duminică, 16 septembrie 2012

OZN-uri filmate lângă Staţia Spaţială Internaţională?

Un OZN a fost filmat chiar lângă Staţia Spaţială Internaţională de o cameră prezentă la bordul acestei misiuni orbitale, totul fiind urmărit în direct şi observat de amatori. Această apariţie a fost urmată de alta la fel de misterioasă, la câteva zile distanţă, potrivit Huffington Post, ciat de Ziare.com.


OZN-uri filmate lângă Staţia Spaţială Internaţională?
OZN-uri filmate lângă Staţia Spaţială Internaţională?
Obiectele zburatoare neidentificate nu sunt vazute doar de pe Pamant, ci si din spatiu. Descoperirea a fost facuta de persoane care urmaresc in direct fluxul video transmis de pe Statie.
Misterioasa aparitie s-a produs chiar in ziua de 11 septembrie, ramasa in memoria oamenilor pentru atentatele din SUA. Se pare ca in imagini poate fi vazut un obiect alungit care este insotit de mai multe obiecte zburatoare.
Este posibil ca obiectul respectiv sa fie doar o imagine proiectata pe fereastra Statiei. Presupusul OZN nu se misca, desi viteza Statiei Spatiale este una foarte mare. Dupa cateva zile, un alt obiect zburator pare a insoti misiunea orbitala deasupra Terrei. El isi schimba atat culoarea, cat si forma, disparand in cele din urma.


Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu