea daca toate cristalele de sare sunt dizolvate. 
Cand sarea este dizolvata complet,Apa Sole este gata. 
Se mentine la un loc racoros, ferita de caldura si lumina. 
Proprietatile antibacteriene si antifungice ale Apei Sole o vor ajuta sa reziste la infinit. 

Adauga ½ lingurita de Apa Sole la un pahar de apa filtrata calda si consuma in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, pe stomacul gol. 

Gustul trebuie sa fie unic; in cazul in care gustul este usor sarat , atunci aceasta este combinatia perfecta pentru tine. 

Daca are un gust prea sarat, acesta se dilueaza cu apa simpla calduta, pana la un gust doar usor sarat. 

In cazul in care nu are un gust destul de sarat, se adauga mai multa sare pana cand totul va fi perfect. Trebuie sa ai incredere in simturile tale - corpul tau stie cel mai bine! Cantitatea de care aveti nevoie poate varia in fiecare zi. 

Cea mai buna sare naturala! 

Puteti gasi mai multe tipuri de sare nerafinata, chiar in magazine, dar verifica eticheta, ea trebuie sa spuna "nerafinata" - unele saruri de mare sunt mai rafinate. Mie imi place sa folosesc Sarea de Himalaya, care nu se vinde in magazine, pentru ca este "prea sanatoasa". Puteti gasi destul de usor Sare de Himalaya pe internet. Aflati mai multe despre Sarea de Himalaya aici

Nota: 
Intotdeauna se consulti un medic inainte de a incepe orice fel de cura naturala.


 - See more at: http://www.secretele.com/2014/07/miracolele-consumului-de-apa-calda-cu.html#sthash.6QTqRTLH.hlL3pV0O.dpuf

Sursa: http://www.secretele.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu