marți, 21 februarie 2012

LUNA NOUA IN PESTI -22 FEBRUARIE 2012 ORA 0:34, ORA ROMANIEI – INTELEGERI MAGICE


In faza de Luna Noua , Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal ,este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche , este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate .
Luna Noua este un moment  al renasterii, este un moment benefic noilor inceputuri,  este un moment in care energia masculina a Soarelui este anihilata de energia feminina a Lunii , este un moment de echilibru a celor doua energii contrare in care predomina echilibrul dar si un moment in care energia necesara schimbarii este din nou la noi.
Ascendentul momentului de Luna Noua in Pesti este in Scorpion gradul 20 , este o energie fixa de apa care induce destula incapatanare  dar si nevoie de regenerare interna. Devenim agresivi , autoritari , ne putem intalni cu anumite adversitati sau cu rezultatele unor actiuni din trecut . Ar fi bine sa lasam emotiile negative departe de noi, acestea pot fi bariere puternice in drumul spre succes sau macar catre multumire sufleteasca . Este o perioada buna in care putem debloca anumite stari interioare ,  avem de partea noastra o energie ce ne da forta sa depasim obstacolele . Intuitia este maxima , creste interesul pentru ocultism  , paranormal, mister, tot ce-i ascuns , secret  atrage ca un magnet . Pluto, unul din guvernatorii acestui ascendent enrgizeaza  casa II –casa banilor, valorilor si permite achizitii , castiguri importante prin mijloace speculative , combinatii secrete .
Pluto in aspect benefic cu Jupiter in Taur ofera posibilitati financiare dar si protectie in fata agresiunilor morale si materiale . Este un aspect ce intensifica entuziasmul , magnetismul , ambitia creatoare . Putem beneficia de intamplari fericite mai ales in domeniul muncii dar si al banilor ,valorilor  ( Jupiter in casa muncii  si guverneaza casa banilor valorilor ) . Pluto in Capricorn face un aspect benefic cu Luna Noua in Pesti gradul 2:42 adica cu Luna in Pesti in fuziune –conjunctie cu Soarele in Pesti . O luna Noua in Pesti ( noi inceputuri )  sustinuta  de Pluto ( transformare profunda )   ne ajuta sa gasim in strafundurile noastre resurse nebanuite care ne vor da curajul sa actionam , sa schimbam ce trebuie schimbat. Este timpul acordurilor misterioase, al legaturilor miraculoase  care se formeaza  intre noi si universul necunoscut  , intre noi si o persoana speciala, important este sa ne folosim de imensa intuitie care ni se face “cadou”.   Luna in Pesti induce o credulitate extrema ce poate conduce in permanenta la dezamagiri, sensibilitatea imensa si  mila ne vor da puterea   de a ierta aproape totul, devenim in acelasi timp foarte usor de ranit . Este o energie ce ne poate face de cele mai multe ori sa confundam visele cu realitatea . Soarele in Pesti se exprima cu destula dificultate , actiunile mentale si fizice au la baza dorinta de evadare din lumea limitelor , este o energie ce ofera multa intuitie , receptivitate la religie , compasiune, dorinta de a ajuta , gentilete, farmec dar si multa confuzie sau bulversari.
Luna Noua in casa III  arata ca sunt energizate si favorizate toate experientele legate de cum ne “ folosim” abilitatile de comunicare , curiozitatea noastra , interactiunea cu cei din jur , este o “ energie noua “ intr-o casa cadenta , o casa in care se opereaza un proces de transformare, de trecere catre un nou inceput . Este un moment favorabil pentru a invata ceva nou , pentru  a explora cat mai multe idei noi , pentru a calatori , pentru  a comunica in toate felurile .
Cel mai important aspect al acestui moment este conjunctia dintre Neptun , Chiron in Pesti  cu  Luna Noua in Pesti . Aceasta energie combinata ofera intelegeri magice , compasiune , fascinatie , imersiune in ireal , irational , visare  cu toate riscurile pe care le comporta ele . Este destul de greu sa stabilim in aceste zile o granita clara intre vis si realitate , inconstienta sau autoamagirea domina fiind nevoie de o ancorare adanca in realitatile vietii  pentru a scapa de efectul distructiv al fanteziei noastre . Neptun in Pesti poate fi  foarte inselator iar Chiron nu ofera doar vindecare , el poate rani sufletul intr-un mod profund , doar este “ vindecatorul ranit “. Aceasta Luna Noua poate initia un nou proces de vindecare spirituala sau poate adanci si mai mult problemele noastre , depinde de noi ce alegem ( semnul pesti este un semn mutabil) .  Vindecarea completa apare cand privim problemele noastre “in ochi “ si incercam sa recunoastem ca fiecare problema are in ea “ un miracol “ ce ne conduce catre implinire, adevar , iubire . Recunostinta este cea care ne vindeca , acuma este cel mai bun moment pentru  a vedea si recunoaste modul in care fiecare eveniment ,  situatie , circumstanta, persoana ne-a fost de folos ( in bine sau rau )  in calatoria noastra aici pe pamant  . Putem alege aceasta cale sau putem sa continuam sa ne plangem de mila accentuand si mai  mult nesiguranta , temerile , problemele nerezolvate .Chiron este vindecatorul intelept si profesor , este energia care ne ghideaza catre tot ce este mai bun in noi dar de multe ori acest drum nu ocoleste durerea si nici chiar intelepciunea nu ne poate proteja de durere . Aceasta Luna Noua in Pesti este o oportunitate pentru vindecare , pentru trezire spirituala , pentru a invata sa ne iubim pe noi dar si viata  noastre , pentru compasiune , iertare . Iubirea neconditionata este singurul ingredient din viata noastra care ne ajuta sa ne invatam lectiile , sa evoluam , sa ne echilibram sufletul.
Tot in conjunctie cu Luna Noua in Pesti se afla asteroidul Pallas. In mitologie , Pallas a fost venerata ca zeita intelepciunii ( doar s-a nascut din capul lui Zeus –Jupiter ) si justitiei , patroana a artelor  si protectoare a orasului Atena . Ea a combinat curajul de razboinic cu o abordare strategica si intelectuala . Ea este asociata adesea cu o bufnita amintindu-ne de capacitatea si claritatea ei de a vedea atat partea luminoasa dar si intunecata a unei situatii . Pallas Atena poseda toate trasaturile pozitive feminine dar nici una dintre caracteristicile negative –toane ,  razbunare, seductie . In unele privinte ea a fost femeia perfecta , inteligenta , lipsita de viclenia tipic feminina , de dorinta de a fermeca barbatii prin frumusetea ei , nu a incercat sa impresioneze pe nimeni cu sexualitatea ei . Ea a fost partenerul ideal de sex feminin care nu a impus nici o pretentie barbatilor , ea a fost suficient de inteligenta , luptatoare , inteleapta si talentata pentru a-si purta singura de grija fara a avea nevoie de protectia cuiva .  Pallas in Pesti ne ajuta sa vedem realitatea in aceste zile prin imagini ghidate , vis , ghizi spirituali , practici spirituale . Ea scoate in evidenta calitatile intuitive , creatoare din noi , ne ajuta sa “ ne jucam “ cu lumina si iluzia intr-un mod care ne conduce la contactul direct cu orice problema , ne sustine sa rezolvam problemele intr-un mod non-violent ,  sa devenim razboinici luminati plini de compasiune fata de suferinta oamnenilor . Pallas in conjunctie cu Luna Noua in Pesti si Neptun  ne ajuta sa vedem “in toate partile “ iar datorita unei intelegeri profunde , cuprinzatoare  putem profita de  oportunitatile oferite in acest moment . In aceste zile , mergem la razboi inarmati cu intuitie , compasiune , credinta , iubire neconditionata , doar asa putem castiga lupta , doar asa putem sa ne rezolvam problemele .
Aceasta Luna Noua in Pesti ne invita sa inotam in “apele oceanului ” in care exista cinci planete in Pesti dar si asteroidul Pallas .  Semnul Pestilor este singurul semn fara nici o protectie , este un semn mutabil de apa , feminin, vorbim deci de un caracter schimbator in functie de conditiile exterioare , vorbim de un taram al imaginetiei  si al viselor  unde obiectivele si evenimentele nu prea au legatura cu ce se intampla intr-o realitate exterioara. Este ultimul semn din cercul zodiacal ceea ce inseamna ca este o perioada ce permite trecerea dincolo de propriul eu, o trecere in lumea viselor si credintei . Este un semn extrem de intuitiv , sensibil la vibratiile altora. Semnul Pestilor are mai multe intelesuri , reprezinta doi pesti lipiti unul de celalalt , o imagine a picioarelor omului care sunt guvernate de pesti sau doua semilune  legate printr-o linie dreapta  -emotia si constiinta superioara legate de lumea  materiala . Simbolul pestilor cuprinde atat de multe , este un simbol asociat cu botezul, curatenia spirituala  si cu renasterea , este un simbol al puritatii divine . Nasterea lui Iisus este asociata cu inceputul erei Pestilor. Accentuarea semnului Pesti in acest moment de Luna Noua ofera o energie “ iscumpa si cuprinzatoare “ in sensul ca o putem folosi pentru vindecare , intelegeri noi, practici noi, idei noi , motivatii noi .
Cultivati iertarea , credinta si nu uitati , inlaturand confuzia , rautatea , ura , aducem lumina in viata noastra iar acolo este Dumnezeu care ne iubeste pe toti.
Adriana Tudosa
http://adriana-astro.com/luna-noua-in-pesti-22-februarie-2012-ora-034-ora-romaniei-%E2%80%93-intelegeri-magice/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Adriana_astro+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu