vineri, 20 mai 2011

Complot franco-rus impotriva lui Domnique Strauss Kahn?

In plin scandat politico-sexual, orice veste care l-ar putea ajuta sau inculpa pe fostul sef al FMI, Domnique Strauss Kahn, aduce noi controverse.
Dupa ce zvonurile cu privire la camerista si la un posibil martor ar fi putut aduce rasturnari de situatie in cazul sau, acum, o declaratie ar putea schimba usor sirul evenimentelor.

Si asta pentru ca deputatul socialist francez Claude Bartolone a declarat ca, intr-o discutie care a avut loc pe 29 aprilie, Dominique Strauss-Kahn i-ar fi marturisit "ca se teme de faptul ca Franta si Rusia ar pregati o conspiratie, inainte ca el sa-si anunte candidatura la presedintia Frantei".

Mai mult, acesta i-a spus lui Claude Bartolone ca trebuie sa fie foarte atenti pentru ca ar putea fi ascultati telefonic.

"Atentie, trebuie sa fim foarte atenti, telefonul ar putea fi ascultat. Stiu bine ca Rusia, si in special Vladimir Putin, sunt aliatii Frantei in incercarea de a ma schimba de la conducerea FMI, fara a mai putea fi in situatia sa imi mai anunt candidatura la presedintia Frantei", a povestit deputatul, citandu-l pe fostul director al FMI, intr-o emisiune la BFMTV, conform Nouvel Observateur.

"Cred ca ar fi o greseala pentru toti daca s-ar ajunge sa fiu dat jos de la conducerea FMI si sa nu pot candida", ar fi adaugat Dominique Strauss-Kahn.

Claude Bartolone a spus ca, apoi, l-a vazut pe Domnique Strauss Kahn "foarte determinat" si ca l-a "simtit foarte atent la tot."

Claude Bartolone a tinut sa le transmita "la toti cei care vorbesc despre el (n.red-Dominique Strauss Kahn), sa taca".
http://www.ziare.com/dominique-strauss-kahn/fmi/complot-franco-rus-impotriva-lui-domnique-strauss-kahn-video-1095790

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu