luni, 3 decembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 2-9 decembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Continuați să lucrați cu disciplinele voastre și nu șovăiți. Există multe lucruri care au loc în lumea din jurul vostru și este important să stați împământați și într-un loc de centrare calmă. Lumina voastră individuală se extinde zi de zi și afectează pe cei din jurul vostru. Nu vedeți acest lucru, dar așa este. Sunteți catalizatorii pentru schimbare doar prin prezența voastră așa cum pășiți zilnic pe calea voastră pe Pământ și, prin urmare, voi influențați mai mult decât puteți ști vreodată, Lumina voastră este atăt de luminoasă și revelatoare. Cei care se confruntă cu Lumina voastră sunt mișcați spre introspecția vieții lor și modului lor de ființare.

Vor fi multe activități de Lumină în aceasta lună peste tot în jurul lumii și acest lucru ridică potențialul pentru Umanitate în toate modurile. Acesta este un timp pentru a vă aduna împreună în număr mare pentru a deschide porțile dimensiunilor mai înalte și posibilităților mai mari care se prezintă umanității si Pământului. Suntem încântați de intențiile voastre pentru a fi o parte din acest moment important și esențial în ciclurile timpului. Găsiți activitățile care sunt de cea mai mare rezonanță pentru voi și menționați ca intențiile voastre să fie pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Continuați să căutați în inima voastră raspunsurile pe care le căutați. Sinele voastre mai înalte vin tot mai aproape de voi si vă arată drumul. Acesta este timpul de abandonare a dorințelor lumii, pentru a fi aliniați cu acest aspect mai înalt al vostru. Multe schimbări și senzații vor continua să aibă loc în corpurile voastre fizice în timp ce traversați schimbarea erelor și conștiința voastră. Unii dintre voi ar putea simti palpitatii, ajustări la gât și dureri care se deplasează în fiecare zi și în alte zone ale corpurilor voastre. Aceasta este o parte a transmutarii care se are loc și ceva care trebuie să fie suportat de toți.

Mențineți în interiorul vostru un spațiu de cea mai mare speranță, pace, iubire și bucurie. Fiți un purtător și un receptacul al acestor energii mai inalte. Ca o lumină călăuzitoare și un canal pentru aducerea energiilor cosmice care trec prin voi în miezul Pământului, voi oferiți un serviciu de neprețuit pentru Planul Divin așa cum se desfăsoară acum Păstrați-vă calmul si totul va fi bine. Amintiți-vă să beți cantitati mai mari de apă pură, curată pentru a vă menține hidratati și pentru a ajuta cu conductivitatea de energii care trec prin voi. Mesele care contin portiuni mari de fructe și legume proaspete și suplimente, cum ar fi spirulina si clorofilă în fiecare zi sunt de cea mai mare asistență în alimentația corectă a sistemelor voastre umane în aceste vremuri.

Mențineți iubirea Creatorului nostru, al tuturor profund în interiorul ființei voastre și să știți că totul se desfășoară așa cum ar trebui în viețile voastre. Numărați binecuvântările voastre și căutați sincronicitățile care au loc care vă arată că sunteți iubiți peste măsură în toate modurile. Cei care merg pe Pământ, cu o inimă și o minte purificată nu au preocupări în timpul schimbărilor care au loc. Va fi un moment de mare înțelegere care vine pentru voi. Rămâneți in Lumina voastră.
Până săptămâna viitoare ...


Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.


www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu