duminică, 3 februarie 2013

MATEI, 19 ian.2013


Channeled by Suzanne Ward.
partea a 2-a (urmare din prima parte)

In programul lor de viata, trebuie sa cuprinda acele atitudini, acel mod de gandire si de actiune care creaza conditiile purificarii fiintei si cresterii frecventei ei de vibratie. Prin purificarea corpului total (prioritar, trupul fizic, emotional si mental) fiinta devine capabila sa absoarba mai multa energie luminoasa si sa vibreze pe frecvente mai inalte. In final, cei care vor continua sa evolueze, isi vor diminua treptat din opacitatea trupului, care va deveni mai transparent si mai stralucitor.

Majoritatea celor care au asimilat mai multa lumina, mai cu seama din cea trimisa pe Pamant in luna dec.2012, sunt dintre cei considerati "oameni buni", foarte preocupati de problemele lumii lor, evlaviosi, dar mai mult sau mai putin influentati de sursele media, care-i bombardeaza permanent cu stiri menite sa ingrijoreze, sa inspaimante si sa descurajeze. Aceasta categorie de ,,oameni buni" , in marea lor majoritate, nu au vazut adevarata stralucire a Luminii Divine. Ei mai vad inca lumea prin formele ei vechi, cele care definesc planul inferior 3D, la nivel material, mental si spiritual. 

Exista inca foarte multi care, desi au fost ,,adusi de val", in planul 4D, se mai afla inca " in intuneric", in ceea ce priveste intelegerea lumii in care traiesc, puterea de discernere, interpretarea evenimentelor care se produc, acceptarea controlului altora, chiar obedienta si cardasia in savarsirea unor acte antisociale, lor fiindu-le suficient sa execute ordinele, conform principiului ,, capul plecat nu este atins de sabie". Ei nu sunt preocupati sa se ridice spiritual si se declara multumiti daca problemele materiale le sunt cat de cat rezolvate. Ei sunt cel mai usor de convins, mai ales daca li se prezinta sloganuri ,,patriotice" precum: ,,interesul national", ,,bunastarea poporului", ,,drepturile unei minoritati", ,,granitele stramosesti", ,,avutia nationala" etc. Desi, in principiu, aceste sloganuri pot porni de la niste realitati, modul si contextul in care sunt lansate pot constitui modalitati de manipulare si mascare a unor interese personale sau de grup. 

Aceste stari de spirit, create si alimentate abil, au produs daune profunde in societatile umane si au mentinut constiinta civilizatiei la niveluri dintre cele mai scazute.

Milenii de intuneric au tinut umanitatea pe loc, au distrus mediul si au facut sa prolifereze ura, separarea, nedreptatea si polarizarea omenirii.

Ramane de vazut cat de multa lumina va fi mentinuta in fiintele umane care au trecut, deocamdata, in 4D. Cat de departe va alege fiecare sa calatoreasca pe drumul spre dimensiunea a 5-a, cati dintre ei se vor opri din mers sau vor face cale intoarsa!?

In prezent, totul se reaseaza, totul este supus unei dinamici care poate duce la noi si neprevazute configuratii ale societatii umane.

Un singur fapt este cert: planeta Pamant a ascensionat in 4D si isi continua inaintarea catre dimensiuni si mai inalte, indiferent de ceea ce alege omenirea sa faca. Toti aveti alegeri de facut, fiecare dintre voi poate hotari pe ce cale considera ca-i va fi mai bine sa mearga.

Dar, va rugam sa retineti ceea ce am afirmat anterior: din varii motive, cunoscute doar la nivel de suflet, previzionam ca majoritatea fiintelor umane vor alege sa plece de pe Pamant, mai degraba decat sa-si continuie ascensiunea in plan fizic.

Acum vom explica de ce am afirmat deseori ca ascensiunea Pamantului, din a treia in a patra dimensiune, este fara precedent, in acest univers. Cu exceptia acestei prime experiente, ridicarea intr-o dimensiune superioara, in conditiile existentei unui intuneric profund, cum a fost cazul Pamantului, poate avea loc intr-o perioada de timp extraordinar de lunga si de grea.

Spre comparatie, vom da exemplul experientei altei lumi.

Se intampla in perioada in care societatea umana de pe Pamant era la inceputuri. Acea lume nu a beneficiat de ajutorul pe care l-ati primit voi, pamantenii, in ultimele cateva decenii, din partea civilizatiilor avansate ale universului. Acelei civilizatii i-au trebuit, pentru a trece din 3D in 4D, cca 50.000 de ani de crestere treptata, pana sa faca saltul in dimensiunea a 4-a. Si, ar trebui sa spunem ca ei au pornit de la o situatie mai buna decat cea in care v-ati aflat voi. 

Pamantul si formele sale de viata au inceput sa primeasca un ajutor mai substantial, pentru ascensiune, de la sfarsitul anilor 1930. De atunci s-a inceput infuzarea unor cantitati din ce in ce mai importante de lumina, de la mai multe civilizatii puternice ale universului, despre care am facut mentiuni in mesajele mele anterioare. Este adevarat ca doar o mana de oameni de pe Pamant au stiut sau au realizat ca se intreprind asemenea actiuni. In toata aceasta actiune de relativ lunga durata si de o amploare fara precedent, ajutorul Lucratorilor in Lumina a fost foarte important.

In prezent, un obiectiv care va consolida starea de pace si va duce la distrugerea arsenalelor militare, consta in ridicarea statutului femeii in lume.

Generatie dupa generatie au fost tolerate legi nedrepte si practici de injosire a femeilor. Desi femeile nu au dorit, starea de beligeranta si violenta a proliferat in societatea umana. Lumea s-a impacat cu ideea ca: "asta e viata si n-ai ce face!" Acum, vocea societatii, la nivel mondial, se ridica si spune tot mai raspicat: ”Stop!”

Fiintele din Lumina ale acestui univers onoreaza multimea sufletelor care s-au sacrificat (n.m. la nivel de trup fizic), din necunoastere, pentru apararea unor cauze care nu erau ale lor, acceptand sa ia parte la actiuni tragice, impotriva carora constiintele lumii se ridica tot mai hotarat. Multe jertfe umane au avut loc in numele apararii vietii si oprirea escaladarii violentei.

Daca ar exista vointa si determinare, toate aceste racile ale societatii umane ar fi eradicate peste noapte.

Ajutorul extraterestru, acordat civilizatiei voastre din 3D, a facut ca edificarea pacii sa fie posibila, lumea acceptand din ce in ce mai convinsa ca armonia este cea mai buna forma de convietuire si in perioada de tranzitie, cand este atata nevoie de liniste.

La fel ca si voi, si noi am dori ca toate modificarile necesare sa se petreaca peste noapte. Stim insa ca vor fi necesare multe negocieri, multe discutii si se vor produce unele blocaje, inainte ca toate inimile si mintile sa ajunga la un consens. Proiectantii Epocii de Aur stiu ca progresele nu se vor putea obtine decat pas cu pas.

Chiar si cu ajutor extraterestru, o civilizatie din dimensiunea a 3-a are nevoie de pace si armonie pentru a putea evolua.

Transmutarea intunericului, echilibrarea miscarii fizice a planetei, cresterea exponentiala a celor care s-au trezit si au acceptat Lumina, pana la sfarsitul anului 2012, nu trebuie sa provoace o tendinta de incetinire a inaintarii voastre in evolutie. 

Tot ceea ce s-a realizat se va conserva, desigur, dar lucrurile trebuie sa-si continuie dinamica, deoarece stagnarea nu numai ca nu inseamna evolutie dar inseamna moarte, anihilare. Amintiti-va ca singura constanta din univers este schimbarea. Cine vrea sa existe in univers...trebuie sa se miste!


Draga familie pamanteana, stim ca aveti multe lucruri de infaptuit ca urmare a responsbilitatilor voastre sporite si a trecerii timpului liniar din ce in ce mai accelerat. Dupa ce veti edifica Epoca de Aur, evenimentele nu se vor mai precipita cu dramatismul cu care se intampla in prezent.

Pentru a evita orice posibilitate de interpretare gresita, spunem ca am fi putut fi mult mai exacti cu privire la "echilibrul atins", in mesajul din iunie 2007.

Desi acel material era, in contextul unor conditii impuse de densitatea a 3-a, puteam specifica faptul ca echilibrul urma a fi atins, astfel ca sistemul planetar al Pamantului (planeta si fiintele de pe ea) sa poata accede in dimensiunea superioara urmatoare. 

Ceea ce ati asteptat si a avut loc, in legatura cu deschiderea usii catre Epoca de Aur, a fost efectul valului de energie din timpul solstitiului din decembrie, care a reprezentat ultima etapa de transmutare a intunericului in lumina.

Acea abundenta de lumina divina se va resimti in sistemul energetic al Pamantului, si se va manifesta prin cresterea potentialului de producere a unor adevarate minuni in fiinta voastra, a familiilor voastre si colectivitatilor umane, in sensul ca dorintele voastre vor prinde contur in realitate mai repede decat va veti astepta.

Nu stim cat timp va mai fi necesar pentru ca Pamantul sa incheie perioada de tranzitie, adica sa ajunga la granita cu dimensiunea 5D. Aceasta intrebare pusa de voi este justificata, numai ca tot atat de bine v-am putea-o adresa noi voua, caci de alegerile si actiunile voastre depinde totul.

Momentul ascensiunii Pamantului a putut fi prevazut cu exactitate deoarece se cunostea cand se va deschide acea fereasta, foarte ingusta, de altfel, care sa permita saltul planetei in dimensiunea a 4-a.

Este logic sa afirmam ca, acum cand planeta ,, a intrat in port sigur", ca sa spunem asa, intr-o densitate in care campul fortelor intunericului s-a indepartat si nu ar mai putea reveni asupra sistemului planetar, deja bine fortificat cu energie luminoasa, calatoria spre 5D nu va mai cunoaste situatii neplacute importante, pentru ea si pentru rezidentii sai. (Ne-am referit la rezidentii cu ,,viza permanenta" nu la ,,flotantii" care trebuie sa se puna de acord cu noile energii, adica sa devina si ei rezidenti ,,permanenti")
Mai trebuie spus insa ca in toata aceasta tranzitie, determinant este nivelul constiintei globale a colectivitatii, care, desigur, este un cumul al constiintelor individuale.

Aceasta inseamna ca mentinerea cursului ascendent al sistemului depinde de ceea ce face societatea la nivel global, de gandurile, sentimentele, pasiunile si actiunile societatii, luata ca un tot. Aceasta va stabili ritmul de inaltare a societatii umane.

Sigur, Mama Gaia poate sa-si stabileasca propriul ritm de inaintare, dar, din antecedentele ei de mama iubitoare, s-ar putea anticipa ca va dori sa faca astfel incat sa fie impreuna cu copiii ei dragi; cu toti, daca se poate. 

Sozanne


Oricum, Gaia este fericita ca a iesit cu bine dintr-o incercare cruciala, care-i putea aduce dezintegrarea ai nu se poate gandi decat la si mai binele ei si al omenirii.

In ceea ce va priveste pe voi, aveti, la randu-va, dreptul sa va simtiti fericiti ca ati scapat, in sfarsit de acel camp energetic ucigator si insidios, care v-a tinut multe vieti in negura ignorantei si suferintei.

Cel mai mult au de lucrat ,,flotantii", care au insa create toate conditiile de a se alatura celor cu vibratie compatibila cu dimensiunea a 4-a.

Toti mai aveti insa de urcat pe calea care va conduce in dimensiunea 5D. Totul este sa fiti hotarati, sa folositi oportunitatile aparute dupa ascensionarea in aceasta dimensiune de tranzitie.

Desi aflati inca in timp liniar, daca veti continua sa inaintati spre obiectivul vostru, in armonie, cu atitudine iubitoare, onestitate si incredere, nu aveti cum rata destinatia. Cine simte in acest fel, se poate considera deja victorios. Abundenta si fericirea depline nu sunt prea departe!

Va lasam in onoare si iubire neconditionata si va promitem ca periodic va vom transmite mesajele noastre care reflecta lumea voastra asa cum o vedem noi. 

Iubire si pace !

Suzana si Matei.



SURSA: www.matthewbooks.com

http://roaim.co.nr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu