duminică, 25 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU (2)


Zonele principale ale benzii energetice directoare:
- Muntele Olimp (Grecia)
- Medjugorje (Bosnia-Heţegovina)
- Nordul Budapestei (Ungaria)
- Masivul Hoverla (Ucraina)
- Masivul Rarău (România)
- Masivul Ceahlău (România)
- Masivul Bucegi (România)
- Masivul Retezat (România)
 
Alte centre secundare:
Grecia (Munţii Pindului)
Albania
Croaţia
Slovacia
România (Hăşmaş, zona Ulpia Traiana, Roşia Montană).
Structura reală a benzii energetice vitale nu este bidimensională, după cum se observă în figură. În realitate, structura sa este multidimensională, însă nu se pot da alte detalii la momentul actual. Proiecţia ei la nivel bidimensional este asemenea celei din figura de mai sus; în fiecare din punctele de pe schemă sunt centre de conexiune cu banda energetică (vortexul anahatei planetare), iar între ele există conexiunea de tip Fibonacci.
Centrul energetic anahata planetară (alături de celelalte centre) a început să-şi mărească activitatea odată cu intrarea sistemului solar într-un alt spaţiu vibraţional, numită impropriu „centura fotonică”. Marginea „centurii fotonice” a fost atinsă la sfârşitul anilor 70 ai secolul trecut. Acest lucru a determinat o serie de modificări la nivelul structurii energetice planetare şi, implicit, asupra omului şi structurilor sociale.
 
 
Punctele principale ale circuitului sacru
 
Energia vitală absorbită de acest centru energetic este „activată” la câteva sute de km deasupra zonei Muntelui Olimp, în Grecia. Este zona unde energia vitală primeşte impulsul de atracţie către centrul energetic anahata planetară. Este o zonă cu o foarte înaltă încărcătură vibraţională. Aici se formează banda energetică sacră, având forma spiralată de tip Fibonacci, care are rolul de atractor al energiilor anahatei planetare. Nu întâmplător Muntele Olimp a fost numit „lăcaşul zeilor”, aici fiind în trecut o bază a Confederaţiei Galactice.
Banda de energie sacră este are două puncte de „ghidaj”: unul este în zona formaţiunilor stâncoase de lângă oraşul Kalambaka (cunoascută ca şi aşezarea monastică Meteora), şi altul undeva în zona Muntelui Ossa. Este foarte posibil să mai fie unul în zona Halkidiki (poate Athos) În momentul de faţă, aceste două zone sunt cunoscute ca fiind primele centre ale spiritualităţii creştine ortodoxe.
Ele sunt, de fapt, cu mult mai mult decât atât…
 
 
 Olimpul, vestitul „munte al zeilor” este un masiv cu 52 de piscuri, reprezentând o structură matriceală energetică, având puternice conexiuni cu energiile cosmice.
Pentru cinstirea şi celebrarea fiecarei „zeităţi olimpiene” erau întocmite o serie de ritualuri, care aveau ca scop conexiunea cu energii supranaturale (pământene sau cereşti), determinând astfel activarea şi dezvoltarea diferitelor puteri interioare ale omului. Fiecare dintre aceşti zei îşi avea propriile lăcaşuri (temple), ai căror preoţi se ocupau de toate etapele necesare de dinaintea iniţierilor. Ritualurile erau secrete şi se oficiau doar în anumite perioade ale anului.
În ultimii ani, datorită influenţei benzii energetice de înaltă frecvenţă (centura fotonică), acest centru s-a reactivat, determinând o dinamică subtilă extrem de alertă. Astfel, energiile puternice care emană în spaţiul subtil din acest centru, determină reacţii dintre cele mai dure din partea unor forţe oculte, care nu doresc revenirea luminii, armoniei şi progresului pe pământ. La fel ca şi în alte centre puternice, s-a încercat înăbuşirea vibraţiilor pozitive emise de Masivul Olimp cu un „ocean” de vibraţii negative, adică de teamă, nesiguranţă, neîncredere, panică, ură, disperare. Se poate spune că situaţia social-economică a Greciei a fost în aşa fel coordonată ca, în timp, să se ajungă la dezastrul din ziua de azi.
Cei care au reuşit să obţină echilibrul dintre corp-minte-suflet, pot accesa energii deosebite din acest loc. Practic, toate cele 12 puteri ale „zeilor” olimpieni ne sunt accesibile în acest loc, iar acum, graţie activării prin „centura fotonică”, nu mai avem nevoie de ritualurile vremii, şi nici de preoţii specifici fiecărei „zeităţi”.
În realitate, zeii olimpieni reprezintă diferitele grade de potenţialitate ale omului. 
va urma…
Avertizare:
 
 Începând de luni, chiar de la primele ore de după postare, am fost asaltat de o grămadă de “căutatori”, dintre unii erau destul de agresivi. Pentru cine nu ştie, aceştia sunt un fel de entităţi energetice, create special pentru a cauta şi obţine informaţii din unele creiere. Nu se obţin informaţii ca de pe un site, dar pot prelua o bună parte din suportul energetic, iar ulterior se pot decodifica anumite date (în funcţie de cât de bun e “cititorul”).
Eu am un “dreamcatcher” bunicel, care este şi “veghetor” dar nu l-am dotat cu “selector” şi cu “tun” aşa cum fac unii. A fost o vreme când mă jucam cu astfel de jucării dar mi-am zis că nu are rost să intru în conflicte cu unii… E timp pierdut şi o grămadă de energie irosită.
Aceşti “căutatori” pot fi creaţi cu bună intenţie sau pot fi creaţi fără intenţie (de persoane foarte curioase şi relativ puternice din punct de vedere psihic. Problema e că ei sunt programati să fie activi mai ales noaptea, când conştientul şi o parte din subconştient sunt oarecum deschise. Un “dreamcatcher” (e mai mult decât atât) poate ajuta în caz de vizite nedorite sau chiar de agresiuni puternice dar trebuie să te trezeşti; asta e unul din rolurile sale. În mod normal aş fi pus această postare luni dar o fac de azi, atât pentru a potoli curiozitatea unora cât şi pentru a avea nopţi mai liniştite. Chiar am nevoie de linişte în zilele următoare. Pentru cei care se cred grozavi şi vor mai trimite “căutători” agresivi îmi voi activa “tunul” şi, chiar dacă îmi va lua mult timp să selectez vibraţiile, nu voi ierta. Voi lovi puternic! Nu-mi place să fiu agresat. Spun toate acestea chiar cu riscul de a părea ciudat în ochii multora sau dubios în ochii altora.
Vorbesc în special de cei care au simţit că este vorba de o informaţie extrem de importantă şi caută altele asemenea în mintea mea.
Eu când primesc mesaje importante de la ghizi trebuie să parcurg anumiţi paşi. Informaţiile cele mai importante le primesc sub forma de “pachete” de energii, după care decodific informaţiile (dupa alţi paşi). Conştientul meu nu ştie ce contin acele pachete, deci niciun “căutător” nu poate afla mai multe. Dar eu simt un deranj destul de puternic pe corpul energetic.
Acestora le recomand să-şi trimită “căutătorii” în zonele cheie ale benzii directoare ale anahatei planetare însă ii avetizez ca “aerul e foarte tare acolo” iar la “decodificare” s-ar putea sa aiba mari, foarte mari probleme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu