vineri, 20 iulie 2012

MISTERUL TRIUNGHIULUI BERMUDELOR






(cahnneler: William LePar)   


M-am gândit  fiind sfârşit de an, ar fi interesant să întreb Consiliul despre unul din misterele planetei noastre asupra căruia există nenumărate păreri. Aşa dar, am pus întrebări despre cotroversatul Triunghi al Bermudelor.
Este posibil ca mulţi dintre noi să nu-şi poată forma o imagine clară asupra acestui subiect. Cu toate acestea, este, cred, important să fie citit deoarece multe se vor lămuri la nivelul subconştientului nostru, modalitate prin care spirituaităţii noastre i se va mai adăuga o verigă a cunoaşterii.

Consiliul spune că, la nivelul 3D în care ne aflăm, este imposibil să înţelegem exhaustiv explicaţia lorVocabularul nostru, susţin cei din Consiliu, este prea sărac pentru a cuprinde toate nuanţele.
W.LP.: Multă lume ar dori să cunoască mai multe despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vremii în zona cuprinsă între Bermude, Maiami şi Bahamas, supranumită Triunghiul Bermudelor, în care au fost semnalate o serie de dispariţii misterioase de fiinţe umane şi mijoace de transport. Sunt aceste evenimente reale şi cum se explică?                                  
Consiliul: Este destul de simpluDin ce sunteţi voi alcătuiţi, până la urmă?
W.Lp.: Din energie.
ConsiliulFoarte bineTot la o formă de energie ne vom referi şi noi dacă vorbim despre spirit. Energia aceasta se poate exprima atât printr-o formă mai brută, materială, cât şi prin alte forme mai rafinate, cum ar fi bio-curenţii prin corpul uman. Ai înţeles?
W.LpVagda.
ConsiliulBio-curenţii din organism, sunt transmişi de la creier la diversele părţi anatomice ale corpului prin impulsuri electrice.
W.LP.Da.
ConsiliulÎn regulăAceastă energie electrică apare în urma unor reacţii chimice care au loc în organism.
Acumsufletulentitateafuncţionează (acţionează) prin organul numit creierSufletul se manifestă prin declanşarea unor reacţii chimice prin care comandă şi dirijează forma fizică, trupul, cu ajutorul unor stimuli. 

Prin activitatea şi controlul său, sufletul menţine şi conservăforma fizică şi intelectul. Esenţa spirituală este şi ea, la urma urmei, tot o formă de energie, însă extrem de rafinată.
În Triunghiul Bermudelor se manifestă o electricitate naturală a forţelor magnetice ale Pământului şi ale Universului care, în anumite conjuncturi, în anumite situaţii, intră în coliziune, pe durate determinate. Tot ceea ce se află în acele momente în zona de coliziune a celor două tipuri de energie „suferă modificări”, ca să ne exprimăm elegant.

Să nu o consideraţi cinică exprimarea dar, de fapt, formele fizice prinse în zona de conflict a celor două tipuri de energie, forme care sunt, până la urmă, nişte compuşi chimici, sunt transformate într-o stare mai puţin materială, mai puţin solidă.
Fenomenul care apare din când în când în Triunghiul Bermudelor este o consecinţă a producerii unor calamităţi sau schimbări care au avut loc în zonele polare. Este o interacţiune directă între forţele naturale şi materie.

Le Par
Modificările polare se produc în timp dar reverberaţia lor se va putea resimţi în diversele regiuni ale lumii, mai cu seamă în acest „triunghi”, prin fenomene cu manifestări scurte dar drastice, şi care, pe termen lung, anunţă o perioadă glaciară viitoare.
Ceea ce se produce uneori în Triunghiul Bermudelor este un efect minor al acestuiîngheţ anunţat din timp.

Atunci când astfel de câmpuri de forţe, „capturează” fiinţe umane, corect este să se spună că au fost „îngheţate în timp”.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu