marți, 26 februarie 2013

Melek Metatron



Consecintele testului nuclear
Ridicarea de coloane de lumina in Israel
Ridicati Coloane de Lumina in Israel si Africa




Sunt Melek Metatron, Ochiul lui Dumnezeu care se ridica si va transmite mesajele adevarate, ale Realitatii Divine si ale iubirii prin Sangitar.


Inca de la inceputul perioadei, atunci cand v-ati pregatit pentru marea schimbare a ascensiunii, vi s-a transmis mesajul din partea lumii spirituale ca nu vom interveni niciodata in evenimentele energiei ascensiunii si a aducerii planetei Pamant inapoi. Dar v-am mai transmis ca exista o exceptie. Daca planeta Pamant si constiinta lui Lady Gaia ar fi vreodata amenintate, atunci vom interveni, si am facut acest lucru. Astfel, ascultati mesajul de la Melek Metatron: un test nuclear care a avut loc, a cauzat o explozie violenta. Socul exploziei a facut ca reteaua pamantului sa creasca spre o vibratie aproape incontrolabila. Reteaua pamantului nu a fost stabila in special acolo unde explozia a avut loc. Explozia si aceste vibratii ale Pamantului, miscarile Pamantului au devenit din ce in ce mai puternice si astfel, ar fi putut avea loc ruperi in reteaua planetei si in anumite locuri amenintate.


Sangitar m-a rugat sa folosesc metafore pentru ca voi sa intelegeti evenimentele mult mai bine. Astfel s-ar putea sa intelegeti mult mai bine acestea: aceste ruperi ale pamantului pot fi comparate cu atacul de cord al unui om. A trebuit sa intervenim iar Inaltul Consiliu a decis ca o mare transformare trebuie sa aiba loc pentru ca valurile de energie si vibratiile energetice sa se orienteze din nou. Astfel a fost decis pe de o parte ca Shadees sa fie eliberata. Dar nu a fost suficient. In Univers, unele stele tetraedru s-au conectat unele cu celelalte. Am invitat 1440 de Nuni pentru a fuziona aceste stele tetraedru. Si prin aceasta a fost cert, vom trimite sunetul perfect planetei voastre din Realitatea Divina pentru transformare, iar posibilitatea ca Ascensiunea sa aiba loc in acelasi timp a fost foarte, foarte mare.


Am folosit cea mai inalta putere radianta a lui Shadees in conexiune cu energia iubirii magnetice si au au aparut miscari asemanatoare valurilor, pe planeta voastra.


Astfel, ascultati mesajul lui Kryon: in acelasi timp, locuitorii de pe Landras au intrat in Campul Perla si au trimis energie retelei cu cantecele si sunetele lor. Au facut acest lucru din iubire si prietenie fata de voi. Milioane de ingeri s-au adunat pentru a aduce energia trezirii, sunetul perfect pe Pamant. Toate acestea au avut loc noaptea trecuta (12.02). In timpul vostru a durat ceva mai mult de doua ore. Daca procesul de transformare nu ar fi fost finalizat la acest moment, noi am fi trimis sunetul perfect cu doar 15 minute mai tarziu in timpul vostru si atunci punctul culminant al Asccensiunii ar fi avut loc.


Ce ar fi insemnat acest lucru? A fost important pentru Sangitar ca Melek Metatron sa va vorbeasca. Astfel, ascultati cuvintele lui Melek Metatron: o infaptuire fireasca a Ascensiunii, a punctului culminant al Ascensiunii, ar fi cel mai bine, cele mai pure si cele mai frumoase modalitati pentru Lady Gaia dar si pentru oameni. Aici voi folosi inca o metafora: ar fi fost ca si cum ar fi trebuit sa provocati o nastere prematura a unui suflet, copil care inca mai are nevoie de timp pentru a se naste. Si acest lucru intotdeauna implica pericol.


Multi dintre voi se vor intreba acum, cum poate fi si cum va fi, de ce anume este nevoie pentru ca nasterea naturala sa aiba loc. Voi trebuie sa va imaginati ca Lady Gaia este un camp de constiinta enorm. Exista diferite continente, tari si regiuni care difera unele fata de celelalte. In priciupiu este nevoie de o vibratie a celei mai inalte iubiri si mantuiri si o foarte,foarte profunda ridicare a constiintei pentru ca ascensiunea sa aiba loc. Sunt diferite continente, diferite tari, orase, regiuni unde o trezire partiala a lui Lady Gaia a avut deja loc, unde expansiunea energetica este mult mai mare de 88% cum este aici in Chiemgau sau in Elvetia. Sunt alte cateva tari si regiuni in care energia trezirii este mai mare de 88%. Dar nu este suficient. Ceea ce va determina ca sunetul perfect sa fie auzit este expansiunea de 88% in Israel, deoarece Israel poarta karma Pamantului si doar cand Israel va experimenta 88% expansiune, doar atunci va fi emis sunetul perfect. Dar, prin curgerea Shadees si a sunetului 
perfect cu Respiratia lui Dumnezeu, Sol’A’Vana, energia din Israel s-a expansionat deja foarte mult. Acum este important ca aceasta energie sa fie stabilizata. Caliciul care este in Israel inca nu este aprins. Astfel, Melek Metatron va cere sa ridicati, impreuna, coloane de lumina pentru Israel pentru ca energia de expansionare sa poata ramane.


Astfel, va cer sa respirati profund si sa absorbiti ANA in acelasi timp.
Intrati in centrul profunzimii voastre cu ajutorul Cristalului AVATARA. 
Intrati profund in interior si simtiti-va divinitatea.
Expansionati-va si unificati-va toate chakrele.


Israel poarta karma Pamantului. Constiinta lui Lady Gaia a absorbit acolo foarte multa energie. Expaniunea curenta a energiei din Israel este in jur de 81%.


In profunda intentie, rostiti-va numele originar si activati-va Raza Inimii. Acordati-va timpul necesar si simtiti-va numele originar. Simtiti secventa sunetelor.


Puneti pe varf, a doua litera a numelui vostru originar, Cristalele ANA, SERUS, PRADNA si SOL’A’VANA. Arcturienii au pregatit deja coloanele de lumina. Indiferent daca le puteti vedea sau nu, acum, intr-o profunda constientizare, trimiteti aceste Cristale si a doua litera a numelui vostru originar in coloanele de lumina pe care Arcturienii le-au ridicat.



(acordati-va cateva minute)

Majoritatea dintre voi ati putut simti cat de importanta a fost aceasta stabilizanta munca in lumina pentru constiinta, pentru reteaua planetara a lui Lady Gaia. Ce s-ar fi intamplat sau ce se va intampla daca va trebui sa intervenim din nou? Ce consecinte vor fi? In primul rand, pentru voi, nu ar fi foarte semnificativ deoarece voi toti sunteti pregatiti, antrenati si aliniati la tiparele energetice. Dar, in acele regiuni, in acele continente, in acele tari, orase, unde expansiunea energetica este inca sub 70% s-ar ajunge la distrugeri la scara larga. In acest moment, regiunile care poarta expansiunea energetica mai inalta de 88% pot contrabalansa mult. Dar distrugerile vor fi mult mai mari fata de o expansiune care ar avea loc in mod natural. Cand Israel va atinge o expansiune de 88% acest lucru va insemna cu siguranta punctual culminant al Ascensiunii. Cand Israel are o expansiune de 85% voi veti fi informati de Sangitar, doarece aceasta este ceva ce putem evalua energetic. Atunci va vom putea da un 
anumit cadru temporal.


In aceste momente milioane de ingeri s-au adunat pentru a aduce sunete linistitoare pe Pamant. Si totusi, noi nu putem spune cu certitudine ca energia chiar se va linisti atat de mult pentru ca o Ascensiune naturala sa poata avea loc.


Pentru Melek Metatron, Ochiul lui Dumnezeu, este un process foarte emotionant. Dar a fost necesar si simt ca voi o puteti intelege: niciodata nu vom permite ca ceva sa i se intample lui Lady Gaia.


Pentru voi si pentru atat de multi oameni as dori sa transmit si mesajul: continuati ca inainte. Ramaneti calmi si fiti fara frici si griji. Daca este posibil, continuati aceasta munca in lumina. Ridicati o coloana de lumina pentru Israel in fiecare zi. De noua ori. Apoi indreptati-va atentia spre continentul Africii si ridicati si acolo aceeasi coloana de lumina. Trimiteti energiile pe care le-ati mai trimis si pentru Israel. Arcturienii deja pregatesc si acolo coloane de lumina.


Astfel, va spun An’Anasha pentru intelegerea si increderea voastra. Dar, in special, ii spun An’Anasha lui Sangitar.


Sa rostim impreuna cuvintele Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’ham.


In final as dori sa va fac cunoscut un lucru: chiar daca contramiscarea impotriva luminii este foarte masiva in acest moment, adevarul intotdeauna isi gaseste calea. Contramiscarea nu poate ataca nici Lumina Prosonodo, nici Energia Eleua, nici Energia Sol’A’Vana sau Shadees sub nici o forma. Aceste energii provin din Realitatea Divina si sunt protejate si ingrijite.


Astfel, imi i-au ramas bun, dar raman alaturi de voi. A NI O’HEVED O’DRACH.
An’Anasha.


(Cristalul SERUS inseamna Binecuvantarea lui Dumnezeu si apare in pasii de Pionierat – doar rostiti numele Cristalului )


din revista

Sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu