sâmbătă, 13 octombrie 2012

Acţionează şi materializează o dorinţă


Orice dorinţă pe care o ai este deja împlinită în univers, ce ai de făcut este să te comporţi ca şi cum este realizată şi să trăieşti în Acum. Dorinţa se transmite ca o formă gând ca o undă de energie. Fiecare undă de energie este un câmp purtător al minţii. Când această energie este eliberată, este purtată într-un câmp şi se sfârşeşte ca realitate. Pentru a elibera energia materializării dorinţei este necesar ca mintea noastră raţională să accepte că este posibil să se împlinească.
Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiţă
Asta indică credinţa. Adică “după credinţa ta îţi este ţie”. Credinţa este motorul care porneşte energia spre materializare, spre crearea realităţii. După ce ai eliberat energia prin credinţă un alt pas important este să stărui în focus sau concentrare pe idee sau gândul dorinţei. Adică zilnic să acorzi câteva minute de concentrare dorinţei respective. Când stai pe focus fără încrâncenare – adică ştii că se va împlini- prin concentrare nu faci decât să dai energie şi forţă primului gând emis. Adică îl potenţezi pentru a se împlini. Următorul pas este săacţionezi. Când acţionezi eşti conştient, responsabil atât de călătorie cât şi de rezultatul împlinit. „Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi pune în traistă”- un proverb românesc, care ilustrează nevoia de acţiune pentru împlinire.
Dacă nu acţionezi înseamnă că trăieşti condus de frică şi de mintea limitată, plină de programele care spun că: nu se poate, e greu,etc. În această stare eşti destul de confuz, ceri mereu sfaturi, nu ai încredere în tine şi de aceea eşti uşor de manipulat şi de deturnat de la dorinţa ta. Ce vreau să vă spun este că dacă te-ai lăsat deturnat de la dorinţa ta toată viaţa vei căuta să o împlineşti sau vei fi frusstrat că nu ai reuşit. De aici până la o boală pe structura fizică nu mai e decât un pas. De aceea sunt atât de mulţi oameni bolnavi, pentru că şi-au blocat energia în trecutul neîmplinirii.
Dacă ştii ce vrei şi acţionezi mai ai un pas de făcut şi anume să  rămâi centrat pe dorinţă să nu te laşi influenţat de mulţi alţii care nu pot şi îţi spun că nu se poate, din diverse cauze. Mama mea avea o vorbă: „când vrei să faci ceva să nu spui la nimeni până nu ai realizat”. Nu o înţelegeam şi îi spuneam „mamă de ce să nu se bucure şi cei dragi mie de realizarea mea?” Dar îmi spunea că aşa a observat ea de-a lungul vieţii, că atunci când spunea cuiva nu mai reuşea sau făcea foarte greu ce îşi propunea. Mai târziu (după diverse experienţe în care am testat pe propria piele acest adevăr) am înţeles că nu toţi oamenii se bucură de realizările tale ci sunt chiar indignaţi că tu poţi şi ei nu.
După ce ai materializat o dorinţă vei trăi acel lucru ca un adevăr şi astfel orice va apărea ştii că poţi orice şi vei trece peste orice încercări. Cu fiecare materializare îţi creşte puterea interioară şi încrederea în potenţele tale divine. Astfel apare bucuria iar scopul vieţii nu mai este doar să ai un servici, o famile, o casă, distracţii, etc. ci să îţi depăşeşti condiţia umană limitată şi să să-ţi descoperi puterea de creaţie.
“Bucuria înseamnă să fii stăpânul corpului fizic şi a minţii tale limitate” – {Maestrul Ramtha}.
Aşa să fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu