joi, 14 februarie 2013

Arhaghelul Mihail - CELE OPT ETAPE ALE CONȘTIINȚEI


Arhaghelul Mihail - CELE OPT ETAPE ALE CONȘTIINȚEI

R.H.: Așa cum am observat, în ultima vreme Spiritul vorbește în termeni mai generali decât altă dată.
Aceasta permite abordarea problemelor comunicate la un nivel de potențialitate mai ridicat dar poate introduce și o anumită confuzie și provocare pentru a afla răspunsuri cât mai pertinente și precise.
De exemplu când este tratată problema realizării conștiinței de sine.
La drept vorbind, există un număr foarte mare de modalități prin care se poate aborda procesul creșterii nivelului de conștiință.
Deși modalitățile pot fi complet diferite, rezultatul poate fi același.
Din acest motiv, consider că articolul de mai jos este util, el descriind opt dintre cele mai importante căi de atingere a unui nivel înalt de conștiință.
Cele opt etape de creștere a conștiinței pot fi comprimate la un număr de patru sau chiar trei.
Etapizarea în opt secvențe crează posibilitatea unei abordări în extenso, facilitându-se în acest mod, o tratare aproape exhaustivă a chestiunii.
Un element care condiționează reușita este acela legat de necesitatea renunțării la delimitări precum ”bine-rău, pozitiv-negativ etc.”
Când dai verdictul de ”bine” înseamnă că ceea ce nu ai ales tu este greșit, adică acolo s-a strecurat o eroare, și că acel ”rău” este diferit de standardele tale de ”bune”.
Înțelegi ce faci tu prin aceasta? Separi lumea, separi creația, o polarizezi.
Din acest motiv este important să începem să părăsim noțiunile de bine-rău, deoarece, acceptându-le, facem recurs la ”nedreptul ” de a judeca creația lui Dumnezeu.
Perfecțiunea reală a universului este un dat care nu poate fi ignorat de nicio ființă creată.
Este de dorit ca fiecare dintre noi să tindă spre estomparea granițelor dintre aceste zone sau puncte de polarizare și aceasta pentru principalul motiv că Dumnezeu-Creatorul nu a căutat niciodată această polarizare.
În loc să căutăm diferențele dintre concepte, manifestări, ființe, lucruri, este mai productiv și mai benefic pentru toți, să căutăm asemănările.
Acest concept are valoare de generalitate și, practic, nu există domeniu în care el să nu poată fi aplicat.
Un material pe care l-am primit prin comunicare de la o entitate, comunicare căreia, inevitabil, îi aplic și amprenta mea, în ceea ce privește exprimarea, argumentele și concluziile, nu trebuie să vă facă pe voi, cititorii, să accepătați ”nerumegat” ceea ce cuprind aceste mesaje.
Trebuie să le treceți și prin filtrul raționamentelor voastre, izvorâte nu numai din nivelul de evoluție la care ați ajuns dar și din experiența de viață prin care ați trecut.
Ceea ce vă cer eu este să aveți discernământ. Întotdeauna.
Arhanghelul Mihail:
"Preaiubiți maeștri, despre ce se întâmplă în timpul traversării multelor niveluri și sub-niveluri ale conștiinței, am mai vorbit și cu alte prilejuri.
Acum, mai întâi vă voi reîmprospăta memoria asupra cestui subiect.
Modificările apar atât la nivel de aură, acolo unde anumite distorsiuni sunt șterse cât și un proces intern în ființa voastră.
Vi s-a vorbit frecvent despre schimbările complexe care au loc ca urmare a creșterii nivelului de vibrație din corpul uman total, scopul fiind acela al integrării energiilor emanate de la Sursa Creatorului.
ADN-ul vostru și centrele de forță (chakrele) se aliniază Inimii Sacre și Minții Divine prin modificarea matricei care va cuprinde componentele și caracteristicile omului multidimensional.
Pe măsură ce se integrează mai multe particule Adamantine ale conștiinței Creatorului, toate distorsiunile /imperfecțiunile pe care le-ați creat din cauza conceptelor negative pe care le-ați acceptat ca fiind adevarul vostru, sunt treptat eliminate și înlocuite.
Multe dintre aceste concepte distorsionate sunt filtrate în conștiința voastră pentru a fi vindecate sau eliminate, printr-un proces, adesea, inconfortabil, deconcertant, pe măsură ce se se înaintează mai mult spre înțelepciunea (conștiința) cosmică.
De la o stare de amnezie și obtuzitate, produs al unei conștiințe de sine limitată, se va ajunge la vastitatea și complexitatea Conștiinței Cosmice.
Voi deveniți destul de repede eficienți în analiza noilor concepte și însușirea multitudinii de informații care vă sunt acum la îndemână ca urmare a nivelului mai ridicat vibrațional în care puterea voastră de înțelegere și discernământul cunosc o permanentă creștere.
Sufletul vostru s-a apropiat sensibil de Sinele vostru Interior, față de care reduce treptat distanța, cu intenția contopirii în el.
În această fază, este foarte important ca în tot ceea ce faceți și gândiți, să înlăturați reauaintenție și judecata.
Când vă confruntați cu situații în care este dificil să faceți o alegere corectă, mergeți în interiorul ființei voastre și apelați la Spiritul vostru Superior să vă ajute și să valideze decizia pe care o veți lua, într-un fel inconfundabil.
Noi suntem conștienți de faptul că sunteți bombardați permanent și într-un trend crescător cu concepte noi, unele dintre ele aflate la limita înțelegerii și chiar a acceptării voastre.
Vă rugăm să fiți conștienți, preaiubiților, că această permanentă schimbare și confruntare cu situații și stări necunoscute de voi în trecut, este parte a procesului de reunificare și ascensiune în mijlocul căruia vă aflați, proces care cunoaște noi accelerări.
Indiferent unde vă aflați pe calea ascensiunii, încercați să vă păstrați calmul și încrederea că vă aflați exact acolo unde ați ales să fiți și că, oricum, tendința este crescătoare.
Tratați-vă păropria persoană cu multă înțelegere, nu vă auto-condamnați, nu considerați că o anumită greșeală vă scoate din cursa pentru ocuparea scaunului de învingător.
Locul vostru în Noua Lume este asigurat și nimeni nu vi-l poate ocupa.
Ego-ul vostru uman vă îndeamnă mereu să vă ”autoflagelați”, șoptindu-vă insidios:
"Tu nu ești suficient de bun, ești rămas mult în urma celorlalți și nu vei avea putera și voința de a-i ajunge din urmă!
Nu vezi că toți cei din jurul tău te depășesc? Nu vei fi niciodată capabil să înțelegi suficient și să ai cât dorești, chiar dacă te străduiești să meditezi, să fii bun, să fii plin de compasiune, să ierți.
Degeaba, tu nu ești vrednic pentru că te-ai născut nevrednic!”
Dragilor, nu luați asemenea șoapte în serios.
Ele sunt rodul activității trecutului asupra ființei voastre, atunci când forțele întunecate erau pe Pământ și vă deformau gândirea și vă anulau voința!
Când aveți asemenea stări, spuneți ”STOP!”.
Conduceți-vă mintea înapoi, în centrul vostru de echilibru, în inima voastră.
Tatăl Ceresc v-a făcut pe toți la fel de deștepți, la fel de dotați, la fel de frumoși, la fel de nemuritori.
Numai nivelul vostru de încredere vă diferențiază.
Numai lipsa voastră de credință în viitorul vostru minunat și în promisiunile Dumnezeului vostru vă fac să credeți că sunteți niște neputincioși.
Fiecare suflet de pe Pâmânt este programat să urmeze calea de întoarcere în tărâmurile mai inalte ale existenței, dar fiecare călătorie este personalizată.
Aproape niciuna nu seamănă cu oricare alta.
Pe drumul vostru de revenire ACASĂ, voi decideți totul: cât de repede mergeți, ce popasuri să faceți, unde să vă adăpostiți, cu ce alegeți să vă hrăniți, ce tovarăși de drum vă selectați, cât ”bagaj” alegeți să cărați etc.
Așa cum am afirmat de multe ori, ați putea hotărî să mergeți pe o cale ocolitoare, sau pe una mai dreaptă.
Sunt și variante mai scurte dar mai dificile, care solicită mai mult efort, mai multă concentrare.
Pe măsură ce vă ridicați la nivelurile superioare ale constiintei, trebuie să fiți conștienți de faptul că, zonele inferioare ale creierului vostru, care rezonează la frecvențele joase ale dimensiunilor inferioare (a treia și chiar straturile cele mai de jos ale celei de a 4-a dimensiuni), depozitează comportamentul animal, natura umană instinctuală, care vor dispărea treptat, o bună parte din viața voastră viitoare putând fi potențial influențată de aceste caracteristici.
Curățenia în acea zonă se va face treptat și corelat cu noile caracteristici superioare, care vor fi asimilate pe parcurs, cu rapditatea pe care v-o veți putea permite.
Natura instinctuală formată în milenii a fost necesară și utilă cândva.
A fost chiar vitală supraviețuirii speciei.
Acum nu vă mai folosesc asemenea caracteristici, sau, în orice caz, destul de repede, nu veți mai fi obligați să apelați la ele.
Altele sunt acum comandametele sufletului ființei umane: necesitatea de a se contopi cu Spiritul Superior, modificarea structurii ADN, modificarea structurii corpului uman, recăpătarea abilităților cu care Creatorul v-a dotat de la început etc.
Refacerea matricei noii ființe umane este o operațiune începută de mai mult timp și care va mai dura o perioadă, până când toate caracteristicile omului multidimensional vor fi implementate în corpul vostru total.
Desigur, voi, ca ființă umană, mult limitată, deocamdată, în gândire și simțire, nu veți putea face prea multe pentru a ajuta procesul, dar ceea ce aveți de făcut este extrem de important.
Prioritar este să fiți deschiși, primitori și înțelegători cu ceea ce vi se întâmplă și, prin comportament, să nu vă faceți corpul inapt pentru a primi noutățile.
Evitați situațiile care v-ar stresa sau v-ar epuiza fizic, odihniți-vă suficient, hrăniți-vă corect și consumați suficientă apă pentru a vă asigura drenările interioare.
Fiți corecți cu toată lumea, fiți veseli și încrezători în natura voastră divină.
Nu vă înspăimântați dacă începeți să constatați că trecutul vostru nu mai contează în fața altora sau a voastră.
Este normal ca amintirile trecutului să se estompeze treptat, mai ales acelea care sunt legate de stări de nefericire, stări dificile care v-au pus sub semnul întrebării integritatea viastră fizică sau mintală.
Voi trebuie să vă vindecați de toate traumele trecutului vostru, destul de tumultuos, uneori.
Distorsiunile de conștiință pe care le-ați creat în trecut nu pot exista când începeți să va ”faceți plinul” cu Particolele Adamantine, prin intermediul proceselor pe care le acceptați.
Aceste particule conțin Esența magică pură și perfectă a Creatorului și ele vor corecta progresiv orice denaturări în câmpul vostru auric și în vasul vostru fizic.
Încet, dar sigur, imperfecțiunile care s-au creat cândva, atât în lumile voastre interioare cât și în cele exterioare sunt rectificate, sunt șlefuite prin același proces prin care o piatră din stâncă este adusă la stadiul de nestemată.
Amintițivă că toate aceste deformări care au pus stăpânire pe corpul și mintea umană s-au produs în multe milenii și este explicabil că procesul refacerii va lua ceva timp.
Diferența între ceea ce erați, ca ființe și ceea ce sunteți acum, doar după câteva zeci de ani de transformări, ne dă dreptul să afirmăm că adevărate minuni s-au petrecut cu ființa viastră în acești ultimi ani.
Pe măsură ce vechile obiceiuri, credințe și acțiuni, dispar din viața voastră, se instalează armonia în tot ceea ce înseamnă ființă umană și habitatul în care trăiește.
Există o permanentă creștere a vibrației ființelor umane, planetei și sistemului planetar, în general, care nu numai că este obsevabilă dar poate fi bine măsurată.
În acest poroces, tot ceea ce nu se va corecta, din lipsă de voință, din neacceptare sau din neputință, va fi dat la o parte din cale înaintării spre nivele frecvențiale încă și mai înalte.
Uneori vi se va părea că parcă ați trecut printr-o ușă magică, dincolo de care anumite secvențe de viață nu mai sunt păstrate de memorie.
Din cauza cestor ”amnezii” unii dintre voi nu veți mai considera util să mențineți anumite relații, vă veți înstrăina de prieteni de care altădată vă simțeați apropiați.
Asta se va întâmpla și în unele relații de familie sau în carieră.
Mulți veți simți nevoia de a avea alte preocupări, alt serviciu, alte hobby-uri.
Ușile trecutului se vor închide treptat și alte uși, se vor deschide către noi locații, de pe planetă, din afara planetei, chiar din univers.
Stați liniștiți, veți avea cu ce călători până acolo.
Vă puteți alege de pe acum traseul printre stele. Credeți că vorbim cu ușurință? Nicidecum!
Călătoria voastră spre stele a început deja, căci imediat ce vă veți recupera însușirile de ființe multidimensionale, nimic nu vă va mai putea meține țintuiți pe Pământ.
Nici nu ar putea fi altfel din moment ce voi sunteți semințe dintre cele cu care Dumnezeu a însămânțat Universul pe care l-a primit de la Creator pentru a face din el grădină a IUBIRII.
Voi știți acum, cel puțin o bună parte dintre voi, că din Centrul de Creație, toate sufletele au plecat spre necunoscutul infinit, având cu ele scânteia divină care să le călăuzescă mereu, mai ales atunci când vor crede că au rătăcit drumul sau când vor dori să revină ACASĂ.
Ce le-a împins pe aceste suflete să călătorească spre necunoscut?
Dorința arzătoare de a cunoaște, de a experimenta pe cont propriu, de a vedea la fața locului că ceea ce știau că există și pot găsi undeva în univers.
Curajoși purtători al Luminii, sunteți gata să vă avântați din nou în Univers, după ce o bună bucată din existența voastră ați petrecut-o în întuneric, unde v-a însoțit doar palida luminiță cu care ați plecat de ACASĂ?
Lumina voastră este acum puternică și tot Universul o poate observa.
Fiți atenți câți prieteni aveți în toată nemărginirea, câți vă fac cu mâna și vă invită să-i vizitați la ei acasă!
Fiecare nivel dimensional vă va oferi noi oportunități și veți avea acces la multe abilități noi și la înțelepciune extinsă.
De fiecare dată când veți păși în altă dimensuiune va trebui să treceți fără ”bagaje”.
Cele mai grele și mai voluminoase sunt cele pe care le-ați cărat în 3D.
Mulți ați aruncat deja o bună parte dintre ele, alții le mai duceți încă în spate.
Veți constata că vor deveni din ce în ce mai greu de suportat și , dacă veți merge înainte, le veți lăsa pe drum.
Din păcate, unii nu vor să renunțe la ele, preferând ca pentru ”agoniseala” lor să renunțe la călătorie.
Gândiți-vă bine!! Pentru voi, numai voi decideți."
De la Arhanghelul Mihail

(29 ian. 2013; channeler Ronna Herman)


Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu