miercuri, 16 noiembrie 2011

Misterul craniilor de cristal

Mystery Of The Crystal Documentar
Craniile de cristal sunt nu mai puţin frecvente sau teribil de misterioase. Mii sunt produse de oameni în fiecare an în Brazilia, China, şi Germania. Dar există o mână din aceste obiecte destul de macabru, care au alimentat interesul intens şi controverse în rândul arheologi, oameni de ştiinţă, spiritism, şi funcţionarii muzeu pentru mai mult de un secol.
Există, probabil, o duzină de aceste cranii de cristal rare, în colecţii private şi publice. Unele dintre acestea sunt foarte clare, altele de cuart fumuriu sau colorat. Unele dintre acestea au dimensiunea reală umane şi de detaliu foarte fin, în timp ce altele sunt mai mici şi mai puţin rafinate. Toate se crede că provin din Mexic si America Centrala.
Mulţi cred că aceste cranii au fost sculptate de mii sau chiar zeci de mii de ani în urmă de către o civilizaţie antică mesoamericane. Alţii cred că acestea pot fi relicve din insula legendara a Atlantidei sau dovada că extratereştrii i-au vizitat pe Azteci cândva, înainte de cucerirea spaniolă.
Se spune că, craniile de cristal sunt o formă de calculator, care sunt capabile să înregistreze energia şi vibraţia pe care o au loc în jurul lor
Sursa şi autor: science.nationalgeographic   (youtube)

Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu