joi, 19 mai 2011

MESAJ DE ARHANGHELUL METRATRON

Acum nu vine sfarsitul lumii. El nu va veni prea curand. Sfarsitul lumii va veni peste multa, multa vreme, cand soarele se va raci, dar atunci, voi deja veti fi gasit o alta planeta pe care sa va mutati.
Acum, Pamantul doar va scutura, pentru a va trezi ca ii faceti rau. Nici o calamitate majora nu va va omora pe toti. Daca nu face asta, exista pericilul sa fie distrus.
Cei care vor muri in aceasta perioada, asa au scris in destinul lor. Vor fi si buni si rai. Cei rai, nu au fost in stare sa isi indeplineasca misiunea vietii si sa devina buni, iar locul lor nu este in Imparatia Lui Dumnezeu, iar cei buni, au locul asigurat in Imparatia Lui Dumnezeu si vor deveni foarte uniti si puternici, pentru a va ajuta pe voi toti, sa izbaviti in lupta pe care o aveti de dus.
Misiunea voastra a tuturor, in afara de misiunea fiecaruia in parte, este sa aveti grija de copiii vostri, sa ii apropiati de Dumnezeu, de credinta cea adevarata, cea fara dogme false si sa ii lasati sa devina spirite libere, care il inteleg pe Dumnezeu si legatura Lui cu voi oamenii. Noi, Ingerii si Arhanghelii, vom fi intotdeauna langa voi si langa copiii vostri si va vom ajuta, sa va indepliniti misiunile, fiecare in parte, precum si misiunea voastra colectiva, in lupta cu fortele raului.
Atunci cand planetele se vor alinia, va veti transforma, atat mental cat si spiritual. Se va activa in voi particica de Dumnezeire, pe care voi toti ati primit-o la nastere si pe care marea majoritate nu vreti sau va este teama sa o activati. Veti intelege adevarul adevarat si il veti intelege pe Dumnezeu, intr-un mod, cum acum foarte putin pot. Ii veti intelege pe altii si va veti intelege pe voi, cum nu puteti acum sa va inchipuiti.
Plinatatea Creatorului este atat de minunata! Veti intelege, ca hrana spirituala este mult mai buna decat cea fizica, ca puterea de a va pastra sanatosi si frumosi, o aveti fiecare din voi, ne avand nevoie de altceva, decat de bunatate, rugaciune si iubire fara bariere.
Sa nu va inchipuiti ca, dupa ceea ce voi numiti 21.12.2012, raul se va sfarsi de pe Pamant. Vor disparea slujitorii lui mari si importanti, dar ucenicii, vor incerca sa le ia locul. Asta va fi batalia pentru care trebuie sa va pregatiti copiii.
Ce va urma in tara voastra, nu este de bine. Se va da o lupta importanta. Fiecare din voi, inainte de a se avanta in lupta, sa isi cerceteze spiritul si daca va primi raspunsul sa se avante in lupte, atunci sa o faca. Daca nu, atunci inseamna ca timpul lui nu a venit inca.
Asta a fost mesajul meu pentru voi si va asiguram ca noi toti suntem langa voi si va vom calauzi in tot ceea ce faceti si aveti de facut.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi pe toti!

SURSA: Primit si transmis mai departe de Sfatuitoarea

2 comentarii:

  1. Daca imi permiti cateva intrebari, la ce fel de lupta se refera mesajul primit de tine?Este vorba de o lupta fizica ,spirituala sau ambele?Care este scopul acestei lupte sau mai bine spus care este mobilul sau?Care ar treebuii sa fie asteptarile noastre pe termen scurt si mediu in virtutea unor asemenea evenimente?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt o serie de mesaje anterioare, care puse cap la cap, iti pot da o imagine mai clara despre ce anume poate fi vorba.
    Pot doar sa iti spun ca trebuie sa fi atent la gandurile tale, sa le poti recunoaste ca fiind ale tale.

    RăspundețiȘtergere