marți, 15 mai 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 13-20 mai 2012


Preaiubitilor,
Timpurile care sunt înaintea voastră necesită să vă dați voie mai mult să FIȚI în loc să faceți. Este o perioada de reglare şi contemplare interioară. Multe schimbări se produc în voi înşivă şi corpurile voastre fizice continuă în transformările lor. Amintiţi-vă să beţi multă apă curată, pură , și să fiți în natură cât mai mult posibil. Conexiunea voastră la Pământ este foarte importantă acum şi vă va ajuta în tranziţie, pe măsură ce treceți prin schimbări.
Mulţi oameni se asteaptă să aibă loc o schimbare instantanee şi vă spunem că procesul de schimbare are loc treptat astfel încât să nu apară nici o epuizare în cadrul sistemului de operare uman. Onorați-vă corpul vostru templu si faceți ceea ce este necesar așa cum vă este revelat. Scribul nostru petrece mai mult timp afară concentrându-se pe restabilirea corpul ei fizic la unitate încă odata. Ea ascultă de îndemnurile sale interioare și urmează acea ghidare. Mesajele noastre vor veni sporadic, pe măsură ce ea se ajustează la eruptiile solare în creștere, pentru că devine afectată în capacitatea ei de a primi în timpul acestora.
Există un progres treptat ce este efectuat în ridicarea nivelului vibrational al Pământului şi al tuturora, din interior şi de deasupra lui şi cei care și-au ridicat nivelul lor de energie au posibilitatea acum să descarce şi să meţină mai multă lumină în celulele lor decât înainte. Acest lucru activează mai mult lanţurile de ADN şi în zilele următoare se poate să vă găsiți coloana vertebrală sensibilă şi dureroasă. Pe măsură ce absorbiți şi ţineţi mai multă Lumină, aceasta radiază la o distanţă și mai mare de ființa voastră fizică, mai mult decât vă puteţi imagina. Odihniti-vă atunci când puteţi, cât de mult  puteți, deoarece corpurile voastre sunt aproape într-o stare constantă de flux.
Vă rugăm să realizați că corupurile voastre ( NT- corpurile energetice) sunt șuvoaie de energie care curg prin coloana centrală şi ies afară prin picioare şi vârful capului într-un cerc continuu de Lumină în jurul vostru iar voi care perseverați în discipline voastre de zi cu zi şi în reamintirea de zi cu zi a Luminii care sunteți, deveniți în realitate acea Lumină într-o magnitudine în continuă creştere. Acesta este motivul pentru care  mai multă odihnă este necesară pentru ca toate să curgă în armonie şi claritate. Multe revelatii noi vor veni la voi, pe măsură ce acest lucru se întâmplă și multe lucruri vor începe să aibă mai mult sens decât înainte şi înţelegeri mai profunde ale evenimentelor care au avut loc în vieţile voastre vor începe să iasă la suprafață din interiorul vostru.
Luați-vă timpul necesar pentru a vă alinia în fiecare zi cu Sinele vostru Înalt și măreața Prezență Eu Sunt, acest lucru ajută ca aceste aspecte să vină mai aproape de voi, astfel încât o accelerare mai mare a memoriei să înceapă să izvorască în conștiința voastră de veghe. Suntem mereu cu voi, dragilor, si nu trebuie decât să ne chemați pe numele noastre sau  să cereți Ghidului vostru ales de Dumnezeu sa fie cu voi în orice fel aveți nevoie de el şi vom fi cu voi. Fiți specific în ce solicitați ca nevoile voastre să fie îndeplinite cu cel mai binefăcător rezultat. Co-crearea are loc şi voi sunteți cei care vă creați realitatea, noi vă putem ajuta la accelerarea procesului într-un mod mult mai armonios. Iubiți-vă şi onorați-vă reciproc unul cu celălalt și lăsați ca frumuseţea inimii voaste să înflorească şi să se dezvăluie într-o iubire tot mai mare.
Până săptămâna viitoare ….
EU SUNT Hilarion
© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

Traducere -Eliza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu