marți, 14 august 2012

Hilarion Mesajul săptămânii:12-18 august 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Au fost şi vor continua să fie multe, multe descărcări de energie, informaţii şi activări aşa cum este rezonant cu capacitatea fiecărei persoane de a se integra în condiţii de siguranţă. Veţi găsi că în fiecare zi, modificările în interior au loc într-un mod rapid si veti simti mai multă vitalitate, claritate şi împuternicire în următoarele săptămâni şi luni. Orice a rămas în voi, ce trebuie încă să fie eliberat va veni pentru reexaminare, înţelegere şi transmutare în Lumină. Tot ce a fost de densitate mai joasă trebuie să fie eliminat din fiecare celulă a fiintei voastre şi nu există nici o scăpare decât prin acest proces de purificare. Cei care au făcut munca se vor găsi simţind o mai mare uşurinţă şi bucurie pentru perioade mai mari de timp. Acesta este un semn că aţi fost pe drumul cel bun şi că totul este bine.

De-a lungul secolelor, au existat sisteme de cunoaştere care au fost acordate celor care au căutat adevărul, despre ei însisi şi scopul lor de a fi pe Pământ. Această cunoaştere este acum oferită gratuit tuturor celor care sunt gata pentru a o primi şi sunt înfăptuiti paşi mari în Trezirea umanităţii. Cu fiecare moment al fiecari zile, au loc schimbări pe si în jurul planetei voastre şi acum sunt atât de numeroase, că depăseste capacitatea de întelegere a mintii care încearcă să pătrundă misterul şi splendoarea tuturor lucrurilor. Omenirea nu este pierdută, este în procesul de a afla mai multe despre motivul pentru existenţa sa şi pe măsură ce fiecare piesă de puzzle se potriveste la locul ei, sunt date mai multe răspunsuri la întrebări şi adevărurile oferite.

Fiti mândri pe măsură ce au loc aceste schimbări deoarece v-ati câştigat dreptul de a fi, în această avangardă  a noi Epoci de Aur pe Pământ. Mergeti adânc în voi înşivă pentru a vă conecta cu Divinul şi urmati îndemnurile inimii voastre. Petreceţi mai mult timp afară, în natură şi dati-vă voie doar să fiţi. Păstraţi-vă viziunile cele mai înalte pentru noua lume care se naşte în mintea voastră. Râdeti des, căutati frumuseţea care este abundentă în lumea voastră şi delectati-vă în perfecţiunea rafinata a fiecarui detaliu. Totul este minunat construit şi proiectat de Creator şi necesită doar atenţia voastră. Cultivati gânduri de recunoştinţă şi transformati fiecare gând de vibratie joasă, care încă mai iese la suprafata într-unul de frumuseţe şi împuternicire.

Sustineti-vă mai mult, iubiti-vă mai mult, pentru că fără aceasta, cineva nu poate iubi pe alţii. Aţi fost pe cale pentru multe, multe vieti si este acum, în aceste vremuri cand descoperiti modul în care sunteti construiti cu adevărat magnifici şi modul în care va puteţi folosi puterea pentru a crea cel mai mare bine pentru toţi. Aliniaţi-vă zi de zi, chiar şi o dată pe oră, cu intenţie, la Măreata Prezentă EU SUNT, Fiinta Cristică de Lumină. Sunteţi alchimişti, ce se recrează pe ei însisi la Planul Divin original al perfectiunii, onorandu-vă puritatea şi strălucirea la impecabilitatea diamantului. Simtiti dragoste pentru creatia voastră în fiecare zi, pentru că este bine.

Sunteţi pe drumul spre libertate din lumea iluziei, distorsiunii şi disfuncţiei şi fiecare zi vă va aduce mai aproape de amintirea măreţiei voastre adevărate şi stelele din care ati venit. Pe măsură ce fiecare catenă a ADN-ului, ARN-ului si LNA-ului se va lumina şi se va aprinde, mai multă cunoastere va avea loc. Aveti nevoie doar să urmaţi adevărul din inimile voastre şi totul va continua să fie bine.
Amintiţi-vă că, prin acest proces, nu mergeti niciodată singuri. Adunati-vă în număr mare pentru a lucra la cea mai înaltă viziune a unei lumi a Păcii, Armoniei şi Echilibrului în toate lucrurile.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei


Traducere -Eliza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu