vineri, 27 iulie 2012

REBELII SIRIENI AMENINTA CA VOR ATACA FLOTA RUSA DIN SIRIA SI VOR ARUNCA IN AER PORTUL TARTUS !!


Acest articol apartine blogului Secretele Sistemului 

Rebelii sirieni au ameninţat ca vor atacabaza navala a Rusiei din portul Tartus în cazul în care Moscova va continua să furnizezearme regimului preşedintelui Bashar al-Assad.

“Avem un avertisment pentru forţele ruse: în cazul în care vor continua sa trimitaarme care nu sunt folosite decat sa ne omoare familiile si cetateni sirieni, ii vom lovi puternic în interiorul Siriei“, a declarat al-Louay Mokdad, un coordonator logistic pentruArmata Siriană Libera. (FSA ).

“Informatorii nostri din interiorul regimului ne-au spus că există un transport de armemari care urmeaza sa ajunga in portul Tartus, în următoarele două săptămâni. Noi nu vrem să atacam portul, nu suntem terorişti, dar dacă se păstrează aceasta actiune in plan,nu avem de ales “

FSA a format o “brigadă Navala”, formata din dezertori din marina siriana, care activeazaaproape de Tartus. “Mulţi dintre oamenii noştri au lucrat în portul Tartus si il cunosc foarte bine“, a declarat căpitanul Walid, un fost ofiţer din Marina siriana. “Urmarim cu foarte mare atentie miscarile rusilor!” Portul, care a fost închiriat Rusiei, ca parte a unei datorii a Siriei, este locrul unde cele mai multe transporturi de arme a Moscovei ajung în Siria.

FSA a identificat depozitele de arme utilizate pentru a stoca incarcaturile ,şi trupele aleofiţerilor ruşi. “Putem distruge cu usurinta portul. Dacă am lovi depozitele de arme cu arme anti-tanc, s-ar declansa o explozie devastatoare “, a declarat un reprezentant al FSA.“Sau putem ataca navele direct.“

La inceputul acestei luni, Kremlinul a spus foarte clar ca doreste sa-si îndeplineascăobligaţiile contractuale , şi să continue să furnizeze Siriei arme şi hardware-uri militare,inclusiv sisteme anti-aeriene.Insa un atac direct al rebelilor sirieni asupra trupelor ruse,ar provoca instantaneu replica Rusiei si deci interventia militara directa a Rusiei in Siria.Consecintele sunt inestimabile..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu