duminică, 12 iunie 2011

Planeta Zeilor

Zecharia Sitchin poate ajuta omenirea sa inteleaga toate prezicerile legate de planeta X ( Nibiru ) si despre toate profetiile pentru 21 decembrie 2012. Zecharia Sitchin este printre putinele persoane care reusesc sa traduca si sa citeasca limbajul antic al Evreilor si al Egiptenilor pe langa alte limbi moderne.
Sitchin a studiat toata viata civilizatiile antice si a incercat mereu sa inteleaga textele lor. Acesta a aflat ca Sumerienii antici (acestia au format prima civilizatie pe planeta noastra) invatau tot ce se stia despre zeii lor, si i-a numit pe acestia Anunnaki. In traducere libera ar insemna “cei care din cer vin pe pamant“.

planeta-x-nibiru-anunnaki
Civilizatia sumeriana stia toate planetele din sistemul solar, stiau cum arata, stiau ce sateliti avea fiecare. Tot acestia au spus ca pe Marte se gasea apa candva, lucru care abia acum este descoperit de cercetatori, ceea ce arata nivelul lor de cunoastere.
Anunnaki, zeul lor, i-a invatat absolut tot pe sumerieni, predandu-le invataturile sale. Acesta a venit pe pamant de pe planeta Nibiru – “The Planet of the Crossing”. Planeta X – Nibiru trece prin sistemul nostru solar la fiecare 3600 de ani. Astfel se ajunge la concluzia ca Anunnaki era o rasa foarte evoluata ce vizitase pamantul si formase prima civilizatie.
Planeta X – Nibiru este cautata in zilele noastre de catre astronomi si este denumita planeta necunoscuta sau a 10-a planeta. In anul 1990 Zecharia Sitchin s-a intalnit cu un astronom de la Observatorul Marinei Americane si acesta i-a dezvaluit lui Sitchin ca intr-adevar cercetarile pentru Nibiru sunt foarte avansate si intense.
Sursa: ……Astro……

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu