marți, 4 octombrie 2011

Cometa Elenin este o mama-nava a Federatiei Galactice IV

Apropo, sosirea a două comete la sfârşitul timpului este un motiv recurent în multe profeţii vechi, cum ar fi cele ale Hopi.
The Galactic Federation knows very well the intentions of the Reptilian faction on Nibiru for the Federatia Galactica cunoaşte foarte bine intenţiile fracţiunii reptiliene pe Nibiru pentru sfârşitul timpului şi pentru acest motiv a trimis pe Elenin, astfel încât să poată ajunge înainte de Nibiru si a crea un "fait accomplis" pe pământ, înainte ca acest asteroid sa se apropie de planeta noastră şi sa recolteze acele suflete care vor rămâne pe planetă B. Prin lansarea lui Elenin, Federatia Galactica va împiedica acesti reptilienii să influenţeze rezultatul procesului de Ascensiune, care va începe să se manifeste pe o scară globală şi vizibila în timpul aceastei toamna si va cuprinde în curând întreaga umanitate.
Acest lucru va conduce la o impulsionare spirituală enormă care este în prezent circumscris ca "Grabire", deşi acest proces a început în anul 2000. Aceste câteva suflete întrupate, care au decis în contractele lor de suflet pentru a rămâne pe pământul catastrophic B, vor fi cel mai probabil, respinse sau neglijează apariţia unor astfel de evenimente dramatice ca venirea lui Elenin, divizarea pamantul de doua versiuni, primul val de maestrii umani inaltati, etc. În schimb, ei vor experimenta în frica lor bazata pe cronologia de la colapsul ordinii economice vechi, cu care se identifica, şi multe catastrofe naturale, care vor atinge punctul culminant in restul de 15 luni înainte de Înălţarea în masă, ca parte a operaţiunilor de curăţare finala a Mamei Pamant din energiile restului întunericului. Aceste evenimente devastatoare vor determina viaţa viitoare a acestora pe pământ B. Impărţirea umanităţii în aceste două termene limită va începe oficial cu Elenin în octombrie 2011.
În jurul valorii de 09-11 septembrie 2011, un nou val, foarte puternic, de înaltă frecvenţă cosmica va mătura pământul şi umanitatea. Acesta va fuziona cu energiile deja existente, de inalta frecventa care au inundat această planetă în iulie şi august. Efectul lor combinat se va face simţit după 20 septembrie.. Noua situaţie energetică nu va mai sprijini ordinea lumii vechi, astfel încât toate structurile sale financiare, politice şi sociale se vor prăbuşi într-o perioadă foarte scurtă de timp.
După cum vedeţi, eu va ofer o imagine de ansamblu a scenariului Înălţarii din lunile următoare.
* *
Acum, permiteţi-mi să explic o întrebare centrală, în jurul careia au aparut  o mulţime de confuzii în rândul tuturor lucrătorilor cu lumină în ultimii ani. Termenul de "Maestrul" nu este cu adevărat înţeles de către cei mai mulţi oameni. Poate că vă amintiţi că am discutat această problemă în mai multe rânduri în trecut. Acum aş dori să rezum acest subiect.
În esenţă, există două forme diferite de Înălţarea - Înălţarea individuala şi de masă. Înălţarea individuala este independenta de alinierea planetelor, dintre cele 11 civilizatii urcate din Federaţia Galactica cu Pământul şi soarele central al galaxiei, care va fi al 12-lea viitor membru al acestei organizaţii  la câtva timp după Înălţarea. Această constelaţie cereasca va declanşa s Înălţarea in Masa pe 21 decembrie, 2012.
Înălţarea individuala presupune că persoana a trecut prin toate etapele procesului de corp de lumină şi a crescut frecventele in corpul său fizic, biologic pentru a fi  cristalin 144-grila de pământ. În acest caz, trupul său este, de asemenea, de natură cristalină. Atunci când acest nivel este atins, individul poate transforma corpul fizic în corpul de lumină şi se lase materialul 3d-plan. El nu va mai fi vizibil pentru alte persoane care să rămână pe această planetă şi se va muta în curând la noul şablon de pe pământul înălţat care există deja în 5-a dimensiune. (Informaţii noi importante pentru fizicieni avansati: 144- octava de fondatorii universali vibreaza cu o perioadă de timp, ceea ce este echivalent cu timpul lui Planck de la Big Bang-am explicat acest lucru constanta naturala fundamentala în volumul I şi volumul II, pe fizica..) .
Acum, potrivit informaţiilor mele de la lumile de cauzalitate, nu este chiar necesar ca individul să aibă sporite frecvenţele corpului sau fizic pentru a 144-a octava a fondatorilor universali, în scopul de a se înălţa, ca o noua matrice de pe pământul urcat care vibrează în al doilea nivel de jos a 5-a dimensiune, si care conţine încă o formă a fizicalitatii. Octavele vibrationale de aceste niveluri se situează sub 144 de octavă. În acest caz, entităţile înălţate se vor muta definitiv la a 5-a dimensiune si nu vor putea să aiba în 3d încă existente spatiu-timp de pământ.
 Vor fi alte persoane, care au ridicat frecvenţele din corpurile lor fizice, dincolo de 144 - octavă, aşa cum este cazul cu mine. Am ajuns la această octavă in 13 octombrie 2010, când am urcat temporar în tărâmurile superioare. Din aceasta cauza am fost capabil să ma întoarc din nou pe pământ şi să continui cu majorarea  frecvenţelor corpului meu în 3D-spatiu-timp. Până la sfârşitul lunii februarie, sufletul meu m-a informat că am ajuns la 190-octavă, care este echivalentă cu dimensiunea de a 6-a a ideilor pure. Acest nivel este asociat cu lumile de cauzalitate, de unde primesc informaţiile mele.
Sunt destul de conştient de faptul că există şi alte clasificări ale straturilor astrale în literatura de specialitate ezoterica, dar ele redau în esenţă, aceleaşi cunoştinţe: Cat mai superioare sunt frecventele dumneavoastră ale celor patru organisme (fizic, emoţional, mental, şi eteric) – cu cat mai evoluat este sufletul tău, până când ajunge la un nivel, în cazul în care sufletul este dizolvat în familia sufletelor mai mari sau mai monadă şi fuzionează cu Sursa. La acest nivel, nu mai există nici o separare între sufletele individuale. Acest lucru ar trebui să fie la baza cunoştinţelor ezoterice.
Acum, următorul text este o informaţie complet nouă, pe care nu am gasit-o in nici o  comunicare sau alt mesaj atât de departe - şi ştiţi că am o imagine de ansamblu bună pe acest tip de literatură. Situaţia paradoxală este că, cu cât frecvenţele din corpul vostru fizic sunt mai superioare, mai uşor vă puteţi prezenta corpul dumneavoastră în densitatea 3d-pe pământ. Aceasta este diferenţa reală dintre diferiti maestri inaltati.
În general, toate sufletele care au terminat cu ciclul lor de reîncarnare au introdus un nou nivel dimensional, care poate fi descris ca dimensiunea a 6-a. Aceste suflete sunt, în general, definite ca Maestrilor Ascensionati în literatura populară canalizate. Ştiti că eu sunt foarte précis in definitii, pentru a evita orice neînţelegere. Acesta este elementul central al noii Teorii a Ştiinţei a Legii Universale.
Acesti Maestrii Ascensionati nu se pot întoarce pe pământ, deoarece este foarte dificil pentru ei pentru a crea un corp de lumină, care va fi vizibil fiinţelor umane normale. r Nu spun că este imposibil energetic, deoarece nu este cu siguranţă cazul. Acest act al materializării de energii de înaltă frecvenţă, oferă pur şi simplu o cantitate enormă de energie. Cu toate acestea, în Doar-Asta-Este domneste de bază " principiul-mini-max " al Creaţiei, pe care l-am defini, de asemenea ca "principiul de optimizare cosmica". Se spune că este de datoria oricărei fiinţe simţitoare, cosmice creatoare pentru a obţine efectul maxim, rezultatul cel mai benefic, cu un minim de intrare de energie.
(va urma)
Sursa: jhaines6.wordpress.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu