miercuri, 25 iulie 2012

Fetita care da foc lucrurilor cu mintea

Cazul unei fetiţe de 11 ani din Vietnam, despre care se spune că are puteri supranaturale, mai precis abilitatea de a incendia lucrurile din jurul ei cu puterea minţii uimeşte oamenii de ştiinţă, scrie Vietnamnews.


Fetiţa, despre care părinţii ei susţin că are puterea de incendia lucruri cu puterea minţii, a atras şi atenţia presei din Vietnam, care a scris pe larg despre acest subiect în ultimele zile, în ciuda neîncrederii medicilor.


 


Tatăl fetiţei a declarat că a devenit conştient de puterea fetiţei în momentul în care instalaţia electrică din casă a suferit mai multe scurtcircuite. Electricienii care au venit să repare defecţiunea au declarat că nu au putut afla care a fost cauza ce a provocat scurtcircuitul. Bărbatul a adăugat că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în alte case în care s-a aflat fiica sa.
Salteaua pe care doarme, dar şi alte obiecte au luat în mai multe rânduri foc. Bărbatul susţine că au fost incidente de aceeaşi natură în camera de hotel în care în care familia s-a cazat în timpul unei vacanţe petrecute recent.
Fetiţa a fost examinată de medicii de la spitalul Cho Ray, dar aceştia nu au găsit nimic anormal. O altă echipă de medici a repetat testele cu acelaşi rezultat.
Câţiva cercetători de la Universitatea Hong Bang au derulat la rîndul lor teste. Ei susţin că fata are, într-adevăr abilităţi neobişnuite, scrie Vietnamnews.
“Este un caz ciudat nu numai pentru Vietnam, ci pentru întreaga lume”, a declarat profesorul Nguyen Manh Hung, director al universităţii. Acesta a mai spus că va fi organizată o conferinţă în care speciliştii vor încerca să explice ce anume se întâmplă cu fetiţa şi se va încerca o modalitate de protecţie a copilei.
O tomografie realizată recent a descoperit o linie neobişnuită localizată în partea dreaptă a creierului. Oamenii de ştiinţă au anunţat că rezultatele complete ale testelor vor fi date publicităţii luna viitoare.


Источник:http://www.2012en.ro/2012/07/fetita-care-da-foc-lucrurilor-cu-mintea/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FaMYX+%282012+Era+Noastra%29



Источник:http://www.2012en.ro/2012/07/fetita-care-da-foc-lucrurilor-cu-mintea/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FaMYX+%282012+Era+Noastra%29

Un comentariu:

  1. Thank you for the info. It sounds pretty user friendly. I guess I’ll pick one up for fun. thank u









    Linie cu Laser

    RăspundețiȘtergere