vineri, 29 aprilie 2011

3 mari obiecte zburatoare se apropie de Pamant

Lungimea unei farfurii zburatoare este de zeci de kilometri.  Conform SETI (the Search for Extraterrestrial Intelligence- Institutul de Cautare al Inteligentei Extraterestre) 3 obiecte de dimensiuni mari se indreapta catre Pamant. Aterizarea acestora, conform calculelor specialistilor din cadrul institutului, va avea loc in mijlocul lunii decembrie a anului 2012. Dupa cum se observa, data coincide cu sfarsitul calendarului Maya.
Astrofizicianul Craig Kasnov sustine de asemenea prezenta celor 3 obiecte zburatoare. Mai mult de atat, acesta indica si coordonatele spatiale pentru a putea fi identificate de catre sceptici. El recomanda persoanelor sa acceseze site-ul sky-map.org pentru a putea introduce urmatoarele coordonate:
1) 19 25 12 -89 46 03 – primul obiect mare
2) 16 19 35 -88 43 10 – un obiect cilindric
3) 02 26 39 -89 43 13 – obiect sub forma cerc
Participantii la acest proiect ofera garantii ca datele furnizate sunt reale. Mai mult de atat, ei sustin ca agentia spatiala americana NASA incearca sa ascunda informatii importante privind acest aspect.
Imediat dupa ce a fost facuta publica o astfel de stire, oamenii de stiinta s-au grupat in 2 tabere. Unii sunt de parere ca cele 3 obiecte zburatoare vor salva omenirea de calamitatile teribile ce se anunta, altii se asteapta la un razboi al stelelor (Star Wars).
Oricare ar fi pozitia adoptata, Kasnov declara ca tot ce putem face este sa asteptam. In curand obiectele ceresti vor putea fi vazute cu ajutorul unor telescoape performante.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu