duminică, 25 noiembrie 2012

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Ce-ţi rezervă astrele în ultima săptămână din noiembrie


Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru ultima săptămână din noiembrie. Află cum îţi vei începe ultima lună din an, în funcţie de zodia ta.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Modificările de dispoziţie, din această săptămână, vor fi destul de dese şi, obosită, vei dori să laşi lucrurile să meargă de la sine, aşteptând să preiei controlul, atunci când totul va reveni la normal. Te gândeşti că este mai uşor să aştepţi şi să vezi cum evoluează evenimentele. Fii deschisă la oportunităţi şi discută despre problemele tale cu prietenii apropiaţi. Poţi să accepţi ca o întâlnire de week-end să se facă la tine acasă, iar dacă e vorba de mai mulţi prieteni şi prietene, atunci starea ta de spirit se va imbunătăţi, chiar dacă va trebui să munceşti mai mult la curăţenia de după.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Tot ce ai nevoie în această săptămână, dacă vrei să aduci unele îmbunătăţiri în viaţa ta, este să ai o atitudine pozitivă şi dorinţa de a o folosi eficient. Dacă speri într-o schimbare, dar fără sa faci nimic în acest sens, nu vei ajunge prea departe şi nici nu te va ajuta să măreşti ritmul, pentru că cei din jurul tău vor rămâne indiferenţi. Dacă eşti hotărâtă să mergi mai departe, ia o hotărâre, treci la acţiune şi nu lăsa pe nimeni să te împiedice sau să te întoarcă din drumul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În cele din urmă, îţi vei da seama că cineva cunoscut acţionează în aşa fel încât să depăşeşti obstacolele din viaţa ta cu mai multă uşurinţă. Gândeşte-te bine şi fii cinstită în legătură cu sentimentele pe care le nutreşti faţă de această persoană. Ceea ce vezi în comportamentul altora este adesea o oglindă a ceea ce se întâmplă în interiorul tău. Atunci când un şef, un părinte sau altcineva care are autoritate asupra ta îţi face cunoscute cererile sale, nu trebuie să sari imediat şi să faci ceea ce-ţi spun el. Nu ai nevoie să obţii statutul de super-eroină, fă doar ceea ce este posibil şi în limitele raţiunii.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, îi vei surprinde pe cei din anturajul tău, pentru că vei fi mult mai vorbăreaţă şi, dintr-o dată, îţi vei face cunoscute opiniile, spunând exact ceea ce gândeşti. Încearcă să nu te pui în mijlocul unor certuri dintre rudele tale, pentru că, dacă eşti hotărâtă să intervii, vei spune, cu siguranţă, ceva greşit. Tensiunile dintre tine şi cineva apropiat ar putea izbucni, dintr-o discuţie neimportantă. Cu cât vei cere mai puţin, cu atât mai mult relaţia aceasta va avea succes.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână s-ar putea să te cam cerţi cu multă lume. Respiră adânc şi calmează-te, înainte de a intra într-o conversaţie sensibilă cu un prieten. Înainte de toate, trebuie să-ţi pui în ordine propriile gânduri şi sentimente şi după aceea poţi să oferi consolare şi consiliere pentru altcineva. Dacă vei şti exact ce îţi doreşti să realizezi în viaţa personală, spirituală şi profesională, poţi face primul pas către atingerea scopurilor tale. Lucrul acesta poate fi destul de confuz şi haotic, din cauza tulburărilor interioare, dar cunoaşterea şi acceptarea nivelului la care te afli acum trebuie să fie cea mai importantă prioritate a ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să ştii ce să faci pentru a fi tot timpul activă, dar te simţi bine şi atunci când stai pur şi simplu pe canapea şi te uiţi la televizor. Sunt o grămadă de nimicuri pe care ţi-ai dori să le vezi în magazine, dar parcă e mult mai distractiv să stai in faţa televizorului. Lucrul acesta este de fapt o parte a luptei tale interioare, între a face ceea ce simţi că este corect şi adecvat şi, pur si simplu, să faci doar ceea ce îţi face plăcere şi te relaxeaza. În această săptămână vei avea de luat câteva decizii dificile, de aceea încearcă să găseşti calea de mijloc şi să fii de acord cu anumite compromisuri.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

La începutul săptămânii, vei avea de înfruntat mici supărări prosteşti, dar îţi vei recăpăta buna dispoziţie stând în compania prietenilor apropiaţi. Grosolonia sau prostia unui cunoscut îţi va pune la încercare răbdarea, dar dacă vei adopta o atitudine detaşată, vei reuşi să treci peste acest mic incident, cu uşurinţă. Îţi vor ieşi în cale mai multe oportunităţi, pentru a dezvolta un proiect important şi care te vor ajuta să alegi direcţia potrivită pentru un nou început, dar acest lucru va depinde numai de tine, dacă ştii cu adevărat ceea ce vrei să faci.

Rac

Te vei simţi copleşită, din cauza datoriilor, angajamentelor şi responsabilităţilor asumate, dar nu trebuie să-ţi faci griji, în curând lucrurile vor începe să se rezolve de la sine. Mintea ta este împovărată de prea multe gânduri şi griji, de aceea poate că ar fi bine să vorbeşti despre aceste probleme cu cei apropiaţi care te pot ajuta să-ţi găseşti liniştea. Ia legătura cu prietenii şi rudele îndepărtate, pentru a afla noi veşti interesante. Dacă nu ţi-ai planificat nimic special în week-end, începe încă de pe acum să-ţi faci un program interesant şi te va ajuta să ai un tonus bun.

Leu (22 iulie - 22 august)

Este timpul să faci în aşa fel încât să forţezi cumva evoluţia evenimentele. De fapt, nu este vorba de o chestiune de alegere, ci de ceva pe care eşti nevoită să-l faci. Ai suficiente targeturi, pentru a te ţine ocupată până când va trece acest vânt al schimbării. Week-end-ul ţi-l vei petrece alături de o persoană specială şi te va ajuta să fii într-o formă excelentă, dar şi revigorată, pentru săptămâna următoare. Acordă mai multă atenţie unei persoane apropiate care se exprimă prin limbajul corpului, pentru că eşti în măsură să-i uşurezi disconfortul acesteia.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă în viaţa de cuplu nu vei încerca, atât tu cât şi partenerul tău, să vă ascultaţi unul pe celălalt, este foarte probabil să apară neînţelegerile. Veştile pe care le aştepti s-ar putea să nu ajungă la timp, iar acest lucru se poate adăuga la tensiunile deja existente. Dacă eşti singură, vei avea multe satisfacţii de pe urma unei întâlniri care se poate încheia într-un mod romantic. Dacă deja ai un partener, o activitate comună iţi va capta în curând atenţia. Atmosfera de acasă va fi mult mai liniştită şi deschisă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Un coleg sau partenerul tău îţi poate da unele sugestii pe care tu le vei trata ca pe nişte critici. Înainte de a intra în defensivă, ia în calcul şi faptul că poate fi o provocare să priveşti unele evenimente ale vieţii dintr-o altă perspectivă. Viaţa ta va fi mai frumoasă, atunci când vei vedea că ţi se ivesc noi oportunităţi, pe care sigur nu vrei să le pierzi. Prietenii vor doar să-ţi ofere sprijin şi sfaturi constructive. În urma încurajărilor lor, vei putea obţine un nou loc de muncă sau o funcţie care îţi va oferi şansa să-ţi trăieşti viaţa din plin.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă-ţi timp, în această săptămână, şi discută cu un prieten apropiat şi încearcă să-i oferi tot sprijinul de care are nevoie, pentru a depăşi perioada grea prin care trece. Cu toţii avem nevoie de cineva care să ne asculte, atunci când viaţa ne pune la încercare cu tot felul de evenimente nefericite. Cineva din cercul tău de prieteni are un motiv bine întemeiat de a sărbători, de aceea în week-end, poţi primi o invitaţie pentru a participa la acest eveniment. O promisiune deja făcută, trebuie respectată, chiar dacă ţi se pare că nu ai timp în această săptămână. Vei avea un câştig, acum, dar va trebui să şi munceşti din greu.

Sursa:  REALITATEA.NET

           www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu