sâmbătă, 3 septembrie 2011

O noua dovada a rastignirii lui Iisus

O noua dovada a rastignirii lui Iisus
Un sarcofag vechi de 2000 de ani ar putea sa ne aduca noi indicii legate de biblicul eveniment.



Citeste si: Profetiile lui Melchisedec
               Al trilea razboi mondial va incepe in Romania 
               Profetiile lui Gupta Swami Despre Romania
               Presupuneri despre data Celui de al treilea razboi mondial


sursa http://www.9am.ro
Sarcofagul a fost recuperat din mainile unor jefuitori de catre Autoritatea pentru Antichitati din Israel, in urma cu trei ani, si dus la Universitatea din Tel Aviv. Expertii in arheologie care au cercetat acest sarcofag sunt convinsi ca artefactul este autentic, iar “inscriptia este extraordinara”.

Cercetatorii din Israel sustin ca inscripitia de pe sacofag ar putealocatia familiei lui Caiafa inainte de exodul lor in Galileea. Mai mult, acestia cred ca inscriptia nu ofera detalii doar despre cel decedat, ci si despre alte persoane din alte generatii, scrie DailyMail.

Inscriptia completa suna in felul urmator: “Miriam fiica lui Yeshua fiul lui Caiaphus, preot de Maaziah de la Beth Imri“.

Potrivit cercetatorilor, Beth Imr ar putea face referire un alt ordin preotesc sau eventual la o locatie geografica, cel mai probabil a familiei lui Caiaphus.

Se crede ca osuarul a fost dezgopat dintr-un site din valea Elah, din sud-vestul Ierusalimului, presupusul loc legendar al luptei dintre David si Goliat.
Sursa: Misterele Lumii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu