duminică, 24 iulie 2011

Teroristul norvegian, un admirator al lui Vlad Ţepeş! Criminalul a postat un video pe YouTube, cu câteva ore înainte de atacuri

Captură video din clipul postat pe YouTubeCaptură video din clipul postat pe YouTube
Anders Behring Breivik ar fi încărcat materialul video pentru promovarea luptei anti-islam, cu câteva ore înainte de cele două atacuri, anunţă presa din Norvegia. Cu toate acestea, poliţia norvegiană nu poate afirma cu certitudine că materialul video a fost realizat de acesta.
Din cauza politicilor sale, YouTube a eliminat filmul de aproximativ 12 minute, "Knights Templar-2083" (2083 – A European Declaration of Independence), care este structurat în patru capitole: The Rise of Cultural Marxism, Islamic Colonialism, Hope and New Beginig. Ieri, însă, un alt utilizator al YouTube, thestianblogg, a reîncărcat clipul.
Filmul conţine critici violente împotriva islamului, marxismului, multiculturalismului. Ele descriu mai ales islamul ca fiind principala "ideologie de genocid" şi se încheie cu fotografii diferite ale lui Behring Breivik, dintre care una îl prezintă în poziţie de tragere cu o puşcă de asalt.
De asemenea, în filmul atribuit lui Anders Behring Breivik, este prezentat şi Vlad Ţepeş, care este considerat unul dintre cei mai importanţi luptători creştini împotriva islamizării Europei. De asemenea, în manifestul de 1.500 de pagini care însoţeşte materialul video, apare un paragraf despre Vlad Ţepeş, care este considerat unul dintre cei mai importanţi creştini împotriva islamizării Europei: "Vlad Ţepeş a fost un geniu al războiului psihologic. Ceea ce a lăsat el în urmă merită să fie studiat în şcolile actuale de relaţii publice, ştiinţe politice, psihologie socială, în şcolile militare etc. Ca orice alt conducător, el a avut doi inamici: problemele interne sau trădarea şi agresorii islamici din exterior care îi ameninţau ţara. A reuşit să îşi înfrângă duşmanii din exterior, folosind acelaşi nivel de cruzime ca orice alt conducător din vremea sa, dar a fost un adevărat maestru în a ÎNSCENA cruzimea pentru a obţine efectul maxim. A fost cel mai mare maestru al imagologiei, sute de ani înainte ca această ştiinţă să fie descoperită şi teoretizată".
În text sunt detaliate şi planurile pentru atacuri. Bărbatul scrie că se va îmbrăca în haine de poliţist, adăugând că va fi fenomenal, iar oamenii vor rămâne uimiţi. Manifestul mai descrie experimentele sale cu explozibili şi primul său test, reuşit, de detonare a unei bombe, într-o zonă izolată, pe 13 iunie.

Surse din poliţie au declarat pentru presa norvegiană că Breivik a mărturisit că a postat videoclipul pentru a sublinia părerile sale extremiste. Filmul a apărut şi pe pagina lui Breivik de Facebook, acum închisă. Pagina sa cita filosofi precum Machiavelli, Kant şi John Stuart Mill.

Bărbatul a trimis videoclipul şi manifestul celor 7.000 de "prieteni patrioţi" ai săi, de pe Facebook. El le-a scris cum vrea să scape de islamismul şi marxismul din Europa.

"Există situaţii în care cruzimea este necesară, iar refuzul de aplica cruzimea necesară este o trădare a oamenilor pe care vrei să îi protejezi", scria norvegianul. (V.M.)


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu