joi, 22 mai 2014

Activarea Portalului Pleiadian – Actualizare




                                        by COBRA
Activarea Portalului Pleiadian a fost un succes. Confederatia de nave mama s-au pozitionat in interiorul Norului Oort. Multe dintre ele (multe din flota Pleiadiana) sunt acum deja in sistemul nostru solar sa pregateasca eliberarea finala a planetei.

Rezistenta isi asuma acum un rol mai activ in interiorul sistemului solar. Dincolo de fortareata lor principala de pe planeta X, au construit mai multe baze in afara sistemului solar.

Satelitul lui Pluto, Charon, care a fost candva un depozit militar pentru fortele intunericului, este acum una dintre cele mai importante centre de comanda militara a Rezistentei pentru infrangerea finala a grupului Chimera.
Multi membrii de sex feminin ai Rezistentei locuiesc pe anumite obiecte din afara sistemului solar si le utilizeaza pe post de statii releu a energiei Zeitei din Soarele Galactic Central, indreptate spre planeta Pamant.
Statia releu principala din interiorul sistemului nostru solar a energiei Zeitei din centrul Galactic, este asteroidul centaur Chariklo.
Multi membri de sex feminin ai flotei Pleiadiene si Miscarii de Rezistenta se afla acolo, meditand si canalizand energia Zeitei din centrul Galactic, trimitand-o spre Pamant, pentru armonizarea umanitatii. Au fost descoperite inele in jurul lui Chariklo acum cateva luni:





Aceste inele servesc ca o poarta stelara care elibereaza energia Zeitei in sistemul nostru solar.
Principalul bastion al Luptatorilor de Lumina de sex feminin a Miscarii de Rezistenta sub conducerea inteleapta a unei femei cu nume de cod Ariel, de pe Eris, este un mic corp planetar la marginea sistemului solar:

Ganymede, cel mai mare satelit al lui Jupiter este locatia principala de comunicatii pentru acest sistem solar, care include echipa Confederatiei Galactice, Comandamentul Ashtar, Flota Pleiadiana, Siriusiana si Andromedana si de asemenea Miscarea de Rezistenta.

Multe baze noi ale fortelor Luminii vor fi stabilite in interiorul sistemului solar in viitorul foarte apropiat, in special pe asteroizi, Marte si Luna.
Pe suprafata planetei noastre energia portalului Pleiadian, a fost eliberata prin multi indivizi si grupuri care au meditat. Principala ancorare a realizat-o grupul nostru din Elvetia, care a fost extrem de dedicat si puternic. Lumina era stralucitoare, iar cerul a fost senin. Un participant al conferintei a impartasit aceasta fotografie in care apare o ambarcatiune a Confederatiei extraterestre, surprinsa pe Muntele Shasta, acum ceva timp in urma:




In jurul perioadei Activarii Portalului Pleiadian, grupul QEG din Maroc a realizat dezvoltarea prototipului overunity de energie libera, potrivit unor surse:


Energiile de activare a Portalului Pleiadian i-au iritat pe Archoni si au organizat un nou val de atacuri asupra muncii mele prin dezinformarea si manipularea *celor adevarati* de la suprafata acestei planete. Pentru a obtine o perspectiva mai buna asupra muncii mele, puteti citi acest articol excelent:


Sugerez tuturor Lucratorilor si Luptatorilor in Lumina, ca in loc sa se atace reciproc, mai bine sa directioneze energia in ceva de genul:


Victorie Luminii !


        Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu