duminică, 7 octombrie 2012

Clericul radical Omar Bakri A ÎNCERCAT SĂ VINĂ în România. DEZVĂLUIRILE directorului SRI


Şeicul Omar Bakri, clericul radical care a declarat că România e o ţintă legitimă pentru atacuri teroriste, are conexiuni în România şi chiar a încercat să vină în ţară. Este anunţul făcut de directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, într-un interviu oferit în exclusivitate jurnalistului Emil Hurezeanu.

Clericul radical Omar Bakri A ÎNCERCAT SĂ VINĂ în România. DEZVĂLUIRILE directorului SRI
Clericul radical Omar Bakri A ÎNCERCAT SĂ VINĂ în România. DEZVĂLUIRILE directorului SRI
"Chiar Omar Bakri a fost în analiza SRI, a încercat să vină în România, are conexiuni cu România, nu este doar un mesaj sau discurs pur retoric, este unul la care ne uităm cu atenţie. Este doar suprafaţa lucrurilor. Suntem pe harta unor organizaţii importante din domeniul terorismului ca o posibilă ţintă datorită unor dezvoltări legate de prezenţa noastră în Afganistan, de evoluţiile legate de scutul antirachetă. Suntem foarte atenţi", a spus George Maior.
Interviul integral al şefului SRI va fi difuzat în această seară, la Realitatea TV, într-o ediţie specială moderată de Emil Hurezeanu, începând cu ora 21.00.

AMENINŢARE TERORISTĂ. Clericul radical Omar Bakri: România este o ŢINTĂ LEGITIMĂ

Şeicul Omar Bakri, cel care a revendicat bombardamentul de la Burgas, a declarat, într-un interviu publicat de ziarul bulgar 24 Chasa, că România şi Bulgaria sunt ţinte legitime ale atacurilor, întrucât sunt tărâmuri islamice şi luptă în Afganistan, Bulgaria şi România.
"Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă", a spus şeicul Omar Bakri.

Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu