duminică, 19 iunie 2011

SFATUITOAREA VA SPUNE CUM SA VORBITI CU INGERII

Oricine poate vorbi  cu ingerii. Nu este nevoie de o pregatire speciala pentru acest lucru sau de aptitudini deosebite. Toti ne-am nascut cu aceste abilitati, doar ca unii, au avut nevoie de ele mai repede decat ceilalti. 
Este nevoie doar de putina perseverenta si putin timp alocat zilnic.
Pentru toate acestea, recititi materialul "Cum intram in contact cu ingerul pazitor " postat pe blog 1 Mai 2011.
O sa constatati, ca este simplu si deosebit de folositor. Ingerii va vor avertiza, atunci cand este un pericol si va vor sfatui, atunci cand nu sunteti sigur pe ce drum trebuie sa o luati.
Ingerii va vor da doar sfaturi bune, care nu  lezeaza cu nimic si nu lezeaza pe nimeni. Tot ceea ce transmit trebuie sa fie invaluit in " Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin". Daca se intampla sa fie prin preajma o entitate negativa, se poate simti un miros pestilentios sau sa se vada o forma mica sau mare neagra si sa se simta arsura, de obicei pe proiectia plexului solar in spate, sau sa se simta senzatia ca te incingi, fara motiv... Oricum, sunt senzatii deranjante. Nu aveti altceva de facut, decat sa rostiti: " NU VREAU SA VORBESC CU TINE, PLEACA!"
Daca in preajma aveti Ingeri, atunci veti simti ori o racoare ca o briza, sau o caldura ca si dragostea de mama, sau un miros frumos... si puteti vedea reflexii argintii sau luminoase. Cam asa se pot diferentia Ingerii si alte entitati nu tocmai binevoitoare. Dar cel mai important, este ca niciodata, Ingerii nu va vor da un sfat care sa va conduca la ceva rau.
Nu uitati, nu sunteti singuri, nu ati fost si nu veti fi niciodata singuri in fata unei incercari.
Deci, pentru a vorbi usor cu ingerii, trebuie sa va relaxati. Daca veti considera ca va ajuta, puteti sa va creati o atmosfera relaxata, cu semintuneric.
Asezati-va comod si inchideti ochii.
Respirati si inspirati profund de minim 3 ori, pana va simtiti relaxati.
Imaginati-va o multime alba de forme.
Rostiti: " Dragii mei Ingeri si Arhangheli buni, veniti si comunicati cu mine. Ce aveti sa-mi comunicati?"
Va incepe un mesaj vizual, acustic, senzatie sau combinatii sau toate la un loc, in functie de " specializarea" fiecaruia.
Cand acest mesaj se termina, puteti intreba ceea ce veti dori voi. Daca nu cunoasteti deja raspunsul si va este ingaduit sa il cunoasteti, ingerul sau ingerii va vor raspunde.
Cand ati terminat comunicarea, rostiti simplu:" Multumesc, Amin!"
Daca nu reusiti din prima incercare, nu disperati. faceti o pauza si mai incercati. Cu perseverenta, o sa vedeti ca veti reusi.
Daca mai aveti alte intrebari, puteti sa imi scrieti pe adresa publicata pe blog.

Lumina, Iubire, Armonie!

Scris de Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu