miercuri, 7 septembrie 2011

Nibiru - Planet X - Eris

Nibiru - Planet X - Eris
Acum aproape 6000 de ani in urma, vechii Sumerieni povesteau despre planeta Nibiru ca ar fi existat in sistemul nostru solar. In 1993, Planeta X/Nibiru/Eris era la aproximativ 50 milioane de mile de Pamant.
Acum, se estimeaza ca ar fi la 7 milioane de mile de noi si inca se apropie.
Planetele din sistemul nostru solar
Orbita eliptica a planetei Nibiru

In stanga priviti soarele si cele 9 planete care-l inconjoara. In centru priviti acea planeta singura. Oare de ce se uita sumerienii la aceasta planeta?
Un sistem solar Heliocentric
Sumerienii stiau destul de bine ca sistemul nostru solar este heliocentric. Mai mult ei ne prezinta 11 corpuri ceresti sau planete. In imaginea de mai sus preluata de pe unul din cilindrele sumeriene, se poate vedea clar ca ei nu cunoasteau numao numarul planetelor din sistemul nostru solar, cunosteau chiar si marimea lor! Privind cu atentie vedem un al 12-lea corp sau planeta in desen, departe de sistemul nostru solar. Aceasta planeta poate fi Nibiru. O poza poate face cat o mie de cuvinte, asta e clar. Vom lasa controversele altora, noi vom prezenta doar dovezile.
Zecharia Sitchin
Desenul prezentat mai jos este una din piesele centrale care dovedesc faptul ca sumerienii aveau cunostiinte avansate despre planetele din sistemul nostru solar. Aceste cunostiinte le-au fost date sumeriinilor de catre extraterestri, Sitchin i-a identificat drept Anunnaki zeii mitologici Sumero-Mesopotamieni. In imaginea de mai sus pot fi identificate 11 globuri ce inconjoara soarele. Trebuie luat in calcul ca popoarele antice considerau soarele si luna tot planete, aceste 11 globuri plus soarele insumeaza deci 12 planete. Bineinteles, de vreme ce noi stim ca in sistemul nostru solar exista 9 planete plus soarele si luna, Sitchin aduce argumente privind prezenta unei a 12-a planete in spatele lui Pluto. Aceasta a 12-a planeta este considerata de Sitchin a fi planeta Nibiru, un corp astronomic mentionat in textele Mesopotamiene. Din cercetarile lui Sitchin reiese faptul ca Nibiru trece prin sistemul nostru solar la fiecare 3600 de ani, iar multi adepti ai teoriei lui Sitchin sunt convinsi ca acest lucru se va intampla foarte curand. Multi considera planeta Nibiru ca fiind misterioasa "Planeta X".


aceasta imagine luata de pe cilindrele sumeriene, se vede clar ca ei stiau despre inelele lui Saturn.
sursa: http://www.thelivingmoon.com/42stargate/03files/Sumerian_Astronomy.html
NASA SI PLANETA X

Adevarata cauza a schimbarilor climatice, activitatea vulcanica, intensificarea activitatilor seismice etc.,este planeta Eris, datorita apropierii sale de sistemul nostru solar, numele sau intermediar este 2003 – UB – 313, cunoscuta in antichitate sub numele de: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, Planeta Zeilor, Planeta Imperiului, Planeta care tranziteaza sau Planeta Rosie.
Mai jos sunt prezentate cele mai noi stiri leggate de Eris:

Prima observare in data de 21 October 2003 cu telescopul 1.22 Oschin, la Observatorul de pe muntele Palomar( California ).
Descoperita de Michael E. Brown, Chad Trujillo, David L. Rabinovitz, in data de 5 ianuarie 2005, bazandu-se pe imaginile luate la data mentionata.

In observatiile urmatoare publicate in Octombrie 2005 este prezentat un satelit pe nume Dysnomia (Gabriel).

Planeta Eris/ Nibiru se apropie de Pamant o data la 3600 de ani, generand numeroase schimbari climatice, vezi incalzirea globala cu consecintele sale naturale ce duc la dezghetarea ghetarilor.
Acestea sunt procesele care au avut loc in cele doua perioade cand "Planeta Zeilor" a trecut intre Jupiter si Pluto prin cel mai apropiat punct de Pamant:

Acum 7.200, in timpul cataclismului numit "Potopul lui Noe", “este posibil ca schimbarile bruste de temperatura, furtunile violente si avalansele imense de apa venite din Antarctica sa fi spart :inchisoarea de gheata". Dr. John T. Hollin de la Universitatea Maine (U.S.A.) "Considera ca in aceasta lunga perioada provenita din campul de gheata al Antarctici s-a creat un imens flux si reflux.” (Zecharia Sitchin, A 12-a Planeta).
Acum 3.600, in timpul Exodului Evreilor din Egipt la mijlocul mileniului secund I.C. Pamantul a suferit mari cataclisme. “Un corp celest a intrat recent insistemul nostru solar - o noua cometa - vine foarte aproape de Pamant [cauzand – N/A] eventuale disparitii a ghetarilor“ (Immanuel Velikovsky, “Lumile in Coliziune“).

Situatia actuala - Topirea ghetarilor este accelerata.

Schimbarile climatice si geologie sunt in crestere datorita apropierii planetei Eris/ Nibiru care nu a fost chiar asa de Pluto, punctul de intalnire cel mai apropiat este de Pamant. Se presupune a se intampla intre anii 2012 – 2014.

In prezent, fenomene identice (incalzire globala si activitati vulcanice) au loc si pe alte planete din sistemul nostru solar datorita apropierii planetei Eris/ Nibiru. Iata cateva exemple:
Luna lui Neptun, Triton se incalzeste (BBC Science & Technology News, 25 Iulie 1999).
Pluto experimenteaza uimitoare incalziri (Institutul de Tehnologie din Massachusetts, 9 Octombrie 2002).
Eruptii vulcanice pe satelitul lui Jupiter, Io (Icarus Astronomy , Noiembrie 2002).
Marte se incalzeste (ABC News, 7 Decembrie 2002).

Incalzirea lui Saturn (28 Ianuarie2007, www.interstars.net): oamenii de stiinta ai UCLA (University of California, Los Angeles) – departamentul fiicienilor si astronomilor de la Universitatea din Boston au adus la cunostiinta ca temperatura atmosferei superioare a planetei Saturn este mai mare decat cea estimata. Astfel profesorul Allan Aylward de la UCLA considera necesara reexaminarea ipotezelor principale ce tin de atmosfera planetara si stabilirea exacta a cauzelor acestor incalziri. Deasemenea a notat procese similare pe Marte, concluzand: “ Studierea acestor aspecte legate de modificarile atmosferelor altor planete ne va ajuta sa gasim rezolvari, pentru viitorul Terra “.

Va prezentam cateva argumente din care rezulta ca Eris este Nibiru:
Numarul satelitilor. Zecharia Sitchin spune, in urma cercetarilor facute ca are : “4 Sateliti [care se misca cu mare viteza,‘Se Invarte ca Titirezul’ , ceilalti 3 sateliti – Vantul Nebun , Vantul Invartitor si Vantul Suveran, folosind satelitii drept "care de lupta de asalt", el (Nibiru – N/A) trimite inainte vanturile, toate cele sapte vanturi gata de lupta.“
In Wikipedia, daca cautati “obiect trans-neptunian“ o sa gasiti alte 7 obiecte celeste, exceptie facand Pluto si Eris, majoritatea descoperite de M. Brown, C. Trujillo, D. Rabinowitz.

Dimensiunea lor aproximativa este:
- Eris: 2,400 km
- Santa ( 2003 EL 61 ): 1,800 km
- 2005 Fy 9: 1,800 km
- Sedna: 1,800 km
- Orcus: 1,800 km
- Quaoar: 1,200 km
- Ixion :1,000 km
- Varuna: 1,000 km

In scrierile sumeriene este descris faptul ca un satelit al planetei Nibiru a lovit o alta planeta pe nume, Tiamat, creand astfel “Cerul” (Centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter) si nasterea planetei noastre Terra. Profesorul M. Brown a demonstrat recent in publicatia Nature ca planeta 2003 – EL 61 a suferit o teribila coliziune cu un alt cop ceresc la inceputul nasterii sistemului nostrusolar. mai multe detalii gasiti pe site-ul www.futura-sciences.com (28 Martie 2007).

In randurile ce urmeaza vrem sa scoatem in evidenta legaturile dintre Eris (2003 UB – 313) si scrierule antice, unde aceasta planeta a fost numita in mod repetat Nibiru:

In 2003, anul in care s-a facut prima observare (comunicat oficial),in publicatia “Science et Vie“ (numarul din Februarie) este prezentata traictoria eliptica a unei alte planete in sistemul nostru solar, IDENTIC, cu traictoria planetei Nibiru/ Marduk prezentata mai devreme de Z. Sitchin.

(PHOTO 1 – www.science-et-vie.com)



In 2005, la multe luni de la descoperire, distinsi astronomi din 19 tari s-au reunit la Centrul Astronomic al Vaticanului conectati prin internet cu Centrul Astronomic de pe muntele Tucson (Arizona, USA) – unul din cele mai puternice din lume.

In data de 1 august 2005, ziarele din lumea intreaga scriau: “Corpul celest a primt temporar numele de 2003 – UB – 313“. Oamenii de stiinta care au dat acest nume planetei Nibiru au fost foarte apropae de scrierile sumeriene, “UB“ contine grupul celor 7 planete (3 + 1 + 3 = 313 = 7) acestea fiind Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto si Nibiru. Celalalt grup contine grupul celor 5 planete ramase (2 + 0 + 0 + 3 = 2003 = 5), ceea ce inseamna: Soarele, Mercur, Venus, Pamant si Luna. Sa fie “12“ o coincidenta – adica totalul numerelor numelor intermediare? Sumerienii descriu 12 corpuri ceresti! In acelasi fel Z. Sitchin a scris in cartea sa "A 12-a Planeta" ca “UB este formata din 7 parti, numite giparu in limba Acadiana (azilul de noapte) […] Nu exista nici o indoiala ca acesta nu este, cum spuneau anticii, "soarta celor 7 ceruri".
Suprafata lui Eris este de 2,400 km +/- 97 km, masurata dupa observarile facute de catre telescopul Hubble, facute publice la sfarsitul lui Aprilie 2006.

In carte "Biblia si UFOs, din 1991, bazata pe citate din Apocalipsa Sfantului Ioan, sunt descrise dimensiunile unei posibile statii planetare: suma este 2.400 km.

Ultima parte din Biblie contine detalii referitoare la Planeta Eris (Apocalipsa capitolul 21: 2,12,16) apare Noul Ierusalim (ERIS/ SALEM), impreuna cu dimensiunile acesteia:
a) diametru: 12.000 x 200 m ( 1 stadi ) = 2.400 km.
b) suprafata: 2.400 km (lungime) x 2.400 km (latime) x 12 (nivele sau etaje) = 69,120,000 km2.
Scrierile antice descriu deasemenea o cometa – semanand cu (cometa provoaca mari dezastre) Eris/ Nibiru, cel mai probabil cauza fiind unul din satelitii sai:
a) Scrierile Sumeriene spun ca acum 7.200 de ani: “O planeta ce se misca foarte repede, pe o orbita eliptica, asemanatoare cu o cometa.“(Z. Sitchin, A 12-a Planeta).
b) Stralucirea Sa (Yahweh/ Anu – Liderul Planetei Zeilor - N/A) este ca un rasarit de soare, o flacara Ii urmeaza pasii“ (Habacuc 3 : 4 – 5).
c) Acum 3.600 de ani: “O cometa […] s-a apropiat foarte mult de Pamant pe la mijlocul celui de-al doilea mileniu I.C.“ (I. Velikovsky, Lumi in Coliziune).

Situatia actuala:
a) Profesorul M. Brown (detalii interesante pe site-ul www.interstars.net, 21 Ianuarie 2007) a declarat ca planeta 2003 – EL – 61 poate fi atrasa de Neptun, transformandu-se intr-o cometa stralucitoare cum nu s-a mai vazut, aproape de 6.000 de ori mai stralucitoare decat cometa Halle Boop.

b) Eris se asteapta sa treaca intre Marte si Jupiter, puntul cel mai apropiat fata de Pamant va fi intre anii 2012 – 2014. Acesta este primul motiv pentru care NASA a lansat nava spatiala Dawn in data de 27 septembrie 2007, care va ajunge la destinatie, in Centura de Asteroizi, in 2011.
Explicatia logica a Incalzirii Terrei si a altor planete din sistemul nostru solar dovedeste ceea ce a I. Velikovsky, a scris in cartea sa in 1950: “Doua corpuri ceresti au fost atrase unul de celalalt. Masa interioara a Pamantului este impinsa la periferie. Miscarea de rotatie a Pamantului este perturbata, Pamantul incepe sa se incalzeasca“.
Cateva imagini prezentate de NASA (APOD - Astronomy Picture Of the Day) arata clar ca in drumul sau spre Pamant, Statia Planeta Eris/ Nibiru este in crestere:
Eris


(PHOTO 3 – Eris 31 Iulie 2005 - www.nasa.gov

Eris

(PHOTO 4 – Eris 1 August 2005 - www.nasa.gov)


(PHOTO 5 – Eris 18 Septembrie 2006 - NASA)



(PHOTO 6 – Eris 19 Iunie 2007 - NASA)


In mass media in toata lumea, in data de 16 August 2006 este publicata poza de mai jos care contine sistemul nostru solar:







(PHOTO 7 – Sistemul Solar – www.bbc.co.uk)

Lipsea ceva: Steaua Intunecata:

www.darkstar1.co.uk
Pe data de 25 Aprilie 2007 s-a dat un comunicat oficial despre descoperirea planetei Gliese 581c, care este posibil sa fie asemeni Pamantului. De fapt este Steaua Intunecata, care orbiteaza in jurul planetei 581.

(www.nasa.gov)

Fotografiile oferite de NASA sunt aproape identice cu coperta cartii Steaua Intunecata a lui Andy Lloyd’s.
In concluzie, este posibil sa demonstram existenta unui sistem stelar binar care face legatura dintre Statia/ Planeta Eris/ Nibiru ca un transportor intre sistemul nostru solar si sistemul Stelei Intunecate, intre civilizatia umana si Anunnaki/ civilizatia Elohim.

Sunt convins ca educatia psihica civilizatiei in legatura cu ceea ce va urma este in plina desfasurare. Cateva indicii:

1) Buncarele din Norvegia – (vezi Google si YouTube: O scrisoare de la un politician Norvegian in legatura cu 2012 "A letter from a Norwegian politician about 2012") In data de 26 Februarie 2008 a fost inaugurat oficial un depozit ce contine 100 de milioane de seminte pentru a proteja omenirea in caz de catastrofe.

Primul Ministru al Norvegiei, Jens Stoltenberg, deasemenea un ecologist de renume, Wangari Maathai (Kenya) – posesorul Premiului Nobel pt. Pace, Jose Manuel Barroso – Presedintele Comisiei Europene au luat parte la inaugurare.



( www.whynotnews.eu)


Doua declaratii de la eveniment:
Jens Stoltenberg: “Diversitatile biologice sunt amenintate de catre fortele naturii si de actiunile oamenilor; acest buncar cu seminte este polita noastra de asigurare".Notati faptul ca premierul Norvegia a pus in fata "forte ale naturii".
Jose Manuel Barroso: “Speram si muncim pentru ce-i mai bun, dar trebuie sa fim pregatiti pentru ce-i mai rau.” Fara alte comentarii.

2) Buncarele de pe Luna. Oamenii de stiinta lucreaza la o adevarata "Arca a lui Noe" care va fi locata sub solul Lunii. Cladirea ar trebui sa contina informatii cu privire la DNA, embrioni, mostre de metale, rasaduri de plante si orice altceva ce tine de esenta vietii si a civilizatiei, asta in cazul in care vreun eveniment catastrofic ar avea loc pe Pamant si ar ameninta existenta omenirii. Detalii in: Telegraph, The Sun (10 Martie 2008).




(PHOTO 11 – www.telegraph.co.uk)


3) In Februarie 2008, apare deasemenea stirea precum ca Sony Pictures acorda drepturile unui scenariu al regizorului Roland Emmerich. Titlul filmului este “2012” si v-a aparea pe ecrane in vara sau toamna lui 2009.

Titlul “2012” se refera la o data cand, in concordanta cu calendarul Mayas, lumea pe care asa cum o stim se v-a sfarsi.“Apocalipsa” lui Emmerichi descrie dezastrele ce vor urma, aprope similar cu filmul “The Day After Tommorow”, un succes al anului 2004. Premierea filmului a fost facuta in Mai 2004, la scurt timp dupa ce “The Observer”, a facut public un raport al Pentagonului ce continea detalii privind dramaticele schimbari climatice in Februarie 2004 (Google: The Observer Pentagon Climate).

Este de notat faptul ca premiera lui "2012" va fi exact in perioada in care planeta Eris/ Nibiru v-a putea fi vazuta pe cer stralucind ca un obiect rosu.

4) In data de 28 Februarie 2008, alta stire a facut inconjurul lumii. Titlul suna cam asa: “Astronimii Japonezi cred in existenta unei noi planete in sistemul nostru solar.” Cateva idei:

Cercetarile coordonate de catre profesorul japonez Tadashi Mukai si de cercetatorul american Patrick Lykawka vor fi publicate in Aprilie anul acesta in Jurnalul Astronomic editat de Societatea Americana de Astronimie.
“Exista o mare probabilitate sa fie o planeta inca necunoscuta....aflata la marginea sistemului nostru solar… cercetam acum in spatii pe care nu le-am mai cercetat pana acum, si imi place sa cred ca o vom putea vedea in urmatorii 5 sau 10 ani", spun cercetatorii.

Detalii pe Google: Earth Size Planet News National Geographic;
http://news.nationalgeographic.com/news/2008/03/080317-new-planet.html

Imaginea aratata de catre National Geographic este IDENTICA cu cea prezentata de NASA in data de 1 August 2005: Planeta Eris/ 2003 UB 313.



(PHOTO 13 – newsnationalgeographic.com)
Sursa: http://www.australia.to/story/0,25197,23040466-937,00,00.html


NASA Photo of Eris
Sursa: apod.nasa.gov/apod/ap060918.html
Sursa: paranormal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu