marți, 22 mai 2012

Londra, Jocurile Olimpice din 2012 de jocuri - Zvonurile Funcţionare Steaguri Fals!


Este posibil, o operaţiune planificată steag fals - atac terorist în timpul Jocurile Olimpice din 2012 ? Da, este posibil!
La început, să evidenţieze unele semne şi simboluri ..., dar nu uitaţi că sunt tot speculatii ...
1. logo-ul
Logo-ul Jocurilor Olimpice din 2012 că, atunci când rezultatele  s-au rearanjat în cuvântul Sion  fiind Noul Ierusalim. Londra este considerata a fi Sionului de către francmasoni rosicruciene care au reconstruit în 1666
2. Creepy-aspect 2012 Mascote Wenlock şi Mandeville
Sensuri ascunse?
Wenlock Mandeville Jocurile Olimpice de la Londra 2012 150x150 Jocurile Olimpice din 2012 - Jocuri de zvonuri de operare de pavilion fals!
Desi creatorii au un mesaj pe care doresc să  il împărtăşească cu noi în proiectarea lui Wenlock şi Mandeville, nu poate fi vreodată un subtext la aceste modele, cum ar fi logo-ul şi este interesant de a specula asupra a ceea ce ei cred că am avea sau cum ne-am comportăm atunci când vom vedea aceste simboluri.
Mesaj ...

Mesajul ascuns?
3. Promovare Video
Avem în acest videoclip
 şerpi  zburatori
OZN-urile 
mamă 
serpi mare de metal 11:11 (se poate vedea de mai multe ori)
Până la sfârşitul acestui video, toti şerpii, păsările, OZN-urile şi mamă vin împreună pentru a forma Jocurile Olimpice de la Londra stadion.
O interpretare importantă a numărului 11 este   evolutia controlat .
Evoluţia controlată înseamnă o evoluţie lentă şi regizat la care fiecare fiinţă din univers este supusă. Illuminati consideră că acestea sunt destinate să ne controleze şi să ne conducă in New Age (în proprii lor termeni de curs). Acesta este unul dintre sensurile mai profunde ale celor unsprezece numere.
Eu pot spune, Illuminati par a fi într-o grabă pentru a finaliza Noua Ordine Mondială (sau orice plan pe care trebuie) până în 2012. Vor fi aparitii de OZN-uri ? O persoană de contact falsa- primul străin? O invazie extraterestră falsa- ProiectulBlue Beam ?
Ce se întâmplă dacă OZN-urile au fost facute de om, prin utilizarea tehnologie avansată care doar anumite persoane ştiu despre. Ce dacă toate OZN-urile care au fost observate in jurul lumii, au fost de fapt construite pe pământ, de către oameni. Deci, să spunem doar că aceasta este o posibilitate şi că elitele au OZN-uri la dispoziţia lor şi si-au perfecţionat tehnologia. Ei încep răpirea de persoane pentru cercetare genetică, de control al minţii şi aşa mai departe. Scopul?Pentru a modifica genetic sau pentru a crea o fiinta care pare străin. Cu alte cuvinte,sa  faca un  extraterestru. Deci, ce este scopul de a străinilor care le-au făcut?Atac de pavilion fals? Poate ..
Sunt ele conduse la un scenariu special, că au nevoie să se manifeste?
"Independent de cercetător Rik Zgura, de asemenea, sa publice, cu fluierul lui-suflante investigaţii în 2008, conectarea Jocurile Olimpice din 2012", cu Sion şi false OZN-uri- relaţia invaziile la venirea Noului Ierusalim.
Ştiaţi că Rik Zgura a murit brusc  in ianuarie 2009? Nu e nici o informaţie convingătoare despre asta, alta decât mama lui a spus că s-a sinucis.
4. Jocurile Olimpice din 2012 monument
Anish Kapoor sculptura pentru Jocurile Olimpice Londra 2012 monument de haos?
Simbol al sacrificiului uman sau ce? Care este mesajul aici? Vom răsuci ADN-ul vostru în bucăţi?
Sunt pregătirea subconştientul oamenilor?
5. Londra, Jocurile Olimpice din 2012 Illuminati carte de joc
Card: Dezastre combinate
Inainte de 9/11 şi 7/7 nu au indicii în jocuri de cărţi, programe de benzi desenate, de film şi TV ale evenimentelor care ar putea avea loc mai târziu.
Deci, ce ne spune aceasta? Acest lucru ar putea fi un mesaj ascuns, de la Steven Jackson (creatorul de carte de joc Illuminati), ca ceva se va întâmpla în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012?
Big Ben, în această carte este aruncat in aer!
5 barbati purtand tricouri care au aceleaşi culori ca inelele olimpice!
De asemenea, BBC a difuzat o serie de imaginându-o explozie nucleară de la Jocurile Olimpice de la Londra.
Seria include mai multe indicii care sugerează că "Illuminati" sunt în spatele deciziilor de serie şi că, prin urmare, evenimentele care imaginează de serie, sunt planificate să aibă loc în lumea reală.
Există, de asemenea, indicii care sugerează că "Illuminati", pun la cale un atac la metroul din Londra.
La data de 27 iulie în 1996, Eric Rudolph a efectuat o încercare de bombă pe Jocurile Olimpice de la Atlanta. În acest an (2012) Jocurile Olimpice începe pe 27 de asemenea.
OK, acum din ce in ce mai serios ...
Cele mai recente evoluţii:
Guvernul britanic se transforma Londra intr-o zona militerata în curs de pregătire pentru Jocurile Olimpice: 
Jocurile Olimpice de vară se apropie,si   Londra este transformata intr-o zona extrem de militarizata. Toate tipurile de armament sunt în prezent testate şi utilizate în oraş, cum ar fi pământ-aer rachete, avioane de luptă, nave amfibii de asalt şi de mitraliere. Aceste măsuri extrem de controversate nu sunt binevenite de londonezii de multe ca acestea creează un climat de frică inutilă şi asuprire .
Dispozitiv sonic desfăşurat în Londra, în timpul Jocurilor Olimpice
Ministerul Apărării a confirmat un dispozitiv sonic va fi implementat în Londra, în timpul Jocurilor Olimpice. -American făcută cu mult timp Acoustic Dispozitiv Range (LRAD) poate fi folosit pentru a trimite avertismente verbale pe o distanţă lungă sau care emit un fascicul de durere, prin  inducerea de  tonuri.Echipamentul a fost vazut si  fixat la o nava de debarcare de pe Tamisa, la Westminster în această săptămână.   http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-18042528
Modul în care teroriştii ar putea trimite bombă nucleară până Tamisa să vizeze Londra 2012 Jocuri
Domnul ministru de securitate de Vest a avertizat exista un pericol real ca teroristii ar putea folosi o barcă pentru a transporta o bomba nucleara "murdara" până pe  Tamisa şi a o detona  în inima  Londrei.
Lipseşte arme nucleare
Voi păstra acest scurt timp posibil. O armă nucleară unică a "dispărut",inca de săptămâna trecută, una din cele patru lipsesc, dar aceasta "mai lipseşte" decât altele.
O armă nucleară, care nu trebuia sa existe, o singură bombă cu hidrogen 500 kilotone, una din cele patru urmărite, a fost văzut de a fi încărcate în portul german de Bemerhaven, Germania.
Încercările de a urmări submarinul  din port  au fost în zadar şi nu se cunoaşte naţionalitatea echipajului  sau destinaţie. Submarin dispărut în timp ce a fi urmărite de către fiecare dispozitiv sofisticat. http://www.veteranstoday.com/2012/04/30/raw-reports-nuclear-threat-from-germany/
Rachete Olimpice găsite nesupravegheat în East London
Aparente rachete au fost găsite nesupravegheat în East London. Ministerul Apărării s-au susţinut au fost manechine. Raportaţi de Sam Homewood.
13.000 de oameni vor fi ucise La Jocurile din 2012: Fundatia Rockefeller predictie
Ceea ce am găsit interesant este faptul că la pagina 34  a documentului de planificare a scenariul de  catre Fundatia Rockefeller, care să menţioneze expres că 13.000 de persoane vor fi ucise la Jocurile Olimpice din 2012   http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97- 4da3-add6-3deb007cc719.pdf 
Conecta doar punctele, nu?
1. Illuminati simboluri - Illuminati, carte de joc - are Elite OZN - Elite are Aliens - militare dislocate în Londra - Nukes dispărute - Fundatia Rockefeller, Predictii ...
2. Dezastrele combinate de atac: Fals şi Jocurile Olimpice de pavilion va primi nuked!
3. Lumea se va uni ca unul, oferind puteri de urgenţă pentru a .... Te-ai prins?
Amintiţi-vă totul este speculaţie şi nu avem nici o intenţie de a răspândi pahar mare sau frica.
Sursa şi 2012   

Un comentariu:

  1. Nu te supara dar tu ai luat acest articol si l-ai tradus cu google translate? Ca altfel nu imi explic cum ai putea sa scrii in halul asta de nu se intelege nimic!

    RăspundețiȘtergere