sâmbătă, 30 martie 2013

Mărturie şocantă: "Sunt dovezi despre existenţa marţienilor"


Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Alfred Webre, fostul director al Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS), susţine că sunt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decât cea umană, care participă la procesul nostru de dezvoltare.
"Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre", a declarat Webre (70 de ani), care este doctor în drept şi este judecător al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi.

Acesta susţine că guvernul SUA lucrează cu extratereştrii în secret de peste 60 de ani. "Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre", a adăugat fondatorul ICS, care a făcut şi o altă dezvăluire-şoc: "A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte".

"Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt. În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe site-ul Exopolitics", a explicat Webre.

Acesta a explicat şi motivul pentru care marţienii nu se prezintă societăţii umane: "Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii. Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra".


Sursa: www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu