duminică, 22 iulie 2012

TRANSFORMĂRI PLANETARE 2012 – 2030 DE SAL RACHELE

PASAJ DIN „TRANSFORMĂRI PLANETARE 2012 – 2030” de SAL RACHELE  editura CHRISTALIN
„ SFERELE DE LUMINĂ”  DESPRE ROMÂNIA
Ştim că doriţi să aflaţi informaţii privind rolul pe care îl va juca România în timpul schimbărilor planetare ce se petrec.
Vom elabora numai ceea ce apare în linia temporală dominantă a României. Sunt mediumuri ce primesc informaţii precum că România va juca un rol chiar în anii ce urmează. Percepţia noastră este că informaţia este corectă. Cu toate acestea, România nu este specială în sensul pe care-l consideră mintea dominată de ego.
România este unică în poziţia pe care o are, având în vest ţări ale căror guverne au un mare potenţial  de a deveni  instabile în anii ce urmează şi mulţi dintre locuitorii acestor ţări vestice vor migra către ţările pe care le cunoaşteţi sub numele de Polonia, Ungaria, Serbia, Ucraina şi desigur, România.
Mai avem, de asemenea, şi ţările estice Turciei care includ Orientul Mijlociu. Vor fi locuitori ai acestei zone ce vor migra în direcţia Turciei şi, prin Marea Neagră, către Bulgaria, România şi diverse provincii ruseşti. Ca urmare veţi avea migraţii atât din vest în zona Europei de Est şi a zonei ruseşti de sud – vest.
Desigur că, din punct de vedere economic, nu veţi fi capabili să integraţi un număr mare de emigranţi. Ca urmare unii din cei ce vor intra în spaţiul românesc nu vor putea să se întreţină, datorită şi vibraţiilor în creştere ale planetei.
Cu toate acestea, vor fi şi aceia care vin cu scop precis în spaţiul românesc, deoarece sunt călăuziţi de ghizi şi aspectele lor înalte, Maitreya şi Sananda, arhangheli, îngeri, de a veni în această zonă, ştiind că aici va fi un loc propice iluminării (vestul, nordul şi centrul ţării).
Vor fi, în general,  două tipuri de instabilităţi ce vor genera această situaţie spre zonele amintite din România:
a)      instabilitatea unor ţări occidentale precum Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Germania, Olanda şi alte câteva zone. Cauzele vor fi multiple:
-          altitudinea scăzută a unora din aceste ţări, aproape de nivelul mării, în contextul schimbărilor climatice
-          infiltraţii ale anumitor energii în UE, cu efecte de instabilitate ale valutei europene
b)      cea mai dramatică instabilitate: Orientul Mijlociu – se prevăd războaie între ţări precum Israel, Iran, Arabia Saudită, Irak, Siria şi alte zone care probabil îşi vor schimba numele în anii ce urmează.
Aceste zone, inclusiv Palestina, vor pierde din populaţie datorită războiului, refugiaţii migrând spre Turcia şi alte ţări. Aceştia nu vor fi însă bine primiţi de guvernul şi armata turcă şi vor continua migraţia spre România şi alte ţări.
Examinând liniile temporale ale acestei regiuni, precum şi înregistrările AKASHA privind România şi sufletele încarnate aici pentru o perioadă, ne uităm în urmă cu 10 milioane de ani, în timpul civilizaţiei numite Pangeea, şi progresăm către civilizaţiile Lemuriei, Atlantidei şi altele mai puţin cunoscute.
Vedem câteva ocazii în care diferite rase stelare au interacţionat cu suflete din teritoriul românesc, care, în niciun caz atunci nu se numea aşa. Au fost diverşi emisari ai civilizaţiei subpământene ce au urcat la suprafaţa planetei în corpuri eterice de Lumină, interacţionând cu vizionarii, clarvăzătorii şi misticii civilizaţiei umane de la suprafaţă, în această regiune.
Ne uităm la zona Munţilor Carpaţi, în Moldova, Transilvania şi alte câteva zone. Toate aceste arii conţin urme ale diverselor tehnologii aduse pe Pământ de diferite rase stelare.
Există multe portaluri şi găuri de vierme ce permit diverselor entităţi să călătorească  dintr-o locaţie în alta, cu relativă uşurinţă.
Vedem zona aflată la 200 – 300 km N–V de Bucureşti ca fiind o zonă favorizată de energii pentru construirea unor Centre de Lumină.
Pe măsură ce schimbările planetare se accelerează cele mai multe suflete din oraşele 3D îşi vor părăsi corpurile.
Centrele de Lumină se vor situa în munţi, în văile  în care este posibilă agricultura şi în zonele unde prezenţa militară este minimă.
80% din sufletele ce locuiesc în oraşele 3D din centrul României (dar nu numai acolo) îşi vor părăsi corpurile fizice până în anul 2030.
Există vortexuri energetice în Munţii Carpaţi, Transilvania şi Maramureş, în Moldova şi zona de graniţă cu Serbia şi Ungaria.
Zona de centru- nord-vest a României va fi „ Grădina  Maicii Domnului” pentru Comunităţile de Lumină. Aici vin şi vor veni transmisii puternice de energie celestă pentru a sprijini formarea comunităţilor spirituale 4D şi a ascensiunii în 5D.
România are un rol foarte important, dar nu conducător la nivel planetar. Nicio ţară nu are un asemenea rol. Transformarea spirituală este o chestiune de colaborare şi împărtăşire.
Entităţile ET ce lucrează cu România sunt în mare parte entităţi de Lumină, benevolente,  care se pricep mai mult sau mai puţin să transmită informaţii. În afară de aceasta, intervin şi distorsiunile aferente ego-ului (care este prezent în fiecare om).
Mediumii români sunt în cea mai mare parte suflete luminoase şi doresc să ajute. Sunt însă influenţe ale subconştientului personal şi, mai ales, colectiv românesc ce au tendinţa uneori să ia unele învăţături literal şi să deformeze un pic realitatea.
Ascensiunea 5D în corp eteric cristalin de Lumină este o călătorie sacră, ce va fi accesibilă în acest ciclu cosmic, câtorva zeci de milioane de oameni. Nu este vorba de o selecţie pe care o face cineva de sus, ci pur şi simplu, acesta este ordinul de mărime al umanităţii ce are vibraţia minimă necesară Înălţării.
Numărul efectiv ce va reuşi variază, deoarece avem liber arbitru şi putem face alegeri care să sprijine sau să amâne procesul pentru o altă viaţă. Este posibil ca oamenii ce ne sunt apropiaţi acum să nu facă această călătorie împreună cu noi. Ne referim la prieteni şi familie. Sunt rare cazurile în care suntem înconjuraţi de oameni apropiaţi ce se vor înălţa împreună cu noi în 5D.
Relaţiile personale vor fi de o importanţă capitală pentru buna desfăşurare a procesului Ascensiunii. Trebuie să fim înconjuraţi de oameni care ne sprijină pe deplin în acest sens.
Veţi fi atraşi unii către ceilalţi în adevărate familii de suflete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu