marți, 20 mai 2014

ATELIER DE VINDECARE - INVATA SA ITI RECUNOSTI BOLILE SI SA LE VINDECI SINGUR
Dragii mei cautatori de lumina si adevar,

Ne confruntam in aceasta perioada cu valuri de schimbari si bietele noastre corpuri fac din ce in ce mai greu fata acestora. Din cele mai diferite boli ne incearca corpul fizic si din pacate, medicina si stiinta, de multe ori, ne dau raspunsuri evazive si solutii mai mult de avarie decat vindecari. 

Este timpul sa invatam sa ne recunoastem suferintele si sa devenim proprii nostrii vindecatori. Este timpul sa folosim mecanismele proprii cu care ne-a inzestrat Dumnezeu atunci cand ne-a creat si ne curatam corpul de toate blocajele, fie ele mentale, karmice, fizice sau psihice si sa parasim odata pentru totdeauna 3D, caci doar un om complet vindecat si schimbat poate sa supravietuiasca in 4D. 


Este timpul sa invatam cum sa traim in 3D conectat la 4D si sa ne dezvoltam potentialele interioare ale creativitatii si ale capacitatii de manifestare ale abundentei sub toate aspectele.

Este timpul sa folosim invataturile Ingerilor si ale lui Dumnezeu, dar si ale pionierilor stiintei moderne: Valeriu Popa, dr. Ryke Geerd Hamer, dr. Bruce Lipton, Doreen Virtue. 


Vom lucra pe cazuri concrete, vom face curatari, meditatii, tehnici energetice, impamantari etc.

De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 31 mai 2014, in Bucuresti, la un ATELIER DE VINDECARE - INVATA SA ITI RECUNOSTI BOLILE SI SA LE VINDECI SINGUR.Tematica intalnirii este urmatoarea:
1.RUGACIUNE INCEPATOARE
2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
3. ADN sau tipare comportamentale dobandite/cauzele bolilor - program mental ce trebuie schimbat/ frica, ura si vinovatia - cauze sigure ale bolilor/ exemple de boli si cauzele lor
Meditatie de iertare si indepartare a fricii, vinovatiei si urii.
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
4. Medicina cu Ingeri/ Teoria evolutiei quantice/ Vindecarea prin rugaciune/ vindecarea prin schimbarea tiparului mental/ Vindecarea cu ajutorul plantelor.
Activarea chakrelor mainilor si folosirea lor in scanare si vindecare.
Impamantarea - vindecarea cu ajutorul Mamei Geea.
Analiza si realizarea "caii de vindecare" pentru cazuri complete.
Meditatie de vindecare .
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


5. .  Cum sa traiesti in 3D conectat la 4D - Calatorie spre interiorul fiintei noastre:
a) Campul Mer-Ka-Ba  si calea spre Inima Noastra Sacra, Divinitatea din noi
Modulul I: Activare ADN si Ascensiunea Merkaba:   Unirea constientului cu subconstientului nostru, armonizarea energiei feminine cu cea masculine, crearea campului Mer-Ka-Ba  si constientizarea Fiintei noastre profunde in conexiune cu Sinele Nostru Divin, calea spre a trai simultan in doua dimensiuni 3D si 4D

Meditatie: armonizarea energiilor feminine si masculine, activarea campului Merkaba si conectarea la Inima Noastra Sacra (Sinele Divin); constientizarea/conectarea la corpul de lumina si la o stare unificata si in perfect echilibru a fiintei noastre fizice(3D).
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)6. Metode pentru dezvoltarea potentialitatilor interioare, a creativitatii, a abundentei sub toate aspectele, cailor de a imbina fizicul(3D) cu spiritualul(4D).
Meditatie: eliberarea energiilor negative, acumulari, programe mostenite sau induse din subconstientul nostru, dezvoltarea si constientizarea potentionalitatilor interioare, a creativitatii, a magnetismului inimii de a atrage abunenta sub toate aspectele ei in viata noastra.


Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 31.05.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:

sfatuitoarea@gmail.com

 Va rog sa specificati in mail si ce afectiune va intereseaza in mod special. 


Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.

La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.Va asteptam cu mare drag! https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c2 comentarii:

 1. MIHAELELOR...sunteti "the best".
  Cursul vostru a fost unul dintre cele mai frumoase si folositoare.Am experimentat o stare si o energie ..."ultramegapozitiva".
  I pup you
  PS - Daca ati putea sa trimiteti pe mail meditatiile de la curs,v-as mai pupa o data :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim din suflet!
   Am trimis materialele si parte din meditatii.

   cu toata iubire!

   Ștergere