luni, 27 august 2012

Neurochirurg american dă în vileag planul de “sănătate” al guvernului: pacienții sunt lăsați să moară și sunt numiți “unități”.


În vremurile în care mulți s-au obișnuit să critice din reflex tagma medicală din România fără a se gândi la cauzele care determină tarele sistemului de sănătate – fac o paranteză – mi-a scris un prieten un gând profund pe care v-il împărtășesc:
Ocultei îi este frică de doctori pentru că aceștia ar putea deveni modele pentru popor – le dau intenționat salarii mici pentru a se compromite prin plocoane!
, întărind spusele unui mare Român ucis de bestiile comuniste, pe nume Traian Brăileanu :
Buna administrare a Statului se face prin crearea unei clase functionaresti bine pregatite din punct de vedere profesional si bine retribuite. Nu se poate aştepta cinste si corectitudine de la niste functionari muritori de foame. Cu sistemul întrebuinţat pana acum, de a ţine pe servitorii lui în permanentă mizerie, însusi Statul impinge pe funcţionari in bratele coruptiei.
… ei, în aceste vremuri în care unii mai slabi de înger inebuniti de propaganda infectă făcută împotriva României cred că L-au prins pe Dumnezeu de picior atunci când au “câștigat” la loteria vizelor, începe să transpară adevărul gol-goluț din tărâmul fost supranumit “al celor liberi”.
Un neurochirurg american spune pe șleau care sunt liniile directoare ale planului elaborat de către “Departamentul de sănătate și servicii umane” al SUA; punctele cheie sunt următoarele:
1. Dacă aveți peste 70 de ani și ajungeți la spital cu simptomele clasice ale unui anevrism sau ale unei hemoragii cerebrale, veți fi tratați cu “comfort”, în locul substanțelor anticoagulante și a operației pe creier de care aveți nevoie pentru a supraviețui. Cei care aveti stomacul pentru a privi asa ceva, astfel decurge operatia de “decupare” a unui anevrism cerebral:


Practic, sunteți lăsați să muriți într-un pat de spital, așa la modul leguminos. Cei care au citit “Brava lume nouă” scrisă de Aldous Huxley, știu exact despre ce vorbesc.
2. Arâtând un dispreț deplin față de om, “autoritățile” americane numesc pacienții “unități“. Chestiunea nu mai are nevoie de comentarii, ci trebuie ințeleasă ca atare: globalistii ne urăsc și ne doresc pe jumătate bolnavi câtă vreme suntem în slujba lor, după care putem crăpa precum ultimii câini. Fără probleme de conștiință, căci ăștia chipurile sunt “elite”, în ciuda fizicului scurt, urât și degenerat pe care majoritatea lor îl afișează.


Mai multe nu are rost să spun. Ascultați convorbirea purtată de către un neurochirurg american cu gazda unui “talk show”via unde radio – scurt și la obiect:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu