vineri, 10 iunie 2011

Ingerul Rabdarii



Este cel care ne ofera energia care te ajuta sa crezi in scopul divin al vietii si sa ai rabdarea sa asisti la implinirea lui in ritmul dorit de Divinitate.
El te ajuta sa parcurgi existenta pas cu pas, fara sa sari etapele atat de importante in evolutie. Atunci cand esti deschis energiei sale poti sa te adaptezi perfect la noile situatii si conditii care survin inerent in procesul trairii pe Pamant.
De obicei, energia ingerului Rabdarii este blocata de frica de viitor si de lipsa de incredere in Planul divin. Restaurarea legaturii cu aceasta sacra energie se face ori de cate ori spunem si acceptam: Faca-se voia Ta, Doamnei A te lasa in mana lui Dumnezeu te face sa cresti in ritmul firesc al vietii, in ritmul natural in care creste si infloreste intreaga Creatie.
Rabdarea si cumpatarea, masura si moderatia fac parte din misterul energiei revarsata de acest inger. Se pare ca acestea sunt si virtutile ingerului nostru Protector si prezenta lor in viata noastra arata un inalt nivel de constiinta. Avansarea cu pasi mici poate fi cheia succesului sigur si durabil. Graba strica treaba, spune intelepciunea Strabunilor. Natura lucreaza cu rabdare, slefuind in milioane si milioane de ani o manifestare pana obtine perfectiunea. Patronate de ingerul Rabdarii, Fortele interioare transforma lent, conducand fara gres catre desavarsire.
Sfatul ingerului:
Nu exista decat o singura Putere, o singura Cauza a intregii Creatii. Nu exista decat o singura Iubire care a nascut toate Lumile si care te-a nascut si pe tine deopotriva. Ai incredere in perfectiunea Planului Sau, in Scopul pentru care aceasta Unica Putere Omniprezenta si Atotputernica s-a manifestat! Nu te grabi, deoarece te poti pierde de cei cu care ai pornit la drum in aceasta aventura care este viata in manifestare. Ai rabdare si stapaneste-ti tendinta de a sari peste etapele firesti ale existentei. Recunoaste ca scopunile lui Dumnezeu sunt unica putere care activeaza divinul proces al Marii Opere. Misca-te in energia mea protectoare ca sa nu te pierzi niciodata de tine insuti!
LINISTE
Linistea este o forta, o calitate a Omului intelept. Ea este fundamentul vietii. Fara aceasta liniste interioara pe care trebuie sa ti-o regasesti acum nu poti implini ceea ce ti-ai propus sa implinesti. Linistea este una din cele mai nobile trasaturi ale unei fiinte. A poseda acest dar divin inseamna a rezista oricarei provocari. inseamna a sti sa asculti glasul vietii si astfel, a sti ce este cu adevarat, viata. Adevarata liniste se obtine prin intelegere. Lucreaza asupra re-dobandirii linistii tale profunde si vei vedea cum realizare dupa realizare se va asterne sub pasii tai. Oricare ar fi situatia in care te afli trebuie sa fii linistit si sa te increzi in Dumnezeu pana la capat. Suferinta si incercarile pot fi depasite doar cu ajutorul linistii interioare. tine minte: linistea este elixirul vietii Sufletului si este una din marile virtuti prin care poti dobandi cunoastere, forta, iubire. Ea este piatra pretioasa cu care poti cumpara binele si rascumpara orice eroare. Regaseste-te ia linistea ta interioara si vei cunoaste gustul fericirii autentice!
Sursa:esoterism.ro
Sursa: Dincolo de Orizont

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu