sâmbătă, 15 octombrie 2011

Seful grupului Bilderberg a venit in Romania

  Etienne Davignon (79 de ani) a sosit la Bucureşti la invitaţia guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pentru a vorbi despre criza globală şi cum poate ieşi lumea din ea. La eveniment au participat mai multe personalităţi de marcă din elitele politice şi economice: fostul preşedinte Ion Iliescu, foştii prim-miniştri Adrian Năstase şi Nicolae Văcăroiu, foştii miniştri Daniel Dăianu, Sebastian Vlădescu, Adrian Cioroianu, Theodor Meleşcanu. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a rostit un discurs de inaugurare, după care au vorbit doi dintre cei mai influenţi oameni ai planetei: Etienne Davignon şi Richard Haass, preşedintele organizaţiei mondiale Consiliul Relaţiilor Externe. Etienne Davignon este şeful uneia dintre cele mai discrete organizaţii din lume. De la înfiinţare şi până în prezent, nici un român nu a făcut parte din Grupul Bilderberg, însă se spune că ţara noastră are doi reprezentanţi în Comisia Trilaterală, pe Mugur Isărescu şi pe Mihai Tănăsescu (senior advisor FMI), fost ministru al finanţelor şi fost director executiv adjunct la Banca Mondială. Potrivit Hotnews, guvernatorul BNR nu şi-a asumat public apartenenţa la acest grup, însă a admis că face parte din cercuri elitiste în care se discută viitorul planetei.
În 1954, conferința grupului a fost prezidată de prințul Bernard al Olandei (medalion)
În cadrul conferinţei s-a mai vorbit despre populismul care se resimte tot mai puternic în cadrul statelor UE din cauza politicienilor care se folosesc de criză pentru a-şi promova interesele electorale.
Grupul Bilderberg este renumit la nivel mondial. Acesta se reuneşte în fiecare an pentru a discuta problemele globale, dar şi pentru a încerca să caute posibile soluţii la acestea. La reuniunea anuală a organizaţiei participă în jur de 150 de miliardari, şefi de stat, lideri politici, economişti, cadre universitare şi bancheri.
Potrivit site-ul oficial, Grupul Bilderberg e un club de discuţii care reuneşte personalităţi mondiale. Organizaţia s-a constituit prima dată în 1954, în Olanda, fondator fiind prinţul Bernard al Olandei. Clubul poartă numele hotelului din localitatea Oosterbeek, unde a avut loc prima întâlnire. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că grupul, supranumit “Iluminaţii”, conduce de fapt lumea. Iată ce susţin conspiraţioniştii:
Aici, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek, s-a întâlnit prima dată grupul
  • Cele mai influente cluburi elitiste din lume sunt, în acest moment, Clubul de la Roma, Consiliul pentru Relaţii Externe – al cărui preşedinte, Richard Haass, a fost şi el prezent ieri la întâlnirea de la Bucureşti -, Comisia Trilaterală, care a susţinut o şedinţă, tot în capitala României şi tot la Banca Naţională, cu exact un an în urmă, şi, mai mare peste toate, Grupul Bilderberg. Membrii “Bilderberg” sunt oamenii cei mai influenţi de pe planetă: politicieni, afacerişti şi bancheri.
  • Membrii Grupului Bilderberg şi ai celorlalte organizaţii elitiste conduc omenirea peste capii naţiunilor, independent de voinţa lor, răpindu-le libertatea. “Bilderbergii” se întâlnesc anual, trasează liniile directoare ale dezvoltării omenirii, apoi guvernele statelor aplică ceea ce au hotărât “Iluminaţii”.
  • Membrii grupului fac parte din cele mai bogate familii ale lumii.
  • Ei au studiat în aceleaşi universităţi, în scopul formării unei optici identice referitoare la lumea înconjurătoare




Sursa: Fata nevazuta a lumii….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu