vineri, 2 decembrie 2011

Volcano / Cutremur Uita-te la un au 04 decembrie 2011



Vizarea Hole coronale (CH486), în emisfera sudică.După o analiză Am izolat 24-28 ° (+ - 2 °) Latitude S cu simetrie solara la pământ. Cele mai bune regiuni se potrivesc pentru un cutremur posibil de Amploarea 6.6 sunt:
Antofagasta Chile, Atacama Chile, Argentina Salta, Santiago del Estero Argentina, la sud de regiunea Fiji, Insulele Paştelui Regiunea sau Insulele Kermadec regiune.
Ceas al doilea se adreseaza flancul din spate a Hole coronale (CH486) şi izolate la 36-40 ° (+ - 1 °) S Latitude. Cele mai bune zone mapate la risc pentru acest eveniment sunt:
North Island Noua Zeelandă Regiune, Bio-Bio Chile, Argentina Mendoza.Magnitudine posibil 6.2-6.3. Perioada de timp pentru acest eveniment sugerează 3-4 decembrie.
Anomaliile OLR în această săptămână sunt: 
​​Mid-Atlantic Ridge, Nord Mid-Atlantic Ridge, Northern Territory Australia, Hawaii, drepte din Gibraltar şi Ridge Carlsberg.
Anomalii ionosferei în această săptămână sunt: 
​​Regiunea Samoa, Insulele Solomon şi de Sud-Vest Indonezia.
Posibile 5.5 Cutremur Importanţa pentru Insulele Sandwich de Sud Regiunea este, de asemenea, o posibilitate în acest ceas, ca urmare a mai multor găuri nou formată coronal de extindere din regiune pol.
Sursa şi autor:    (youtube)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu