marți, 12 iulie 2011

VIDEO: Prahlad Jahni, indianul despre care se spune ca n-a mancat de 70 de ani. Zice ca-l sustine o zeita.

Citez din articolul Indianul care nu are nevoie de hrană i-a uimit pe specialişti: «Mâncarea l-ar putea ucide»
Prahlad Jahni, yoghinul indian care a şocat întregul mapamond în urmă cu doi ani, când a afirmat că nu s-a hrănit de şapte decenii, este cu adevărat un fenomen. Recent, presa din Asia a anunţat că ascetul a trecut toate testele la care l-au supus medicii şi nu există nici un dubiu: Jahni nu a mâncat şi nu a băut nici un fel de lichid de 70 de ani.
Ascuns, conform presei asiatice, într-un spital militar din India, yoghinul în vârstă de 82 de ani a fost supus, în ultimul an, la zeci de teste medicale.
L-au testat timp de un an
Monitorizat atent, 24 de ore din 24, bătrânul a reuşit să-i convingă pe medici că nu e un impostor, ci un adevărat miracol.
“Este incredibil. Zeci de aparate l-au ţinut sub supraveghere. Se pare că în corpul lui Prahlad au loc procese biologice nemaiîntâlnite, care-l ajută să-şi păstreze echilibrul metabolismului. Un om care posteşte total cinci zile moare. La el e invers. Dacă ar fi forţat să mănânce, hrana l-ar putea ucide”, a afirmat unul dintre cei 32 de medici care l-au analizat pe toate părţile pe ascet.
Aceştia sunt convinşi că bătrânul e ca o “fântână de leacuri” pentru o mulţime de boli existente în lume.
Se hidratează printr-o gaură din cerul gurii
Bătrânul yoghin nu bea apă, în schimb se hidratează zilnic ţinând în gură, preţ de câteva minute, o anume cantitate de apă. Conform medicilor, Jahni are o gaură în cerul gurii care e esenţială pentru hidratare.
Boc, ăsta-i «românul» care ţi-ar trebui în ţară!
Cum indienii au ajuns la concluzia că Prahlad Jani nu e un impostor şi a trăit într-adevăr fără mâncare, premierul României Emil Boc ar trebui să investigheze puţin problema, că poate, cine ştie, află reţeta şi scapă şi pensionarii noştri de foamete… prin meditaţie, că altă soluţie nu pare a exista. Ce zici, Boc? Dai o fugă până în India?
..........................................................................................................
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu