joi, 18 octombrie 2012

Uimitor! Un maestru chinez vindecă nanismul. Pacienții cresc în înălțime cu 9-25 de cm in 3 luni!!!


Maestrul Chiheng a fost născut în 1938 într-o familie de medici chinezi. El a arătat interes pentru medicina tradiţională chinezească încă de când era foarte tânăr şi a decis să studieze medicamentele pe bază de plante din China.

Din păcate, el a fost foarte frustrat din cauza dimensiunii mici, când el a devenit un adult. Nici o femeie nu a vrut să se căsătorească cu el. Prin urmare el s-a săturat de societate şi a devenit un călugăr. În templu s-a specializat in cercetarea pentru tratarea nanismului. Totul vine la cel care aşteaptă. El a găsit în sfârşit o bună metodă de tratament a nanismului. El nu şi-a vindecat numai propria lui boală, dar a ajutat, de asemenea, multe alte persoane suferinde de nanism.


Maestrul Chiheng este prima persoană care utilizează Qigong Yijinjing pentru tratamentul nanismului. El emite Qi în corpul pacientului pentru a deschide meridianul DU aflat pe spatele lui pentru a accelera potenţialul de creştere al corpului. El foloseşte, de asemenea, medicamente pe bază de plante ca să completeze tratamentul Qigong. El poate provoca cu succes creaşterea cu 9-25 cm în interval de 100 de zile pentru a aduce pacienţii la o înălţime ideală. Acest lucru a fost cu adevărat uimitor. Maestrul Chiheng este singura persoană din China care vindecă nanismul folosind metodele Qigong Yijinjing.

După o lungă perioadă de timp şi de experienţe practice el a realizat faptul că punctul cheie al creşterii oaselor umane se bazează pe echilibrul metabolismului a trei componente: proteine, grăsimi şi zahăr. 

Dezechilibrul acestor trei substanţe va determina un deficit de hormon de creştere al hipofizei. Prin urmare, promovarea echilibrului dintre aceste trei materiale şi a hormonului de creştere emis de hipofiză are un rol decisiv cu privire la creşterea la în înălţime de scheletului osos uman.

Echilibrului metabolic al acestor trei materiale în organism este îmbunătăţită prin stimularea rezultată în urma transmiterii de Qi în corpul pacientului, folosind Qigong-ul Yijinjing. Ea va promova secreţia de hormon de creştere de către hipofiză, va spori creşterea cartilajului şi va accelera creşterea scheletului osos. Ca rezultat, acesta va avea o influienţă pozitivă şi un rol decisiv asupra creşterii organismului uman.

Qigong-ul Yijinjing este un tratament eficace pentru toate condiţiile de nanism, indiferent de cauze. Domeniul de aplicare a tratamentului include: nanismul cauzat de deficienţa de hormoni de creştere cauzată de hipofiză, de hipertiroidie, tulburări cromozomiale şi defecte genetice.

Domeniul de aplicare
Varsta:
  • Bărbaţi: 16-50 ani;
  • Femei: 14-49 ani (premenopauza)
Gama de creştere:
  • 9-25 cm în termen de 3 luni în funcţie de starea de sănătate individuală.

Pacienţi trataţi de Maestrul Chiheng

Mai jos sunt date câteva exemple de pacienţi trataţi pentru nanism de către maestrul Chiheng:
Pacient suferind de nanism, înainte de tratamentPacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
Pacient suferind de nanism, înainte de tratamentPacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
Pacient suferind de nanism, înainte de tratamentPacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
Pacient suferind de nanism, înainte de tratamentPacient fost suferind de nanism, la trei luni după tratament
sursa: http://yijinjing.ro
Sursa: danielroxin.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu