marți, 3 mai 2011

Avertizare - Mesaj - Profetie

In viitorul nu tocmai indepartat , vom fi pusi in situatia de a face niste alegeri, pentru unii foarte grele si poate deosebit de importante. 
Nu stiu daca este vorba despre planul spiritual sau despre cel fizic. Oare este cineva, care sa spuna ,care ni se pare acum cel mai important?
Se pare ca este legat de rusi si de un conflict.
Nu vreau si nu fac nici o analogie cu nici o profetie cunoscuta.
Vestea buna este ca daunele sau pagubele sau… se pot evita cu ajutorul Sfintilor care ne patroneaza pe fiecare si cu ajutorul ingerilor, bineinteles.
Ce trebuie sa facem ? Sa ne amintim cum sa devenim mai buni, mai cinstiti, mai curati si mai iubitori.
Sufletele curate sunt cele care ii plac lui Dumnezeu.
Rugati-va pentru voi, pentru familiile voastre si pentru tot poporul nostru si Dumnezeu se va indura de noi, sa ne scoata din situatiile astea ciudate in care ne zbatem.

Daca doriti sa va protejati locuinta de orice energie negativa sau fenomen natural sau nenatural, atunci imaginati-va ca inchideti locuinta ( chiar si apartamentul) cu o cupola ermetica sau scoica de lumina alba. Rugati ingerii sa o apere si imaginati-va ca la fiecare colt al locuintei , sus - jos , stanga- dreapta , este cate un inger care vegheaza casa voastra. Vi se vor intampla doar lucruri bune, iar raul va fi descoperit.
Acelasi lucru il puteti face si cu masina, imbracand-o intr-o scoica( prelata) de lumina, rugand un inger sa o pazeasca.
Metoda se aplica si persoanelor dragi, care nu se afla in casa cu voi.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi, pe familiile noastre si pe tot poporul nostru!

Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu