luni, 26 noiembrie 2012

Ascensiunea- poveste sau realitate


Pe masura ce ne apropiem de finalul anului 2012 tot mai multi oameni isi indreapta atentia catre data de 21 decembrie 2012, data la care – conform mai multor puncte de vedere – se asteapta inceputul unor transformari radicale pe planeta Pamant. Spun aceasta mai multe traditii spirituale, dar si oameni de stiinta deosebit de prestigiosi. Unii cercetatori afirma ca va urma ceea ce a fost denumit ca „Trecerea in a patra dimensiune”, iar initiatii mai multor cai spirituale au anuntat inca de foarte mult timp ca la aceasta data va incepe in mod concret „Înaltarea”, „Ascensiunea” sau „Marea Translatie”. Asa sa fie oare, sau dupa aceasta zi timpul va curge mai departe intr-un mod cat se poate de obisnuit, dovedindu-se o data in plus ca toate aceste previziuni nu au fost decat un zvon, ca de atatea ori inainte cand au fost anuntate „profetic” diverse date mai mult sau mai putin fataliste ? Pentru a reusi sa apreciem mai bine toata aceasta problematica, vom enumera in cele ce urmeaza o parte dintre cele mai 
importante afirmatii si estimari – atat ale traditiilor spirituale, cat si (mai ales) ale cercetarilor stiintifice de ultima ora – ce au fost facute cu privire la acest subiect.



În ceea ce priveste traditiile spirituale, aspectul care este poate cel mai frapant legat de raportarea lor la viitor este acela ca exista o viziune aproape unitara despre o transformare majora in bine, ce este destul de precis localizata temporal exact in aceasta perioada plasata in viitorul nostru foarte apropiat. Cele mai cunoscute previziuni in acest sens provin din traditia Maya. Celebrul calendar mayas este un sistem de masurare a timpului ce cuprinde o perioada de multe mii de ani, impartita pe cicluri. Ultimul mare ciclu mayas a inceput pe 13 august 3114 i.Hr. si se sfarseste pe 21 decembrie 2012.



Mayasii au afirmat ca la finalul anului 2012 „timpul se va sfarsi”. Interpretii acestei traditii spun insa ca aceasta nu inseamna in nici un caz sfarsitul umanitatii, ci o transformare radicala a acesteia. Este vorba mai exact de sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia, mult superior. Multi oameni privesc cu condescendenta aceste afirmatii considerand ca ele provin de la un popor primitiv, dar la o privire mai atenta constatam ca aceasta traditie „primitiva” a realizat totusi mai multe predictii realmente extraordinare, care arata ca ei se bazau totusi pe o veritabila stiinta. Un aspect care a dat multora de gandit este acela ca faimosul calendar Maya este cel mai precis calendar traditional, avand o precizie comparabila cu calculele moderne cele mai performante. Acest calendar a putut de exemplu sa calculeze eclipsele solare si lunare in avans pentru intregul ciclu la finalul caruia ne aflam acum si care s-a desfasurat pe o perioada de peste 5000 de ani !



De asemenea, mayasii aveau cunostinte despre miscarea planetelor, Calea Lactee, Soare, Luna si aveau chiar si un calendar foarte precis care putea fi folosit pentru a prezice eclipse si aparitii ale planetei Venus cu o eroare de o zi la 6000 de ani. În afara de traditia Maya, este semnificativ sa remarcam faptul ca si alte traditii, vechi de mii de ani, au indicat – desi ele nu aveau neaparat legaturi stranse intre ele – anul 2012 ca fiind finalul unui vast ciclu temporal si inceputul altuia, net superior. Amintim aici de previziunile traditiei chineze I Ching, de cele ale traditiei tibetane Kalachakra, de cele egiptene, ale indienilor Hopi, precum si de cele din traditia vedica. Calendarul vedic indica de mii de ani faptul ca aceasta perioada in care noi ne aflam chiar acum reprezinta sfarsitul epocii de maxima decadenta spirituala (kali yuga), si inceputul epocii de transformare si inaltare in lumina divina (satya yuga).



Pe de alta parte, oamenii de stiinta afirma ca in 21 decembrie 2012 toate planetele sistemului nostru solar se vor alinia intre ele si se vor suprapune peste planul Galaxiei noastre, Calea Lactee. Se va produce de asemenea alinierea exacta a Pamantului, Soarelui si constelatiei Pleiadelor cu Centrul Galaxiei. La aceasta data se va incheia ciclul de 25.920 ani in care Sistemul nostru solar are o revolutie completa in jurul centrului Galaxiei. Ipoteza care decurge de aici este aceea ca aceste alinieri vor genera un fenomen de rezonanta cosmica foarte puternica, ceea ce va face ca planeta Pamant sa intre definitiv intr-o complet diferita stare vibratorie sau, altfel spus, planeta va realiza un salt cuantic fara precedent in istoria sa…



De asemenea, s-a observat ca din centrul Galaxiei noastre a inceput sa reverse o noua banda de lumina, de o frecventa mult superioara, ce a fost denumita Centura Fotonica. Centura Fotonica emanata din centrul Galaxiei ocupa o imensa regiune din spatiu si degaja o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, incluzand si spectrul razelor X. Acest fenomen a fost descoperit in 1961, deci cu mai mult de 40 ani in urma. Cu toate acestea, informatiile nu au fost facute publice decat cu mult mai tarziu, si numai unui numar mic de oameni. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori la fiecare 25.920 ani, iar aceasta traversare dureaza cam 2000 ani. Este destul de dificil de prezis exact cand va avea loc si intrarea Pamantului in Centura Fotonica, avand in vedere ca Centura are oscilatii neregulate, dar datele estimative indica finalul anului 2012 ca fiind cel mai probabil in acest sens.



Se pare ca Soarele a inceput deja sa fie influentat, ceea ce explica furtunile solare aflate in crestere in ultima perioada si care vor avea un maxim in 2013, conform specialistilor de la NASA. Soarele nostru trece acum prin schimbari uriase, ce au inceput inca de prin anul 1990. Au aparut imense si numeroase eruptii solare (jeturi de plasma si raze x), care uneori se indreapta si catre planeta Pamant, parcurgand cele 93 milioane de kilometri care ne despart si perturband serios campul magnetic terestru (care este principalul scut al Pamantului in fata radiatiilor solare). Un studiu al Dr.-lui Mike Lockwood, realizat in Rutherford, California, in cadrul “Appellation National Laboratories”, despre activitatea solara a evidentiat ca fata de anul 1901, campul magnetic al Soarelui a crescut intr-un mod uimitor, ajungand acum sa fie cu 230% mai puternic. Specialistii de la NASA afirma de asemenea ca Soarele inregistreaza cea mai ridicata activitate din 1940 incoace. 



Gregg Braden, un cunoscut geolog, cercetator stiintific si scriitor american, a aratat ca studiile realizate indica faptul ca Soarele nu mai are polaritate magnetica, aspect ce incepuse sa fie evidentiat inca din anul 1999 de catre sondele spatiale Voyager. Soarele are acum un „camp magnetic stabil”, ce scade insa foarte rapid. Şi in ultimul timp, satelitul Ulysses, care ia probe pentru NASA, a detectat ca in cazul Soarelui, campul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud. Acest camp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public. Mai mult, satelitul Soho a evidentiat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzand eruptii de 30-35 de flame (protuberante de foc), lucru care inainte nu se intampla.


De asemenea, foarte putini oameni sunt avizati in legatura cu cercetarile care se fac in Academia Nationala Rusa de Ştiinte, din Siberia, mai precis in Novosibirsk. Acesti cercetatori au inregistrat si ei date evidente care indica faptul ca au loc modificari energetice in intregul nostru Sistem Solar. Ei au ajuns la concluzia ca singurul lucru posibil care ar putea cauza toate acestea este plasma stralucitoare ce patrunde in Sistemul nostru Solar si care influenteaza in primul rand Soarele. Aceasta energie ce vine din afara sistemului solar a inceput sa aprinda plasma heliosferei in partea sa frontala, care a devenit deja de 10 ori mai luminoasa, mai stralucitoare. Aceasta energie a patruns si in Soare, care la randul sau o raspandeste acum in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar. Astfel , toate planetele primesc acum un supliment mare de energie . Toate acestea se intampla in acelasi timp si toate duc la un crescendo unde va avea loc o schimbare brusca.



Cu alte cuvinte, vom ajunge in punctul cand, vom fi atat de departe in noul nivel de energie incat va fi o expansiune brusca a armonicii lungimii de unda pe care o emite Soarele. Aceasta crestere de energie emisa va schimba natura de baza a intregii materii din Sistemul Solar. Cercetatorii rusi sunt preocupati de faptul ca aceste modificari solare pot afecta in mod dramatic planetele.



Conform datelor inregistrate de catre cercetatorii Academiei ruse si de catre cei de la NASA, campurile magnetice si luminozitatea planetelor sunt in schimbare. Astfel :



-planeta Venus, si-a crescut luminozitatea cu 250% si a suferit schimbari atmosferice substantiale in mai putin de 30 de ani.



- Jupiter a ajuns sa aiba o incalzire foarte puternica si o crestere a luminozitatii norilor de plasma cu peste 200%. Încarcatura energetica este atat de inalta incat chiar exista un tub vizibil de radiatii ionizate care s-a format intre aceasta planeta gigantica si luna sa, Io. Acest tub de energie luminoasa este chiar foarte vizibil si in fotografiile realizate. Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat. Pata rosie („ochiul” lui Jupiter), care este de fapt o furtuna cu caracter rotational, a inceput din anul 1997 sa se roteasca invers.


-Forta campurilor magnetice de pe Uranus si Neptun creste tot mai mult, iar stralucirile lor atmosferice sunt de asemenea in crestere. Aceste planete par sa fi avut inversarea recenta a polilor magnetici, aspect constatat de sonda spatiala Voyager 2 care, cand a trecut pe langa Uranus si Neptun, a sesizat ca polii nord si sud aparenti ai acestor doua planete erau vizibil contrabalansati.


-Saturn a inregistrat in ultimii 20 de ani o abrupta descrestere in viteza de rotatie si o crestere a radiatiilor X la ecuator.



-Pe Mercur s-au descoperit calote de gheata neasteptate, insotite de o intensificare a campului magnetic, aspecte care sunt cu totul neobisnuite pentru o asa zisa “planeta moarta”.



-Marte are si ea o incalzire globala, furtuni puternice si topiri de calote glaciare polare, iar atmosfera martiana devine vizibil mai densa decat a fost inainte.


-Pe Pluto s-a inregistrat cresterea cu 300% a presiunii atmosferice, desi aceasta planeta se indeparteaza de Soare…



-De asemenea Luna Pamantului dezvolta o atmosfera. S- constatat ca in jurul Lunii s-a format un strat de Na de 6000 km altitudine, care nu exista inainte.



Referitor la schimbarea de paradigma si la situatia planetei Pamant in aceasta perioada de tranzitie, doctorul Aleksei N. Dimitriev, membru al Academiei de Ştiinte din Siberia, a constatat ca numarul cataclismelor naturale a sporit in mod spectaculos, fenomen ce pare sa fie in directa legatura cu activitatea crescuta a Soarelui. Realizand studii comparative, el a evidentiat ca intre 1963 si 1993 numarul total al catastrofelor naturale (uragane, taifunuri, inundatii, tsunami, cutremure) a crescut cu 410%. În mod similar, studiile realizate de un alt cercetator, dr.Michael Mandeville, evidentiaza ca activitatea vulcanica de pe Terra a crescut cu aproximativ 500% din 1975, iar activitatea seismica a crescut cu 400% fata de 1973. Un alt aspect constatat este acela ca in atmosfera Pamantului, la nivelele sale superioare, gazele de hidroxid (OH) formeaza acum un strat nou, care nu exista inainte si care nu este legat de incalzirea globala sau de emisiile de clor-fluor-carbon. Toate aceste aspecte adunate sunt 
mult mai mult decat simple modificari ale Pamantului. Din ce in ce mai multi cercetatori sunt de parere ca in urmatorii 10 ani, planeta noastra Terra si vecinii sai isi vor ajusta chiar si structurile moleculare.



Cercetatoarea americana Barbara Hand Clow este convinsa ca in perioada imediat urmatoare, 2012-2013, planeta noastra va intra intr-un spatiu fotonic, iar aceasta va anihila toate campurile noastre magnetice si electrice. Într-adevar, conform datelor stiintifice inregistrate, un aspect care se produce deja de ani buni este slabirea campului magnetic al Pamantului.



În legatura cu aceasta, cercetatorul american Gregg Braden afirma ca prin masuratori geofizice s-a estimat ca pe o scala de la 1 la 10, campul magnetic al Pamantului era in anul 1996 cam in dreptul valorii de 1,5 din maximul magnetic inregistrat vreodata pe Pamant (deci extrem de scazut). Aceasta a facut ca balenele de exemplu, care simteau de obicei foarte clar aceste linii magnetice si le foloseau pentru migratie, sa esueze pe tarm, ceea ce nu s-a mai intamplat inainte. Apoi, pentru ca pozitia liniilor magnetice ale Pamantului s-a modificat ca o consecinta a scaderii campului magnetic terestru, pasarile au inceput sa apara in zone care nu faceau parte din traseul lor de migratie si chiar sa se rataceasca. Un alt aspect semnificativ este acela ca in 1990, hartile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit sa fie schimbate in intreaga lume, pentru ca cele vechi nu mai erau bune, iar astazi liniile magnetice sunt atat de instabile, incat acum hartile magnetice trebuie 
verificate foarte des pentru a se asigura ca sistemul de ghidare functioneaza corect.



Conform datelor inregistrate de sateliti, cum ar fi cele ale lui Oersted, lansat in 1999, sau de catre satelitul Maxat, lansat in 1980, se pare ca asistam chiar la deplasarea polilor magnetici terestri. Pozitia Polului Nord magnetic a migrat deja cu cateva sute de km in ultimele decade. Mai mult, se apreciaza ca aceste transformari ale magnetismului terestru au ajuns in stadiul in care este iminenta chiar inversarea polilor magnetici. Studiile geofizice evidentiate de catre Gregg Braden arata ca acest gen de fenomene nu este totusi nou pentru planeta noastra, ci ca in ultimii 4,5 milioane de ani au avut deja loc aproximativ 40 de inversari ale polilor. Aceste inregistrari geologice sunt poate cel mai bine evidentiate in straturile de gheata din Antarctica si Groenlanda. S-a masurat ca inversarile polilor au loc cam o data la aproximativ 13.000 ani, adica de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani. Din dovezile geologice reiese ca ultima inversare a avut loc in urma cu aproximativ 13.000 
ani, ceea ce indica iminenta repetarii acestui fenomen.



Pe de alta parte, este deja destul de bine cunoscut faptul ca frecventa vibratorie a Pamantului a inceput sa creasca vertiginos incepand cu anul 1980. Aceasta frecventa (numita „Schumann” sau „bataia de inima a Pamantului”) inca in 1980 valoarea de 7,83 hz (cicli pe secunda) si era considerata o constanta fizica, fiind folosita ca atare in diverse domenii stiintifice sau militare. În anul 1996 aceasta frecventa a ajuns insa la valoarea de 9 Hz si a continuat de atunci sa creasca. Aceasta crestere are loc in etape ciclice ce respecta pasii de crestere specifici sirului lui Fibonacci. Se pare ca acest lucru nu este intamplator pentru ca sirul lui Fibonacci reprezinta printre altele o expresie a Armoniei Universale prin aceea ca raportul a doi termeni succesivi este intalnit peste tot in desfasurarea naturala (minerale, plante, animale, oameni), fiind tocmai de aceea considerat un raport esential al echilibrului dintre dimensiuni , valoarea acestui raport fiind denumita „Numarul de Aur” (1,618033…). S-a 
calculat ca la finalul anului 2012 aceasta frecventa a Pamantului va ajunge la 13 Hz.



Corelat cu cresterea obiectiva a frecventei de vibratie a planetei Pamant s-a avansat chiar ipoteza ca pana si timpul real al zilei se scurge mai repede, ajungand acum ca cele 24 de ore pe care avem impresia ca le traim intr-un ciclu complet zi/noapte sa corespunda cu numai 16 ore din ceea ce acest ciclu insemna ca durata inaintea inceperii acestei ridicari a frecventei de vibratie planetara. Aceasta accelerare a timpului este perceputa destul de acut de marea majoritate a oamenilor, motiv pentru care auzim din ce in ce mai multa lume semnaland problema lipsei de timp. Se estimeaza ca timpul se va accelera chiar si mai mult, pana cand odata cu spatiul va translata intr-o alta dimensiune, intr-un alt sistem de referinta spatiu-timp !



Gregg Braden indica faptul ca la finalul anului 2012 magnetismul (aflat in descrestere) si frecventa Schumann (aflata in crestere) isi vor atinge valorile lor limita. Bradden denumeste aceasta perioada „Trecerea prin punctul zero”. Atat Gregg Braden cat si alti cercetatori spun ca exact in acea perioada de limita a parametrilor Pamantului vor surveni anumite fenomene care acum ne apar ca fiind uluitoare. Astfel, polii magnetici se vor inversa, iar Pamantul se va opri din rotatie si dupa o scurta pauza va incepe sa se roteasca in sens invers (ceea ce nu ar fi pentru prima data in istoria omenirii, asa cum este mentionat in mai multe texte stravechi, ce mentioneaza ca in alte vremuri Soarele rasarea dinspre vest). De asemenea se apreciaza ca in acea perioada de limita vor fi 30 ore de intuneric total (in care nu se vor mai vedea nici macar stelele) si ca se va produce translatia intr-o dimensiune spatiu-timp superioara.



Initiatii anumitor cai spirituale spun ca planeta Pamant va translata in planul eteric, adica in planul paralel de vibratie imediat superior celui fizic. Traditiile spirituale afirma ca lumea fizica-materiala este doar aspectul cel mai grosier al realitatii, dincolo de care exista inca multe alte dimensiuni superioare. Dealtfel, cel putin din punct de vedere teoretic, si stiinta actuala accepta faptul ca Universul poate exista avand si alte coordonate spatiu-timp chiar mult mai complexe decat cele din lumea noastra. Daca toate acestea se vor produce, se poate spune ca aceste transformari vor face posibila accesarea mult mai usoara a altor dimensiuni existentiale paralele. Evaluand uriasele transformari care se vor produce exista anumite estimari ce indica faptul ca cele mai importante transformari vor fi de ordin subtil-energetic, cam in proportie de 75%, iar transformarile concret-fizice, evidente pentru oricine, vor fi de aproximativ 25%.



Se poate asadar constata ca pe planeta Pamant au inceput deja transformari extraordinare ce converg spre finalul anului 2012 si care vor continua si dupa aceea. Se estimeaza ca in zona planetei Pamant va fi o concentrare energetica uriasa, cum nu a mai fost niciodata in istoria terestra. Se poate spune ca Terra va fi literalmente imbaiata in aceste energii. În opinia mai multor cercetatori, fotonii Centurii vor exercita o multipla si uriasa influenta asupra materiei terestre, ceea ce va conduce la fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani ! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor mai avea umbra !


Întreaga viata vine de la Soare, iar acum Soarele isi modifica in mod accelerat activitatea. Asa cum au constatat cercetatorii, consecintele acestui fapt se rasfrang si la nivelul biosului, influentand inclusiv ADN-ul. Dr. Berrende Fox a observat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange. Mai multi cercetatori estimeaza ca ADN-ul uman este pe cale de a fi reprogramat si ca se vor activa inca 10 lanturi de ADN prin rearanjarea si activarea anumitor gene neutilizate in prezent.


Structura ADN va ajunge conform acestor cercetatori sa aiba 12 componente active. Ştiinta de pana acum a considerat ca ADN-ul are in structura sa pe langa cele doua componente active si mai multe gene ce pareau inutile, asa-zis „de umplutura” sau „gene balast”. Se pare insa ca de fapt acesta a fost pana acum doar un material genetic ce ramasese intr-o stare potentiala, inca neactivata si ca acum se apropie momentul deplinei sale activari. Aceasta activare se realizeaza tocmai datorita multiplelor transformari de ordin cosmic si energetic in care este actualmente integrata planeta Pamant. ADN-ul are un rol de receptor foarte fin, ca o antena pentru aceste energii foarte mari care vin spre noi si care sunt totodata si foarte elevate ca frecventa de vibratie. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, avand vibratii foarte fine si tocmai de aceea ADN-ul este considerat uneori ca fiind un fel de structura de lumina condensata. Ca urmare a acestei treziri a ADN-lui din starea de 
potentialitate, fiecare persoana de pe planeta se poate spune ca este supusa la o incarcare (activare a ADN-ului) care va avea ca efect global un salt in evolutia umanitatii !



Aceste transformari energetice sunt astfel intr-un mod semnificativ corelate cu cresterea numarului de raportari de fenomene paranormale din ultimii ani. Se stie deja ca printre copiii care s-au nascut dupa anii 1980 au aparut asa-numitii copii 
indigo, curcubeu si de cristal, copii ce se distingeau net de cei din generatiile anterioare prin nivelul lor mult ridicat de inteligenta si chiar prin diferite abilitati considerate ca paranormale. Asa cum descriu prestigioasele reviste „Omni”, „Nature” si „Science News”, in ultimii ani s-au nascut in toata lumea sute de mii de copii cu abilitati paranormale din ce in ce mai mari, aspecte ce sunt chiar foarte bine documentate stiintific. Se poate spune ca aceste profunde si fundamentale transformari energetice planetare se propaga astfel si in constiintele oamenilor urmand sa influenteze din ce in ce mai mult evenimentele sociale, economice si politice care vor urma.



Pentru a evidentia acest salt care este pe cale sa se produca in constiinta umanitatii este semnificativ sa remarcam un studiu realizat de catre Encicopedia Britanica ce a descoperit ca intregul volum de cunostinte al umanitatii masurat in biti de informatie, incepand cu Sumer (civilizatie ce a existat cam prin anul 4000 i.e.n.) si pana la anul 1900 (deci o perioada de 6000 de ani) s-a dublat in intervalul 1900 – 1950, deci in doar 50 de ani. Mai mult, in urmatorii 20 de ani acest volum de cunostinte s-a triplat, iar aceeasi cantitate de date a fost din nou asimilata de omenire in doar cei 10 ani care au urmat, din 1970 pana in 1980. În prezent ritmul egalarii celor 6000 ani de progres mentionati mai sus sunt egalati din ce in ce mai repede, fiind acum aproximati cam la o singura luna ! Ca un exemplu semnificativ, sa ne amintim ca acum 50 de ani un computer era o masinarie mare cat o camera, iar pentru a stoca o cantitate de date ce ar incape astazi pe un cd obisnuit de 700 mb erau folosite voluminoase 
memorii cilindrice magnetice. Însa, asa cum stim, chiar si cd-urile sunt deja tot mai putin folosite, iar datele memorate pe sute de cd-uri pot fi acum inregistrate pe un simplu stick. Se poate calcula ca in 50 de ani capacitatea de stocare a datelor a crescut de 1 miliard de ori. Însa aceasta accelerare se produce in mai toate domeniile vietii ! 


Transpunand aceste date intr-o expresie grafica, obtinem o curba exponentiala ascendenta, in care diagrama logaritmica ce transpare din dinamica mai tuturor domeniilor vietii umane arata ca insasi schimbarea se accelereaza. Aceasta realitate poate fi asimilata cu un veritabil salt ce provine din acumularea cantitativa si care conduce catre o noua treapta calitativa a constiintei umane.



Astfel, coreland aspectele mentionate mai sus,se estimeaza ca in ceea ce priveste fiinta umana, dupa anul 2012 se va produce un proces amplu de rearmonizare a frecventelor de vibratie ale trupului cu frecventele arhetipale din Univers. Va creste frecventa universului launtric al fiintei umane, aspect ce va fi resimtit ca o stare de inaltare, denumit uneori ca o „ridicare la cer”. Cei care vor rezista acestor procese vor avea acces in mod aproape spontan la trairi foarte elevate de ordin spiritual, cum ar fi mentinerea la vointa pentru lungi perioade de timp a unor stari supra-mentale profunde, aspect anuntat pentru viitor inca de acum aproximativ 70 de ani de catre marele initiat indian Sri Aurobindo. Starea supra-mentala este o stare de transcendere a mintii discursive obisnuite si implicit a individualitatii egotice. Este o stare in care cunoasterea se realizeaza prin intuitie si perceptie directa. Vor exista astfel un numar mult mai mare de genii decat in prezent, iar in general oamenii isi vor putea 
accesa cel putin 20% din potentialul cerebral, ceea ce reprezinta cu mult mai mult fata de procentul mediu de 5% din capacitatea cerebrala pe care il folosim in prezent. Oamenii vor putea sa-si alchimizeze cu usurinta potentialul creator prin transmutarea sa in energie si vor realiza apoi cu usurinta sublimarea acestei energii in frecvente foarte rafinate ale constiintei. 


Se vor putea activa mult mai usor centrii de forta (chakrele). Se va putea realiza cu usurinta vindecarea feluritelor afectiuni prin captarea directa de energie in structura vitala. Reglarea imunitara va fi mult mai eficienta. Ciclul veghe/somn va fi diferit in sensul ca vom dormi mult mai putin, cam 2-3 ore pe noapte. Va creste foarte mult durata de viata si se va trezi o larga gama de puteri paranormale cum ar fi telekinezia, levitatia sau teleportarea. Relatiile interumane vor fi altele, corespunzatoare unui nivel de constiinta superior. Vor fi realizate cu mult mai mare usurinta comunicari telepatice. Perceptia asupra Timpului si Spatiului va fi mult mai complexa. Din punct de vedere spiritual este important de stiut ca pe masura ce accedem la un plan superior de vibratie, dorintele si gandurile se implinesc tot mai usor, ele nemaifiind „franate” de invelisul greoi al materiei.



”Ascensiunea” fiind insa destul de brusca si puternica, este posibil ca mai ales cei cu vibratii joase ale constiintei sa se confrunte cu un efort destul de serios de adaptare, ale carui simptome ar putea fi : – migrene, ameteala, palpitatii, simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.), slabiciune sau crampe musculare, respiratie greoaie, oboseala nejustificata, modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres, senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala, vise intense. Cei cu vibratii negative foarte joase, ce inca se complac de exemplu in stari de rautate incrancenata, ura atroce, perversitate sau egoism exacerbat nu vor rezista transformarii sau cu alte cuvinte, pur si simplu vor muri.


În fata acestor perspective uimitoare care este posibil sa ne astepte chiar foarte curand, ne punem in mod firesc intrebarea „Cum putem face fata acestor transformari majore ? ” Pentru a oferi un raspuns la aceasta, este semnificativ sa remarcam faptul ca – atat din perspectiva traditiilor spirituale, cat si din perspectiva unor recente studii stiintifice – modul in care noi, ca fiinte umane, ne acordam in mod fundamental la frecventa pulsatorie a Pamantului se realizeaza in principal tocmai prin Emotiile noastre. Emotia insasi poate fi intr-o anumita masura cuantificata ca fiind o vibratie si conform unor cercetari realizate la Institutul Hearth Math din SUA inca din anul 1993, semnalul vibrational al Inimii noastre, ca sursa a emotiilor, este chiar mult mai puternic decat cel al creierului. Aceasta explica foarte bine de exemplu ceea ce intuitiv se spune de foarte multa vreme ca este esential „sa pui suflet in ceea ce faci” pentru ca altfel totul devine sec si ineficient. 



Cercetarile au mers mai departe si in anul 1996 s-a descoperit faptul uimitor ca aminoacizii ce formeaza dublul helix al ADN-ului sunt activati sau dez-activati in functie tocmai de Emotiile noastre ! O emotie pozitiva, de iubire de exemplu, potenteaza reactia genetica din ADN, pe cand o emotie negativa o inhiba. S-a demonstrat chiar experimental ca o puternica convingere emotionala benefica, pozitiva are un efect de vindecare uimitor de rapid si eficient. Aceasta este calea de a ne armoniza si eleva in primul rand pe noi insine si apoi, prin influenta, calea de a armoniza tot ceea ce ne inconjoara. În acest context putem intelege intr-un mod mult mai obiectiv de ce cu adevarat Iubirea este calea ce poate oferi starea de Armonie in lume. Traditiile spirituale au pus mereu accentul pe Întelepciunea Inimii, pe Iubire ca si Cale de unificare intre oameni si apoi de unificare a acestora cu Natura si cu intregul Univers. Traditia spirituala amerindiana afirma ca Circuitul Sacru prin care ne acordam cu natura 
porneste din inimile noastre,care sunt intr-o relatie tainica de legatura cu sufletul planetei mama-Pamant, care la randul sau e in relatie cu spiritul Soarelui, care este legat de spiritul Universului insusi. Nu ne ramane decat sa constatam ca stiinta zilelor noastre confirma aceste afirmatii pas cu pas. Din pacate insa societatea actuala pune mai mereu accentul pe cunoasterea intelectuala, iar astazi putini mai inteleg la ce se refera cunoasterea care vine din Inima. Iata de ce s-a produs o ruptura intre Inima si Minte.Referitor la aceasta transformare iminenta a moleculei de ADN ce se va produce in cazul intregii umanitati va inviam sa urmariti un scurt material video realizat de catre Gregg Bradden.



Cu cat mai multi oameni ar reusi sa inteleaga si sa participe in mod constient la aceasta atitudine fundamentala de deschidere a inimilor si de elevare a emotiilor individuale, cu atat mai rapida ar deveni ridicarea colectiva a frecventei constiintei umanitatii ca ansamblu. Initiatii liniilor spirituale spun ca in masura in care cat mai multi oameni vor participa la aceasta Ascensiune planetara a nivelului de constiinta, cu atat acest salt va fi mai putin dramatic. 



Într-un mod analog fenomenului cunoscut si studiat sub numele de „Experimentul celor 100 de maimute”, in care s-a constatat ca pentru influentarea subconstienta a unei intregi populatii este suficient sa se depaseasca o anumita valoare-prag ce este reprezentata de un numar nu foarte mare de indivizi ce fac parte din acea populatie, anumite calcule indica faptul ca „masa critica” necesara pentru ca nivelul de constiinta al intregii omeniri sa treaca la o stare generala foarte elevata, supra-mentala, ce poate fi asimilata cu asa-numita „iluminare spirituala”, este de 144.000 de fiinte care sa acceada pe deplin la acest nivel. Aceasta masa de fiinte ce ar trai starea de supra-constiinta ar atrage apoi dupa sine intreaga masa a umanitatii. Unii initiati spun ca cei care s-au aliat cu fortele malefice sunt perfect constienti de posibilitatea iminenta a amorsarii acestui salt catre lumina si tocmai de aceea se lupta cu disperare sa il impiedice prin blocarea cailor de acces ale oamenilor catre starile 
superioare de constiinta. Traditiile spirituale afirma insa fara exceptie ca in mod inevitabil acest prag va fi totusi atins si impactul cosmic de iubire si fericire ce va surveni va fi urias. Umanitatea este apreciata – analogic vorbind - ca fiind in secundele dinaintea trecerii unui cocon in stadiul de fluture, ceea ce va genera la nivel planetar transformari extraordinare, profetite deja in Biblie prin expresia „va fi un Nou Cer si un Nou Pamant”.



Mai mult insa decat sa asteptam confirmarea sau infirmarea acestor previziuni intr-un mod pasiv, este mult mai intelept sa urmarim cat mai mult sa ne armonizam fiecare cu aceste ample si foarte elevate transformari energetice si de constiinta pe care iata ca mai multe date indica faptul ca ele deja au inceput. Vom vedea unde ne vor conduce toate acestea. Însa, in acest moment este esential sa ne ridicam nivelul de vibratie launtric. Nu avem nimic de pierdut daca facem aceasta, chiar daca, asa cum spun scepticii, finalul anului 2012 nu va fi decat unul cat se poate de obisnuit. Daca insa aceste transformari extraordinare – ce sunt anuntate pe mai multe cai- se vor produce intr-adevar si noi vom trece cu bine prin ele, atunci tot ceea ce va urma va insemna pentru fiecare dintre noi, cat si pentru umanitate in ansamblul sau, mai mult decat cele mai indraznete vise pe care le-am avut vreodata despre cum ar putea fi viata pe Planeta Pamant.



Un alt aspect semnificativ pe care il vom puncta in incheiere este acela ca exista multiple informatii conform carora mai multe specii extraterestre supravegheaza planeta noastra in aceasta perioada, dovada in acest sens fiind tot mai desele rapoarte ce semnaleaza prezenta obiectelor zburatoare neidentificate pe tot cuprinsul globului pamantesc. Se pare ca extraterestrii sunt extrem de interesati de saltul urias pe care omenirea il va realiza foarte curand. Aceste informatii provin de la mai multe persoane credibile (care au dorit insa sa-si protejeze identitatea) ce au facut dezvaluiri senzationale referitor la anumite proiecte strict secrete (black projects) ale unor guverne, proiecte realizate in colaborare cu grupari extraterestre cu care au luat contact in secret chiar de mai multe zeci de ani. Ca si multe alte informatii esentiale, aspectele privitoare la existenta si contactul (care deja s-a realizat!) cu anumite grupari extraterestre, cat si la iminenta Marii Translatii sunt tinute departe de 
atentia publicului larg, fiind mentinute oficial intr-o ambianta de derizoriu si superstitie. 


Totusi, in cercurile restranse ale elitelor guvernatoare mondiale aceste lucruri sunt luate cat se poate de in serios. Informatii semnificative cu privire la trecerea umanitatii catre o dimensiune superioara au fost dezvaluite de exemplu de unii cercetatori ce au fost -mai mult sau mai putin- direct implicati in proiectul american cunoscut ca „Proiectul Montauk”. Acest proiect a fost demarat ca o continuare a celebrului „Experiment Philadelphia”, in cadrul caruia s-a reusit intr-un mod neasteptat distorsionarea continuumului spatiu-timp atat prin teleportarea unei nave maritime cu echipaj la bord, cat si prin proiectia in viitor a doi membri ai echipajului, care au sarit peste bordul navei pentru a se salva. Desi aceste aspecte sunt bineinteles infirmate oficial, ele parand a fi mai degraba desprinse dintr-un film science-fiction, au existat mai multi martori cum ar fi Preston Nichols, Peter Moon sau Al Bielek (Duncan Cameron) care au descris detalii si caracteristici deosebit de concludente din cadrul 
acestui proiect.



Ei au dezvaluit ca proiectul a avut la baza informatii extraterestre cu ajutorul carora printre altele s-a pus la punct o veritabila masina a timpului prin intermediul careia au fost trimise in viitor diverse persoane ce au descris ulterior ceea ce au vazut. Aspectul deosebit de semnificativ pentru cadrul acestui articol este acela ca acesti sui-generis calatori in timp au descris ca nu au putut trece in viitor mai departe de finalul anului 2012, de ca si cum acolo se afla un fel de bariera temporala ! Explicatia ar putea fi tocmai aceea ca dupa anul 2012 exista pur si simplu alte coordonate spatiu-timp, sau altfel spus, acolo exista deja asa-numita „A patra Dimensiune”.



În ce masura aceste aspecte sunt reale sau nu ne vom convinge foarte curand pentru ca timpul care a ramas pana la actualizarea lor este foarte scurt. Chiar daca din perspectiva obisnuita, cotidiana, aceste lucruri pot sa ne apara cu totul fanteziste, este semnificativ sa stim ca stravechile civilizatii ce au existat candva pe acest Pamant au descris –asa cum constatam din scrierile care au mai ramas pana la noi – ca aceste evenimente s-au mai repetat. De exemplu, traditia vedica spune ca toate acestea se produc mereu atunci cand are loc trecerea ciclica la Satya Yuga, epoca Luminii si Adevarului Divin. Omul zilelor noastre mai are inca multe surprize atat in ceea ce priveste redescoperirea stiintelor spirituale stravechi, ce au fost in mare parte uitate, cat si in ceea ce priveste intelegerea ritmurilor si planurilor dimensionale ale Universului. În orice caz, merita sa ne amintim cuvintele unui eminent savant contemporan, J.B. S. Haldane, care spunea : „Universul nu numai ca este mai extraordinar decat 
ne imaginam noi, ci este chiar mai extraordinar decat ne-am putea noi imagina.”


primit pe mail
Sursa: www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu