sâmbătă, 8 decembrie 2012

CELE 3 ZILE DE INTUNERIC, 21 DECEMBRIE 2012 SI CE VA FI DUPA - MESAJ SFATUITOAREA

Cu totii ne gandim ce se va intampla pe 21 decembrie 20121, inainte si dupa . Vor fi cele 3 zile de intuneric? Va veni Apocalipsa si ce anume au vrut sa ne transmita proorocii?
Iata doar cateva intrebari care mi-au fost puse in ultimul timp de foarte multi oameni pe mail si sincer, si eu mi le-am pus. Din pacate pana acum nu am avut un raspuns sigur la aceste intrebari. Acum i-am intrebat pe dragii mei Ingerasi si spre uimirea mea mi-au dat raspunsurile foarte clar.
In randurile urmatoare, voi scrie ceea ce mi-au transmis ei.

CELE 3 ZILE DE INTUNERIC
Cele 3 zile de intuneric nu vor fi. Ele au fost prorocite, deoarece se astepta ca partea negativa sa foloseasca o masinarie care sa creeze o intunecare a Soarelui totala. Din fericire pentru noi, acest fenomen a putut fi indepartat, cu ajutorul Ingerilor Luminii, care au stricat acea masinarie. Fenomenul pe care l-ati vazut in videoclipul cu intunercarea soarelui din preajma alinierii planetelor din 3 decembrie 2012 postat pe blog, a fost o repetitie, o pregatire acestui fenomen pregatit pentru cele 3 zile de intuneric.
NU VOR MAI FI CELE 3  ZILE DE INTUNERIC!

21 DECEMBRIE 2012
Exact pe 21 decembrie 2012  nu se va intampla nimic spectaculos. Transformarile esentiale pentru omenire au inceput cu mult inainte si vor tine inca multa vreme de acum incolo. Pe 21 decembrie se va deschide doar un portal esential energetic, care va accelera transformarile ulterioare. Vor fi multi care vor zice: " Aha, inca o prostie a trecut! Vedeti ca nu s-a intamplat nimic! Ce v-am spus noi!"
Pentru ei si pentru multi altii, am un singur mesaj:
NU VA GRABITI CU APRECIERILE! NU INTELEGETI DESPRE CE ESTE VORBA!
Daca privim o zi din viata noastra, nu vom putea vedea schimbarile. Daca vom face o privire de ansamblu asupra unei perioade ceva mai lungi, sa zicem 6 luni, atunci lucrurile vor sta altfel. Schimbarile survenite in acea perioada vor uimi pana si pe cei mai pesimisti. Vorbim de schimbari in toate domeniile sociale, politice, personale si de mediu.
Tocmai datorita acestui fapt s-a ales 21.12.2012 ca data de referinta pentru MAREA TRANSFORMARE care va veni. Dupa aceasta data, schimbarile se vor accelera.

CE SE INTAMPLA DUPA 21 DECEMBRIE 2012
Se zice ca vor veni fenomene meteorologice si planetare extreme. Asa va fi! Planeta noastra se schimba si ea odata cu noi. De asemenea Soare se afla si el intr-o mare schimbare, schimbare care influenteaza foarte mult planeta noastra. Toate aceste schimbari vor duce la intensificarea cutremurelor, a furtunilor, a eruptiilor vulcanice, o distorsiune a campului magnetic al Pamantului, schimbarea climei si in general tot ceea ce tine de planeta noastra.
 Dar toate, este posibil sa fie amplificate de fortele raului. Este stiut ca ei detin anumite masinarii sau arme, cum doriti sa le ziceti, care pot crea, intensifica si modifica aceste fenomene naturale.
Unui prooroc i se arata, atunci cand primeste permisiunea de a avea o viziune, un fenomen. Nu i se spune ca este natural sau artificial. El doar il vede. De aceea au aparut atatea predictii catastrofice. Daca sunt artificiale, atunci exista posibilitatea de a fi preintampinate.
Deci, dragii mei, sa ne unim gandurile si simtirile si sa nutrim doar iubire si sentimente pozitive, pentru ca energiile care ne inconjoara sa fie benefice si astfel vom putea lupta impotriva raului, astfel vom putea sa ne ferim palneta de multe fenomene catastrofice.

Schimbarile in plan social si politic vor fi foarte mari si poate, in momentul de fata nimeni nu poate sa le perceapa in totalitate. Ceea ce pot eu sa spun, fara sa ma tem ca voi dezvalui partii negative ceea ce va fi si ei vor putea sa contracareze aceste schimbari pozitive, este ca dupa o perioada, pe care nu pot sa o anticipez cat va fi de mare,  RAUL VA DISPAREA, SE VA INSTALA DREPTATEA SI IUBIREA! Acesta perioada de timp nu va fi extrem de lunga, ci este vorba de cativa ani, dar ani care vor fi foarte grei pentru unii si usori pentru altii. De ce? Pentru ca odata cu 21.12.2012, se va vedea clar unii oameni au evoluat si au trecut de bariera care le-a fost impusa de partea negativa. Acesti oameni au spart si multi dintre ei vor sparge in continuare aceasta bariera. Ma refer la toate blocajele existentiale si dobandite de oameni.
Ce reprezinta de fapt acesta evolutie si transcedere? Vom avea acces la cat mai mult din creierul nostru, din ce in ce mai multe zone vor putea fi accesate de cat mai multi oameni. Este vorba despre capacitati extrasenzoriale si paranormale extraordinare si nu ma refer doar la telekinezie, premonitie, bioenergie, telepatie si ceea ce noi cunoastem acum .Creierul nostru este capabil de mult mai multe minuni inimaginabile in momentul de fata!
Acesti oameni dezvoltati, vor duce o lupta aceraba impotriva partii raului, impreuna cu toata armata de ingeri si ghizi spirituali.Vor lupta pentru a atrage de partea binelui cat mai multi oameni, de a-i ajuta sa sparga bariera de care am vorbit si de a-i ajuta sa evolueze, acolo unde le este harazit.
Multi oameni vor intelege si vor lupta sa isi sparga barierele si vor intelege timpurile in care traim. Din pacate vor fi si multi care nu vor intelege nimic si vor continua sa traiasca dupa vechile tipare. Ce se va intampla cu ei nu este tocmai placut. Toate greutatile pe care le traiesc acum sunt nimic fata de ceea ce va urma si toate vor sfarsi prin disparitia lor.
Veti vedea cum usor, usor, toti cei care s-au cocotat in functii de conducere si nu aveau ce sa caute acolo, vor disparea in diferite moduri, din ce in ce mai uimitoare si ciudate si vor fi inlocuiti de oameni care au fost haraziti de insusi Dumnezeu Tatal nostru al tuturor. Sunt oameni care s-au trezit sau care sunt in curs de terezire si acum isi cauta locul; si incearca sa inteleaga ce se intampla cu ei. Sunt oameni puri si curati, pentru care iubirea, curajul, adevarul si chiar patriotismul sunt calitati omensti peste care nu se poate trece.
Acesti oamnei dezvoltati vor putea sa materializeze gandurile, fara efort. Acesta este marele secret, marea realizare a acestei transformari. Ei vor putea sa vada in oameni sa le afle gandurile fara efort.
De aceea am spus ca pentru unii va fi mult mai usor de trait in vremurile care vor urma, decat pentru altii. Ei vor duce lupta de ai ajuta pe cati mai multi sa evolueze si sa renunte la materialismul nenatural impus in mintile  si in sufletele oamenilor de partea negativa.

ROMANIA IN MAREA SCHIMBARE
Romania va fi oarecum ferita de multe catastrofe, dar in viitorul imediat trebuie sa ne asteptam la o inrautatire a situatiei economice si nationale. Dusmanii tarii si credeti-ma ca nu folosesc degeaba aceste cuvinte, vor  reusi sa ne aduca tara in situatia de " praf si pulbere". Acest lucru se va intamp!. Nu stiu exact ce inseamna aceste cuvinte si sincer nici nu vreau sa aflu. Asa mi-au fost transmise, asa vi le transmit.Este posibil sa apara chiar si o pierdere de teritoriu. Ceea ce se va intampla este karmic. Nu va speriati, ci incercati sa o luati ca atare. Asa trebuie sa se intample, pentru ca noi ca popor si ca tara nu trebuie sa mai prezentam interes pentru ce se va intampla pe plan mondial. Acolo din pacate, evenimentele vor fi dramatice. Se poate ca in curand sa inceapa un razboi devastator, care va schimba soarta omenirii. De acea noi trebuie sa nu mai prezentam interes. Pentru a nu fi implicati in acest razboi catastrofal, pentru a avea timp sa ne organizam si sa ne revenim si sa devenim un stindard pentru restul lumii de a o ajuta sa se vindece si sa se schimbe in bine.

Scriu aceste randuri fara urma de pizma sau orgoliu, credeti-ma. Sper sa intelegeti fenomenul si sa creeze in voi acele sentimente care sa va ajute sa evoluati si sa intelegeti fiecare in parte care este misunea voastra personala, pentru ca daca fiecare din noi ne indeplinim misiunea divina personala, atunci putem spera ca si misiunea tarii noastre va fi indeplinita.

DUMEZEU SA NE BINECUVANTEZE PE NOI PE TOTI SI SA NE AJUTE SA NE INDEPLINIM FIECARE MISIUNEA CU CARE AM FOST HARAZITI DE TATAL NOSTRU CERESC!

Articol primit si scris de Sfatuitoarea

18 comentarii:

  1. Se poate mai concret,mai la obiect?Stim deja multi dintre cei care citim si ne informam ca Romania este distrusa deja economic,financiar....dar "praf si pulbere"inseamna mult mai mult....Al 3-lea razboi este programat de mult ,de prin 1895 de catre oculta iudeo-masonica si este cam in intarziere(se pare ca trebuia sa inceapa prin 2010)....Cine ne va conduce,ce teritorii vom pierde(probabil Ardealul,daca nu si Moldova si Dobrogea)si cat ne vom mai chinui sa traim aproape ca animalele....Iata cateva intrebari la care astept(si nu numai eu) raspunsuri cat mai urgente! Asa generalitati,de exemplu: va incepe al 3-lea razboi,Romania va fi praf si pulbere,etc. nu ne spun nimic nou....Scuzati daca am deranjat,dar astept mult mai mult de la acest blog!Stima!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra, trebuie sa fiu sigur de informatiile pe care le primesc. Deocamdata doar aceste informatii le pot da. Pe masura ce voi fi sigura si de altele, le voi face cunoscute.
    Va multumesc pentru apreciere!

    Cu drag,
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept si impreuna cu mine,multi altii care citesc blogul Dvs!Stima!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer nu stiu de ce conteaza ce razboi va incepe sau ce nu. Ar trebui sa ne preocupe sinele, dezvoltarea intelectuala si spirituala. Dupa 21 dec 2012 schimbarile nu vor fi doar rele. Unii oameni vor ajunge vindecatori, altii clarvazatori, altii invincibili. Suntem in pragul dezvoltarii si razboaiele nu prea vor mai avea sensul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dezvoltarea intelectuala si spirituala se poate initia doar daca nu avem nici-un fel de problema cu asigurarea traiului de zi cu zi!!!Iudeo-masoneria care conduce lumea are grija insa ca 99% dintre oameni sa nu aiba timp sa gandeasca la spirit,suflet,Dumnezeu,etc.,ci sa fie obsedati doar de ce vor manca miine,cum vor supravietui miine,cu ce vor plati ratele miine,etc. NU SE VA SCAPA din aceasta INDOBITOCIRE in masa,de aceasta prosteala pe fata a oamenilor care functioneaza ireprosabil de peste 6.000 de ani!!!NU EXISTA om sau grupare de oameni capabil(i) sa schimbe starea si natura lucrurilor de pe TERRA!!!Pacat.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar nici nu trebuie. Fiecare isi poate crea propria lume. Totul e scris, facem parte din program si toti ne vom afla soarta in curand. Sincer pe mine ma lasa rece de multa vreme, ce fac cei incapabili si prea umani.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am referit la oamenii care nu isi cunosc sinele sau le este rusine de ce sunt. Nu sunt impacati cu sinele si nu au un echilibru fizic si mental. Acele persoane care dezvolta aceste caracteristici si crede-ma ca majoritatea sunt asa, sunt incapabili. Iar prea umani se refer la modul de viata absolut uman, fara alte sentimente, doar ca ce mancam maine, ce bem maine, de unde voi avea maine bani sau unde voi chefui in week-end. Si aceste persoane predomina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ca marea majoritate(nu precizezi procentul)a oamenilor sunt incapabili si prea umani....Greu de inteles cum ar trebui sa fie oamenii si daca-si creeaza fiecare propria lume ce facem cu lumea in care traim cu totii?Greu,foarte greu de inteles,cel putin pentru mine....(Eu sunt convins ca DUMNEZEU a creat lumea,nu noi,oricat de "capabili"si "neumani"am fii...)

      Ștergere
  8. Te intreb altceva. In Religie crezi?

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca poti sa crezi in niste cuvinte dintr-o carte bine scrisa cu multe contradictii, vei crede si in asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred in Dumnezeu, in Iisus Hristor. in Maicuta Domnului, Ingerii si Sfintii credintei ortodoxe. Asta nu inseamna ca sunt de acord si cu faptul ca in decursul timpului, din metode politice, au fost ascunse adevaruri de o importanta extraordinara pentru dezvoltarea umana, care vor iesi la iveala in viitor.

    Tu m-ai intrebat in ce religie cred. Eu ti-am raspuns " ortodoxa", pentru ca asta este religia in care m-am nascut si pe care am simtit-o cel mai aproape de sufletul meu in momentele grele ale vietii mele.

    Cred ca ceea ce incerc eu sa fac pe acest blog arata foarte clar care sunt deschiderile mele religioase.

    RăspundețiȘtergere
  11. Crede-ma ca inca nu ti-ai dat seama ca esti contactata. Nu are nici o treaba cu religia, e doar realitatea care cel mai bine o poti asemana cu religia dar nu e. E altceva si vei sti si tu in momentul acela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)cred ca stiu, nu crezi?
      Eu doar ti-am raspuns la intrebarea pe care ai pus-o.:)

      Ștergere
  12. Exista valori spirituale religioase mult mai profunde decat cele oferite de practicile curente,indiferent de confesiunile apartinatoare.Iubire si cunoastere....Un intelept a spus: "Un individ religios urmeaza invataturile religiei sale,pe cand o persoana care traieste spiritualitatea asculta vocea sufletului sau"!"IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI!"spunea Domnul nostru IISUS HRISTOS,asa sa faceti.....

    RăspundețiȘtergere
  13. Este perfect adevarat si foarte frumos spus.

    RăspundețiȘtergere
  14. Prinţesa Kaoru Nakamaru din Japonia...
    Un scurt fragment:
    "Din toate aceste informaţii pe care le-am aflat astfel, sunt convinsă că începând cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pământ în cea de-a cincea dimensiune. Există un loc [o zonă] cu numele de Nuru, prin care noi vom trece atunci… 3 zile şi 3 nopţi, nu vom putea folosi electricitatea, va fi întuneric complet atât ziua cât şi noaptea, fără Soare, fără stele, fără nicun fel de lumină, vom fi în întuneric complet timp de 3 zile. Nu se va anunţa nimic în mass-media, această informaţie nu va ajunge la oamenii de pe această planetă; cei din guvernul [mondial] secret ştiu foarte bine toate acestea.
    Ei se gandesc numai la ei înşişi gândind că se pot salva, încercând să scape fugind de pe acestă planetă, sau construind oraşe subterane în zone din Atlanta [SUA], Norvegia, Olanda, Elveţia, Australia, şi care au capacitatea [fiecare] de 10.000 de oameni din [aşa-zisa] “elită”. Eu cred că NU se vor salva deloc."

    RăspundețiȘtergere