duminică, 16 octombrie 2011

Cea mai clara Nava spaţiala extraterestra care ai văzut-o, aproape de Soare !

La data de 22 ianuarie 2011 BPOD postat un video pe Youtube cu o navă spaţială extraterestra uimitor de aproape de Soare.
IMAGINE LUATA DIN VIDEO original de 22 ianuarie 2011
BeePee: Am făcut acest film pentru a arăta ce poate fi ratat doar daca se uita la aceste poze de la site-ul STEREO. Cu cunoştinţe adecvate şi tehnici de detalii atât de mult poate fi scos prin ajustarea zoom-ul, luminozitatea şi contrastul.
La data de 27 ianuarie 2011 BeePee a început primirea comentariilor spunând că videoclipul lui a fost fals bazat pe faptul că obiectul de tip OZN nu mai era vizibil în imaginea originală situat pe site-ul NASA STEREO situate în interiorul arhivelor imagine.
Pe 30 ianuarie, 2011 - BeePee: NASA a fost din nou cenzurat un obiect de tip OZN de pe imaginile lor de site-ul STEREO arhivate, după ce am făcut şi postat un videoclip aduce atenţia asupra sa! Aceasta este pentru a treia oară cand NASA a cenzurat aceste descoperiri foarte importante care au fost expuse de către mine şi video  a fost scos de pe Youtube.
ORIGINAL:
Cenzurat:
Ca şi mai înainte URL-ul a fost schimbat, original, are 7 şi după ce a fost cenzurat si  modificat de la 7 pentru a face un 4 în original URL, legătură   care aduce File 404 Not Found da mesaj de eroare.
Pe 30 ianuarie, 2011 video original este postat din nou sub un alt cont
BeePee crede că a descoperit o navă spaţială extraterestra in apropierea Soarelui, susţinută de faptul că NASA a schimbat date, imagini şi adresele URL, dovedit prin copii de siguranţă ale datelor din BeePee, putem presupune că descoperirea  unei nave spaţiale extraterestre foarte mari în apropierea Soarelui, de către BeePee, pot fi considerate la fel de real!
BeePee merge un pas mai departe pentru a dovedi că el a avut dreptate şi că NASA a ajustat datele.
BPOD emite o World Challenge $ 50,000.00 Wide!
BPOD (PeePeeOilDisaster): I provocare Orice organizaţie de ştiri, CNN, ABC, NBC, CBS, FOX, MSNBC sau ORICE afiliat altă ordine de idei sau orice ziar, revistă sau entităţi private să fie de acord să plătească jumătate din taxa de avocat şi jumătate pentru laboratorul fotografic analiza şi atunci când s-a dovedit că manipularea NUMAI la imaginea iniţială a fost de zoom, etc luminoase, contrast de făcut pentru a spori detaliile să-l pună în format video, dar nu există nici un accesoriu de manipulare sau computer, adică originalul "photoshopped" etc apoi mine trebuie să plătească $ 50,000.00 NUMERAR USD şi dacă originalul este dovedit a fi fost falsificate şi anume "photoshopped", etc au fost modificate pentru a produce această imagine în nici un fel eu trebuie să plătească atunci $ 50,000.00 USD BANI!

Sursa şi autor:  BeePeeOilDisaster  (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

2 comentarii:

  1. Soarele, este mai mare decat PAMANTUL DE 333.000 de ori.Acele "nave" nu erau aproape de Soare, ci doar pe direcria apropiata de Soare fata de punctul de observatie.
    Daca ar fi fost aproape de Soare, asa cum spune in articol, acele nave ar fi trebuit sa aiba o marime de cel putin 1000 de ori mai mare ca Pamantul ca sa faca dimentiunea acelui punct.
    Iti imaginezi o nava spatiala mai mare de 1000 de ori decat Pamantul?
    Totul este eronat, sau intentionat eronat, din motive diverse. NASA, si multi altii mint de ingheata apele, cu anumit scop...!

    RăspundețiȘtergere
  2. NASA minte din principiu si din obisnuinta, nu?!
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere