sâmbătă, 15 decembrie 2012

INCREDIBIL! Sfârșitul lumii, transmis în direct


Isteria apocalipsei ia proporții alarmante, în ciuda faptului că specialiștiii spun că nu este decât o invenție. Dat fiind interesul publicului pentru acest subiect, cea mai mare agenție de presă din SUA se pregăteşte să difuzeze, în direct, ”sfârşitul lumii” de la Chichén Itzá, un uriaş sit arheologic precolumbian construit de civilizaţia Maya.


Situl arheologic se află în partea central-nordică a Peninsulei Yukatan, adică acolo unde trăiau pe vremuri triburile mayaşe, cărora li se atribuie predicţia potrivit căreia sfârşitul lumii s-ar produce la 21 decembrie 2012.
Associated Press a transportat deja antene de satelit în cunoscutul sit din nordul Mexicului. De pe 19 până pe 21 decembrie, AP va difuza în direct pe site-ul său de internet tot ceea ce se poate întâmpla dezastruos pentru omenire chiar din patria mayaşilor.
La 21 decembrie, potrivit calendarului civilizaţiei Maya, se încheie un ciclu în evoluţia lumii, care a durat 26.000 de ani, şi începe etapa de tranziţie spre o nouă stare energetică a omenirii.


Sursa:  Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu