vineri, 21 septembrie 2012



Luna octombrie, incidente si evenimente in trafic

Predictii Romania luna octombrie 2012 

Majoritatea aspectelor importante in plan astrologic pentru luna octombrie se vor contura incepand din data de 24 septembrie. Vom cunoaste practic doua etape care vor alcatui aceasta luna: intervalul 24 septembrie – 20 octombrie care va veni cu o stare tensionata, evenimente care vin sa socheze si sa aduca transformarile resimtite de intrarea planetei Saturn in constelatia Scorpion si o perioada de liniste aparenta care va incepe din data de 20 octombrie si va culmina pana la final de luna. Asadar va trebui ca in prima parte sa avem in fata un asamblu al evenimentelor iesite din tipar si cu o predispozitie catre intensificarea emotiilor negative. Interesant este faptul ca starea de spirit a natiunii va fi una care va aduce de la sine cuvinte cheie cum ar fi: dezinteres, evadare din realitate, anomalii, lipsa puterii de discernamant si o multitudine de emotii negative care pot fi traite la o intensitate destul de mare pe toata perioada lunii octombrie.
De la jumatatea lunii vom resimti fiecare dintre noi evenimentele care se vor preconfigura deja pentru anul 2013. Revolutia Solara a Romaniei va incepe sa se puna in miscare tot din aceasta luna si daca ati observat de-a lungul timpului pentru tara noastra fiecare final de an, mai concret ultimul trimestru din an au adus schimbari de destin in evolutia tarii. Daca vom da filmul evenimentelor inapoi, in ultimul trimestru din an a avut loc ceea ce unii numesc revolutie, solutionari sau etape existentiale de criza asa cum a venit si finalul anului 2008 pentru tara noastra. In ultimul trimestru al anului 1940 a fost poate cel mai devastator cutremur pentru tara noastra si bineanteles momentul de impact in care fiecare vom resimti din plin schimbarile pentru viitorul tarii vor incepe de la jumatatea lunii octombrie si vor fi resimtite pana la finalul lunii aprilie. Intr-un cuvant ultimul trimestru al fiecarui an si primul trimestru al anului urmator, un alt eveniment catastrofal fiind daca tot suntem la capitolul cutremure luna martie a anului 1977.
Asa cum spuneam la inceput din luma octombrie vom resimti si se vor observa principalele miscari de trupe si intentii la nivel international, care intr-o masura mai mica sau mai mare vor fi resimtite de-a lungul anului 2013 si in tara noastra! Asadar va fi un nou inceput pentru tara noastra si pe parcurs ce ne vom apropia de luna februarie 2013 deja vom fi in mijlocul evenimentelor indiferent de gradul si natura acestora.
Revenind la perioada imediat urmatoare si intreaga luna octombrie voi incepe prin a prezenta aspectele din trafic. Vom asista la noi evenimente, unele dintre acestea vor veni si vor soca, deasemenea gardul intensitatii la care vor avea loc anumite incidente in trafic, incendii de mari proprtii dar si accidentarile domestice vor avea ca punct de plecare agresivitatea si emotiile care pot trece cu usurinta de la o extrema la cealalta. Va trebui sa avem in vedere un echilibru si mai mult discernamant cand calcam pedala de acceleratie si sa evitam teribilismele indiferent de natura acestora. Sectorul drumurilo si circulatia pe drumurile publice este afectat astfel incat prudenta va trebui sa fie cuvantul de ordine cand plecam la drum. Deasemenea transformari care pot avea legatura cu Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor. Afectate vor fi unele institutii cum ar fi CFR, metroul si Posta Romana. O serie de decizii, contracte si aspecte care au directa legatura cu privatizarile de moment sau care vor urma dar atitudinea anumitor persoane publice care vor interveni nu va fi atat de ortodoxa. Mai mult o serie de conflicte care vor avea directa legatura cumnatii, unchii, matusele si fratii, vor fi vizibile. Violentele crescute la nival de familie si camin pot fi observate la principalele jurnale informative.
Daca este sa fac referinta la starea de spirit a natiunii, practic aici se observa o doza a agresivitatii crescute atat in planul comunicari cat si in planul fizic. Va trebui sa avem in vedere ceea ce spunem sa evitam provocarile si orice are legatura cu amenintarile. Si sa nu ne surprinda faptul ca Romania ca tara poate fi amenintata verbal sau faptic de catre o alta putere internationala pentru nerespectarea acordurilor sau alte aspecte care sa aduca de la sine sanctiuni. Practic vom resimti din plin blocajele atat cele financiare, materiale insa si blocaje la nivel de evolutie in planul societatii. Nemultumirile si starea de agitatie vor fi principalele emotii negative resimtite de cetatenii romani pana in jurul datei de 20 octombrie dupa care lucrurile se vor mai linisti cat de cat.
In planul financiar poate incepe demararea unor noi forme de imprumut sau sutinere internationala si dincolo de toate neajunsurile Jupiter va aduce un echilibru financiar cat de cat. Desi criza va fi resimtita din ce in ce mai greu, pentru ca adevarata criza economica mondiala din aceasta luna va incepe si va resimtita pe toate planurile, este foarte probabil sa asistam la stari conflictuale internationale. La nivel de mapamond va domni incertitudine, tensiunea si agresivitatea fizica. O luna complicata intr-un cuvant si atitudini disperate in gesturile cetatenilor
Planul politicului va cunoaste o perioada de liniste mascata pana la data de 17 octombrie dupa care “razboiul” dintre partidele aflate la guvernare dar si polemicile, dicutiile in contradictoriu si gafe venite din partea institutiei prezidentiale la care vom fi martori cu totii. O atitudine mai agresiva care poate veni din partea acestei institutii si o indecizie a opozitiei. Partidele aflate in opozitie vor incerca sa se regrupeze insa fara sorti de izbanda. Tot ceea ce se va planifica in intervaul urmator vor fi aspecte care vor duce catre dezordine, inconstanta si planuri de viitor irealizabile. Orice conventie va fi doar o iluzie a momentului dar care nu se va finaliza asa cum se crede initial. Proiecte si planuri de viitor fara finalizare.
Rata mortalitatii va fi mult mai crescuta pentru luna octombrie si majoritatea trecerilor in nefiinta vor veni din accidentele domestice si tragediile din trafic. Deasemenea incendiile si exploziile dar si erorile in planul activitatilor profesionale. Astfel incat va fi un interval in care vor predomina si accidentele de munca.
In plan meteorologic va fi o vreme instabila si va predomina elementul apa indiferent de forma sau cantitatea de precipitatii. Vor fi unele fenomene extreme printre care si o intensificare a activitatii seismice, insa fara a fi predispusi la cutremure de intensitate maximala in aceasta perioada. Nu este exclus sa asistam si la primele ninsori si straturi de zapada iar in lume aspecte legate de inundatii, caderi masive de zapada si alunecari de teren dar si cutremure mari vor fi vizibile, mai putin pentru tara noastra care pana in luna noiembrie mai are protectie din partea Universului.
In concluzie schimbarile la care vom asista vor fi mai mult de natura emotionala. Agresivitatea si iritabilitatea de care va da dovada natiunea deasemenea va fi vizibila. Nu ramane decat sa fim pregatiti pentru orice si sa ne mentinem echilibrul de care fiecare locuitor al Romaniei dar si din Europa va avea nevoie. In orice caz tara noastra va fi in continuare protejata si parca mana destinului va veni si ne va pazi de ceea ce vom observa pe mapamond. O luna in care vor avea loc schimbri la nivel de spiritualitate dar care vor veni prin efectele lor si ne vor intari caracterele dar posibile actiuni care vor schimba si conceptii, conventii si imaginea de ansamblu al planului nostru existential.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu