luni, 12 noiembrie 2012

Horoscop - Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?


Daca vrei sa strici surpriza pe care ti-au pregatit-o astrele cunoscand totul dinainte, continua sa citesti! Sufletul pereche te asteapta dupa colt! Lipseste doar sa mai vezi si care colt! Atentie, trebuie sa iti interpretezi horoscopul in functie de statutul actual.
Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com 
Berbec (21.03-20.04)
Sfatul pentru anul 2013: Fii la fel de pasionala ca pana acum!
Vei lega noi prietenii sau relatii sau le vei fortifica pe cele deja existente. Ai incredere in instinctele tale si in capacitatea de a-ti fermeca partenerul. Poate nu el este cel ales, dar veti avea cu siguranta o relatie lunga si frumoasa.
Daca totusi sortii va fac sa va despartiti, va veti impaca, mai devreme sau mai tarziu, pentru ca legatura dintre voi este una puternica, greu de desfacut.
Culoarea norocoasa: violet.

Taur (21.04-21.05)
Sfatul pentru anul 2013: Bucura-te!
Bucura-te de orice iti ofera anul acesta! Astrele iti promit lucruri bune si frumoase. Pretuieste momentele petrecute cu cei dragi, dar mai ales cele cu ceL draG. Va trebui totusi sa fii tot timpul atenta la demersurile relatiei tale, dar asta numai pentru ca si partenerul tau sa fie fericit si sa stie ca iti doresti sa fii acolo, cu el.
Pe plan sentimental, totul va merge bine. Pasiunea si armonia vor domina acest plan in 2013, astfel incat spiritul tau poate fi cat se poate de relaxat. Poate chiar el este sufletul tau pereche!
Culoarea norocoasa: gri.
Gemeni (22.05-21.06)
Sfatul pentru anul 2013: Profita de orice ocazie!
Va fi un an agitat, cu multe flirturi. Dar, atata timp cat iti face placere, e totul bine. Ziceam sa profiti de orice ocazie si ma refeream la faptul ca din unele relatii-fulger poate iesi ceva frumos. Nu stiii din care broasca iti rasare printul mult visat.
Dintr-o schimbare de look sau de atitudine, vei avea multi pretendenti. Tu, insa, trebuie sa ai grija sa ii alegi numai pe cei mai buni dintre cei mai buni... adica pe cei mai potriviti pentru tine si principiile tale.
Culoarea norocoasa: negru.

Rac (22.06-23.07)
Sfatul pentru anul 2013: Foloseste-ti toate cuvintele!
Daca anul te intampina intr-o relatie, vei ramane in ea. Daca 1 ianuarie te prinde singura, nu iti face griji! Iti vei gasi toarta si anul acesta. Nu te lasa dusa de aparente: ai tendinta sa crezi ca orice span e Fat Frumos. Intr-adevar, relatiile tale par, la inceput, ca fiind ultima relatie. Dar mereu uiti sa pui in balanta unele lucruri ce-ti vor da peste nas mai tarziu.
Rabdare, nu vei sti altfel ca el este acela... Trebuie sa ai rabdare si sa ii urmaresti miscarile. Poate totusi el este... Nu conteaza ca e prea devreme sau prea tarziu!
Culoarea norocoasa: alb.
Leu (24.07-23.08)
Sfatul pentru anul 2013: Argumenteaza!
Anul acesta nu este cel norocos pentru Leoaice. Ele au de rezolvat afaceri mai vechi peplan sentimental. Relatii care nu s-au incheiat chiar cum trebuia sau care au nevoie de o noua definire iti vor da batai de cap.
Indiferent ca esti acum intr-o relatie sau nu, ca te vei dedica uneia anul viitor sau nu, aceea are prea multe sanse de esec pentru a-ti pune sperantele in ea. Poate 2014 aliniaza altfel planetele, astfel incat sa iti gasesti si tu acestei zodii linistea alaturi de partenerul tau.
Culoarea norocoasa: portocaliu.

Fecioara (24.08-23.09)
Sfatul pentru anul 2013: Iubeste!
Singurul tau tel este perfectiunea. Daca ti se pare ca esti departe de ea , poate trebuie sa o redefinesti. Problema din orice relatie de pana acum a fost, in cea mai mare parte, la tine. Prea ocupata sa fii mereu cea mai buna, prea ocupata de competitie, nu te-ai dedicat destul de mult partenerului.
Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti ca vrei sa fii in acea relatie, pentru ca el este acolo, este pregatit pentru tine. Mai are nevoie doar de semnalul tau ca sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.
Culoarea norocoasa: verde.
Balanta (24.09-23.10)
Sfatul pentru anul 2013: Fii tu insati!
Uneori, ceilalti te vad prea slaba, prea greu de inteles, prea schimbatoare. Tu, insa, stii foarte bine cine esti si ce vrei, astepti doar sa vada si iubitul tau ce cale trebuie sa urmeze. Linisteste-te si fa ce ai facut si pana acum: va intelege el intr-un final care e cursul lucrurilor.
Astrele iti sunt favorabile, acum trebuie doar tu sa decizi ca el este acela sau nu, ca il vrei mereu alaturi de tine sau ca mai trebuie sa ma cauti.
Culoarea norocoasa: galben.

Scorpion (24.10-22.11)
Sfatul pentru anul 2013: Lasa-te iubita!
Pentru tine, anul acesta (2013) va fi unul foarte bun din punct de vedere emotional. Dintre semnele zodiacului european, tu vei fi cea favorizata in aceasta perioada. Daca esti intr-o relatie, aceasta va prinde contururi mai clare si baze mai puternice. Daca nu, astrele iti vor aduce pe tava un partener cat potrivit.
Cu inel sau fara, relatie conventionala, formala, oficiala sau nu, legatura dintre voi va fi una de invidiat, care pe tine te va face fericita, iar pe el unul dintre cei mai mandri barbati.
Culoarea norocoasa: rosu.
Sagetator (23.11-21.12)
Sfatul pentru anul 2013: Fii mai prietenoasa!
Anul va incepe cu promisiunea unei relatii stabile si de durata. Nici ca ti-ai putea dori mai mult! Numai ca acesta este doar inceputul anului. Ce va urma... este foarte posibil sa te puna pe jar. Nu incerca sa te invinovatesti: in orice relatie sunt doi.
Incearca sa vezi care sunt problemele si la tine, si la el, si incercati sa le rezolvati. Comunicare, comunicare, comunicare, respect, rabdare, atentie... ai inteles ideea. Succes!
Culoarea norocoasa: maro.

Capricorn (23.11-21.12)
Sfatul pentru anul 2013: Relaxeaza-te!
Daca nu esti deja angajata intr-o relatie, cu siguranta vei avea macar una serioasa anulviitor. Nu trebuie insa sa iti pui prea multe sperante in aceea: stii ca atunci cand iti doresti cel mai mult un lucru risti sa fii ranita mai tare. Deoarece cu siguranta nu vrei sa se intample asta, nu te avanta prea mult.
Lasa-te dusa de val si nu mai face atatea calcule. NU conteaza rapoartele, diagramele si celelalte cazuri. Daca tot iti place sa crezi ca nu esti ca celelalte, incearca sa vezi ca nici viata ta nu poate fi ca nicio alta. Deschide-ti inima si nu iti mai face griji despre cum arata relatia ta din exterior.
Culoarea norocoasa: albastru.
Varsator (21.01-19.02)
Sfatul pentru anul 2013: Aduna-te!
Toata lumea s-a obisnuit cu tine imprastiata, aeriana. Energica, ce-i drept, si toata lumea te iubeste pentru asta. Ceea ce nu stiu multi, tendinta ta spre depresie este direct proportionala si iti afecteaza relatiile cele mai importante.
Mai opreste-te din cand in cand, mai trage aer in piept, mai asculta-l si pe celalalt. Nu totul depinde de tine, dar nu trebuie sa intelegi nici ca nu contezi pentru cei de langa tine. Trebuie doar sa gasesti un echilibru interior pentru a nu mai risca alunecarea spre negativism. Lasa-ti partenerul sa iti arate ce rol ar vrea el in viata ta.
Culoarea norocoasa: roz.

Pesti (20.02-20.03)
Sfatul pentru anul 2013: Hotaraste-te ce vrei!
Prieteni, cariera sau iubit? Problema ta este ca nu poti vedea ca le poti avea pe toate, asa ca anul acesta va trebui sa iti definesti mai bine prioritatile. Vei avea parte de foarte multe schimbari, iar romantismul va juca un rol important.
Atentie! Este foarte posibil sa iti fi intalnit deja sufletul pereche si sa fi trecut pe langa el. Stiu, are cateva defecte peste care crezi ca nu poti trece, dar gandeste-te bine: poate el chiar este alesul.
Culoarea norocoasa: turcoaz.
Sursa: horoscop.kudika.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu