vineri, 14 februarie 2014

De la “indigo” la “cristal”

Pentru parintii cu inima mare si minte deschisa 
" Invata-l pe copil sa-si pretuiasca unicitatea, sa-si descopere propria valoare si sa fie ceea ce este! 
Sa-si infrunte temerile si sa actioneze cu curaj si incredere. 
Sa-si exprime individualitatea, sa atinga echilibrul si sa-i inspire pe ceilalti. 
Sa-si asculte vocea interioara. 
Sa traiasca viata cu bucurie, sa straluceasca si sa-si reverse lumina asupra celor pe care ii intalneste pe Cale. 
Sa descopere in toate frumusetea si maretia lui Dumnezeu."

În ultimele trei decenii s-a scris destul de mult pe marginea subiectului care se referea la aşa-zişii „copii indigo”, iar în ultimii ani se vehiculează tot mai des termenul de „copii de cristal”. 

Atât copiii „indigo” cât şi cei de „cristal” nu doar se comportă diferit faţă de restul fiinţelor umane, dar ei chiar gândesc într-o altă paradigmă şi sunt spiritual diferiţi de predecesorii lor. Corpurile lor subtile (în special corpurile eteric, astral şi mental) sunt deja mult mai dezvoltate şi ei sunt „conectaţi” în mod diferit la întreaga Creaţie, care pentru cei mai mulţi oameni reprezintă o mare necunoscută.

Întrucât aceşti copii reprezintă următorul pas al umanităţii pe scara evoluţiei sale, ei aduc în această lume un tip nou de energie, mult mai elevată şi rafinată decât cea cunoscută în prezent. Se ştie deja că cea mai mare parte din creierul fiinţei umane şi din ADN-ul ei este „nefolosit” şi tocmai de aceea oamenii de ştiinţă, în ignoranţa lor, s-au grăbit să-l denumească „ADN rebut”. În realitate, imensul procentaj de 97% reprezintă potenţialitatea extraordinară ce aşteaptă doar să fie activată în mod corespunzător.
Fiecare fiinţă umană are acces la această potenţialitate practic infinită de acţiune şi gândire, de rezonanţă cu toate aspectele din Universul manifestat şi chiar şi dincolo de acesta, în transcendență. Totuşi, coborârea în planul 3D (planul fizic) al fiinţei umane a atras într-un fel şi această „blocare” a capacităţilor inerente fiecărei fiinţe; a fost ca o „deconectare”, ca o închidere temporară a luminii, pentru a se putea astfel respecta regulile şi restricţiile specifice planului fizic de manifestare.

Pentru copiii „indigo” şi cei de „cristal”, energia coboară din planurile subtile ale Manifestării prin creştet până la baza coloanei şi apoi urcă din nou spre creştet într-un mod spiralat, creând astfel spirale de lumină „angelice”. Ca urmare, aceşti copii sunt mult mai energici şi au la dispoziţie o rezervă mult mai mare de vitalitate şi de acţiune eficienta decât ceilalți copii obișnuiți.
Copiii „indigo” au tendinţa să manifeste cu putere energia activităţii şi creativităţii lor şi adeseori ei sunt catalogaţi ca fiind hiperactivi sau având sindromul ADHD, o tulburare comportamentală foarte des întâlnită la copii, care semnifică lipsa de concentrare a atenţiei. În realitate, copiii „indigo” îşi exprimă în acest fel surplusul de energie cu care sunt dotaţi.

Pe de altă parte, copiii de „cristal” au tendinţa să-şi exprime energia prin diminuarea mişcării fizice, concentrându-se asupra aspectelor spirituale şi a celor multidimensionale.
Modul tipic de acţiune al copiilor „indigo” este o expresie a energiei lor, care este focalizată spre distrugerea vechilor sisteme şi purificarea modelelor şi energiilor perimate şi impure. De aceea, astfel de copii trebuie în primul rând să fie înţeleşi şi îndrumaţi astfel încât să-şi echilibreze în mod inteligent surplusul energetic; lor nu trebuie însă să li se administreze medicamente sau „calmante”, care nu vor face decât să le provoace numai neplăceri, pentru că astfel de medicamente nu fac altceva decât să-i „despartă” pe aceşti copii de planurile superioare la care ei aveau acces nativ până atunci.

Mulţi copii „indigo” trec în prezent spre condiţia de copii de „cristal”. Copiii de „cristal” se incarnează pe Pământ pentru a aduce iubirea, pacea şi armonia pe planeta noastră şi tocmai de aceea ei nu au nevoie să se manifeste atât de activ precum copiii „indigo”.
În lunile şi anii care vor urma, datorită transformărilor inerente ce vor avea loc pe Pământ, aceşti copii se vor evidenţia din ce în ce mai mult, ca o „fundaţie” a noii vieţi trăită de omenire în spiritualitate, puritate şi iubire.

Doreen Virtue despre Copiii Indigo si de Cristal:
"Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la Copiii de Cristal sunt ochii lor, mari, patrunzatori si inteligenti peste varsta lor. Ochii lor iti retin privirea si te hipnotizeaza, in timp ce realizezi ca sufletul ti-e dezvelit ca sa-l poata copilul vedea. Probabil ca ati observat aceasta noua "semintie" de copii populand rapid planeta noastra. Ei sunt voiosi, incantatori si iertatori. Aceasta generatie de noi lucratori ai luminii, cu varste aproximativ intre 0 si 7 ani, sunt ca nici o alta generatie. Ideali in multe privinte, ei sunt indicatoarele pentru directia in care se indreapta omenirea ... si este o directie buna! 
Copiii mai in varsta (aproximativ intre 7 si 25 de ani), numiti "Copiii indigo", impartasesc anumite caracteristici cu Copiii de Cristal. Ambele generatii sunt foarte senzitive si mediumnice, si au scopuri importante in viata. Principala diferenta este temperamentul lor. Cei Indigo au un spirit de razboinic, deoarece telul lor colectiv este sa zdrobeasca vechile sisteme care nu ne mai sunt de folos. Ei sunt aici sa anuleze sistemele guvernamentale, educationale si legale carora le lipseste integritatea. Pentru a atinge acest tel, ei au nevoie de temperament si determinare arzatoare.sursa
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/de-la-copiii-indigo-la-copiii-de-cristal-a208
http://old.cristal-life.ro/articles.php?id=38

Sursa: http://adevarul2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu