vineri, 28 octombrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânii 23-30 octombrie 2011


Preaiubiților,
"Așa cum energiile cosmice continuă să se clădească în intensitate, mulţi oameni de pe planetă încep să se trezească din somnul lor și pentru mulți, acesta este un proces foarte incomod. Nu este uşor, după cum fiecare dintre voi ştiţi , să vă confruntați cu adevărat cu realitatea vieţii pe Pământ şi să ajungeți la realizarea a cât de multe nu ați ştiut înainte. În timp ce acestea continuă să apară, vor fi pentru început sentimente de furie, care la rândul lor, însuflețesc pe mulți în luarea de măsuri pentru a schimba lumea într-o casa mai bună pentru toți.

Protestele continuă să crească în fiecare oraş pe faţa planetei. Oamenii buni de pe Pământ se ridică în picioare pentru drepturile lor ca cetăţeni ai lumii şi în Univers. Ca membrii ai echipei noastre ai brigăzii Familiei de Lumină, sunteți rugați să vă menţineți calmul şi pacea în fiecare gând, cuvânt si faptă. Noi înțelegem că fiecare dintre voi trece prin etapele finale de curăţare şi purificare şi că vor exista momente când veți înlătura tot ce nu se mai aliniază cu Sinele vostru Înalt şi binele vostru.

Vedem, dragilor, că mulţi dintre voi simțiți o pierdere a tonusului în plexul solar, iar aceasta este greutatea grilei de constiință umană, care se manifestă în acest moment. Este dificil a transmuta complet această energie colectivă într-un moment dat pentru că este întotdeauna într-o stare de flux. Pe măsură ce încercați să vă menţineți calmul, ajută să se creeze această expresie în exterior. Fiecare dintre voi sunteţi radianți şi capacitatea voastră de a ajunge mai departe de casa voastră, în cercuri din ce în ce mai extinse ajută să se menţină un echilibru al energiilor compozite care se clădesc.

Pur şi simplu spus, iubirea este răspunsul la fiecare provocare cu care vă confruntați. Acesta este linia de jos în orice situaţie în care sunteți provocați în vieţile voastre de zi cu zi. Acest lucru necesită întotdeauna o alegere conştientă din partea voastră, deoarece alegerea iubirii este o acţiune de împuternicire şi o intenţie care are o acoperire largă în efectl său. A iubi pe alții atunci când ei vă rănesc împuternicește, nu numai pe cel ce alege iubirea, ci pentru toată lumea din jurul său şi această radiaza afară, în câmpul de conștiință colectivă pentru a vindeca şi binecuvânta toată Umanitatea.

Astfel de mare este puterea Fiinţelor voastre şi cum afectează lumea din jurul vostru și Planeta Pământ, așa că sunteți rugați să vă menţineți cea mai înaltă hotărâre şi să vă iertați pentru orice recidivă de moment pe măsură ce eliberați tot ceea ce nu vă mai servește. O mai mare Lumină cuprinde şi învăluie Pământul şi lumea voastră este umplută cu Lumină, dacă ați putea doar vedea. Câmpul energetic al Pământului este în creştere şi expansiune așa cum lucrăm, în sinergie cu el pentru a ascende în condiţii de siguranţă în dimensiunile înalte cu toți locuitorii de pe el.

Aveți credinţă şi credeți în puterea voastră de a continua să faceți o diferenţă pozitivă în progresia tuturor spre încorporarea unei cantități mai mari de Lumină. Încet, treptat, această Lumină s-a extins până când acum această Lumină sprijină fiecare ființă din lumea voastră. În fiecare zi au loc tot mai multe minuni în inimile oamenilor şi în toate regatele de pe Pământ, astfel că există o mai mare cooperare şi empatie între voi. Acest sentiment va continua să crească pe măsură ce oamenii încep să poarte mai multă Lumina în corpurile lor fizice. Cu cât este absorbită mai multa Lumină,în toate celulele din forma fizică, cu atât este manifestată mai puțin densitatea.

Este important să se afirme Lumina în fiecare zi şi să vă aliniați binelui vostru cel mai înalt şi la Sursa a Tot Ceea ce Este. Continuați să pașiți pe calea voastră cu determinare, hotărâre şi sentimente de bucurie, pentru că cu adevărat miracolele abundă!

Până săptămâna viitoare ...."

 Traducere: Eliza

Sursa:email
Sursa: http://gyna74.blogspot.com/


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu