vineri, 9 martie 2012

Două gemene au murit împreună în mod misterios. Povestea tristă a unor artiste

Patricia şi Joan Miller, două surori gemene din California, au murit la 73 de ani aşa cum au trăit, împreună şi neavând pe nimeni în preajmă.


Două gemene au murit împreună în mod misterios / FOTO: 7sur7.be

În tinereţe, cele două surori au cântat şi dansat cu Bing Crosby şi pentru soldaţii americani. Dar, după câţiva ani de glorie, Patricia şi Joan s-au retras încet-încet. Nu s-au căsătorit niciodată, n-au avut copii şi nici măcar un animal de companie. Au pierdut legătura cu puţinii lor prieteni şi ieşeau foarte rar din casă, relatează Agerpres.ro.

Poliţia le-a găsit pe amândouă, fără viaţă, pe 26 februarie: una într-o cameră de la parter şi cealaltă pe culoarul care dădea în acea cameră.

"Cred că una a murit şi cealaltă nu a putut suporta", a declarat AP inspectorul însărcinat cu ancheta.

"Morţile par a fi naturale, dar încercăm încă să înţelegem ce s-a întâmplat", a adăugat el. Ofiţerii n-au reuşit să identifice pe nimeni din familie sau nişte prieteni ca să le anunţe dublul deces, aşa că s-au hotărât să le dea numele pe canalele media.

"Împrejurările morţii lor constituie o enigmă", este de părere inspectorul Matt Harwood. "N-au avut pe nimeni în viaţă, ci numai una pe alta", spune el.

La domiciliul lor nu s-au găsit urme de sânge sau de luptă. Cele două surori nu păreau a avea probleme de sănătate sau mentale, iar casa era curată şi ordonată. Înainte de a se izola, Joan Miller a lucrat la contabilitatea unei şcoli. O fostă colegă îşi aminteşte: 'Nu mi-a vorbit de nimeni altcineva în afară de sora ei. Erau inseparabile şi semănau perfect."


Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu